ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.
Кой да бъде новия треньор на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?
Muscarin написа:emo_75 написа:bixxol написа:Искаме красива и нападателна игра , а не имена .
мисля,че няма Български треньор който да практикува по-нападателен футбол от Стойчо Младенов.
Според мен няма треньор във вселената който да става за Ботев.....
това го кажи на тези които още след първия хикс със Спартак(вн) започнаха да искат оставки.
на всички от тук нататък трябва да ни е ясно,че трябва да се назначи наистина качествен треньор и да му се даде минимум две години време.
Лотар Матеус! Свободен е!

Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
Пък и курви и пиене в града ни бол

emo_75 написа:В другата тема за уволнението на Хубчев си казах мнението и сега ще го изкажа.Аз лично съм твърдо за Стойчо Младенов,можещ треньор с авторитет,държащ на дисциплина и на всякъде където е работил е бил с големи цели и ги е постигал,манталитет на победител който успява да предаде на футболистите.Мисля,че от такъв тип треньор имаме нужда,но с едно уточнение,задължително един от помощниците му да бъде Коце Видолов.
+1912
drogooo написа:Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
Лимона ще го развежда из Пловдив, Манчев по селата ... идилия!
П.С. Тези двамата още ли са в отбора?
- whitesnake
- Контакти:
костенурк написа:ivo77 написа:костенурк написа:Според мен с Вили ще е голям купон а и ще разведри малко обстановкатаОсвен тва ни е фен.
Вилито е от Уевски. Иначе за повече кинти, веднага ще доприпка.
Знам,само че много пъти е казвал че симпатизира и на Ботев.Не съм сигурен но ми се струва че на някъв мач срещу буферите излезнал с наша фланелка да ги дразни
Така беше.На един мач Овчата глава излезе с жълта фланелка №5 и отнесе доста бутилки
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Pupper_ написа:drogooo написа:Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
Лимона ще го развежда из Пловдив, Манчев по селата ... идилия!
П.С. Тези двамата още ли са в отбора?
Аз единия го бях писал при "курвите" ама айде.... !

Какво ще кажете за Пепо Пенчев? той е ботевист, млад е и е перспективен треньор. При добра зимна селекция нещата ще се получат, защото не мисля че е по-лош треньор от Ивайло Петев в Лудогорец.
T&T написа:Какво ще кажете за Пепо Пенчев? той е ботевист, млад е и е перспективен треньор. При добра зимна селекция нещата ще се получат, защото не мисля че е по-лош треньор от Ивайло Петев в Лудогорец.
айде малко по-сериозно.мисля,че трябва да спрем с експериментите,и на мен ми се иска треньора да е наш кадър с жълто сърце,но в момента нямаме такъв готов кадър.надеждата ми е в Коце Видолов,но най-добре е да натрупа опит като помощник на опитни и доказали се треньори от които да черпи опит и през това време да изкара лицензите които са му необходими и един ден съм сигурен,че ще води с успех БОТЕВ,но сега не бива да бъде хвърлян в огъня.