Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Черноморец потвърди за скандала, в който бе замесен Левски

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2011 01:23

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Смятам,че темата е твърде провокативна за да съществува(доказателство са коментарите в нея)![/offtopic]
Отностно ''новината'',според мен е с цел да се внася напрежение в ''синия'' лагер,което е добре за противниците му!

То че е така-така е,ама що по този начин?

Пак си е ''начин'' независимо дали е гаден или не!
Иначе,да,не е приятно,но и при ЦСКА е същото!Даже не знам дали ще се съгласиш с мен,но когато видя такава атака срещу ''Левски'' по медиите се учудвам винаги!Защото съм свикнал да пишат глупости само за ЦСКА!И по ''Левски'' се пишат също глупости но не и от такъв калибър,толкова често!С това не искам да търся разна конспирация срещу ЦСКА,просто си изказвам впечатленията! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2011 03:57

За съжаление отново се опорочи (даже преди да е започнал) мач, който малкото фенове, вярващи че думата роден футбол има поне някаква малка стойност, чакаха с интерес и таяха надежда че могат да видят дерби. Днес в автобуса, напът за работа, четох 7 д*и с*о*т и попаднах на статия която гласеше:

"Веднага след това Дянков споделил за опитите да бъде хванат със своите съотборници. Разговорът до такава степен оказал влияние върху опитния футболист, който е и капитан на Черноморец, че той решил да не оставя нещата до тук. Дянков помолил помощник-треньора Георги Чиликов, който водеше отбора, докато Херо беше на лечение в Австрия, да не играе срещу Левски.
- Аз симулативно няма да играя и ти го знаеш. Ама ако сбъркам един път, веднага ще ме обвинят, че съм взел парите и съм продал отбора - споделил Дянков с Чиликов"

В този момент скъсах вестника на четири парчета.

Не знам коя малка и жалка душа е виновна за тоя скандал, но дано осъзнае какво коства един такъв грозен и подъл акт на родния футбол като организация, на футболистите и отборите като представители и на феновете като любители :evil: :evil: :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 окт 2011 08:34

Сега,ако има някаква власт в БФС,трябва със заплаха за отнемане на точки да принудят хората от Черноморец да си изпеят всичко.Щом са казали А,да продължат до края.Иначе всеки може,и то с пълно право,да ги обвинява в лъжа и манипулации преди мача им със сините.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 14 окт 2011 09:34

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Смятам,че темата е твърде провокативна за да съществува(доказателство са коментарите в нея)![/offtopic]
Отностно ''новината'',според мен е с цел да се внася напрежение в ''синия'' лагер,което е добре за противниците му!

То че е така-така е,ама що по този начин?

e, а като излезе по БТВ новината, че ще сменят Миленчо ние трябваше да се гръмнем така ли .. това са реалностите в бг футбола и няма нужда от излишни нерви,просто трябва да се разбере истината и това е,в случая с ЦСКА това стана лесно излязоха от ЦСКА и обявиха, че това са глупости, да излязат и от Черноморец и да си кажат името на човека и нещата да се изяснят :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 окт 2011 09:40

Batkoto написа:e, а като излезе по БТВ новината, че ще сменят Миленчо ние трябваше да се гръмнем така ли .. това са реалностите в бг футбола и няма нужда от излишни нерви,просто трябва да се разбере истината и това е,в случая с ЦСКА това стана лесно излязоха от ЦСКА и обявиха, че това са глупости, да излязат и от Черноморец и да си кажат името на човека и нещата да се изяснят :idea:

Еми и тук "стана лесно". "Излязоха от Левски и обявиха, че това са глупости"! Или не ти е достатъчна декларацията, която пуснаха от ръководството?
ПФК Левски изразява огромното си възмущение и недоумение от опита да се урони престижа на клуба с публикувана информация в интернет сайта Sportal.bg. Като клуб с близо 100 годишна история нямаме нужда от подобни действия и винаги сме се придържали към духа на честната игра. Ръководството призовава въпросната медия да подкрепи с конкретни факти публикувания текст: „Грандиозен скандал - от Левски се опитали да пробият играч на Черноморец", в статията от 12.10.2011 година появила се в 12,11 часа. В случай на липса на такива факти, ще считаме това за злонамерено действие, което цели да нарани авторитета на клуба. Ако до края на работния ден сайтът не излезе с доказателства, които свързват Левски с изнесената информация или не я опровергае, клубът ще прекрати взаимоотношенията си с въпросната медия. Отделно от това ще предприемем всички необходими мерки съгласно закона, за да може Sportal.bg да понесе своята отговорност.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
ivan_levski1914
Контакти:

Re: Грандиозен скандал-от Левски пробиват играч на Черноморец

Мнениеот ivan_levski1914 » 14 окт 2011 10:03

[quote="Владо_ЦСКА"

И да върнат Бай Тошо и комунизъма :!:
Откъде-накъде, ще смеят да говорят тези :lol: :lol: :lol:[/quote]

Е, не се и съмнявам,че чорбарите искате точно това-да се върне комунизма, и да възкръснат Милко Балев, Добри Джуров, Бай Тошо, Вълко Червенков и останалите комуняги,дето ви ковяха титлите и купите до 89-та ;)
Левски е смелост, родена в борбата!
Левски е мъка, живяла в сърцата!
Левски е вяра в мечта благородна!
Левски - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 окт 2011 10:05

Да , ама тука има две страни.Вие твърдите , че няма такова нещо, а Черноморец твърди , че има.Така , че само с декларация не става. Нямяа да е лошо БФС да спретне едно разследване.При всички положения е добре , че се вдигна шум предварително защото сега ,ако паднат Черноморец никой няма да посмее да ги обвини/ което е най- вероятно да стане/

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Грандиозен скандал-от Левски пробиват играч на Черноморец

Мнениеот onegavon » 14 окт 2011 10:06

ivan_levski1914 написа:[quote="Владо_ЦСКА"

И да върнат Бай Тошо и комунизъма :!:
Откъде-накъде, ще смеят да говорят тези :lol: :lol: :lol:

Е, не се и съмнявам,че чорбарите искате точно това-да се върне комунизма, и да възкръснат Милко Балев, Добри Джуров, Бай Тошо, Вълко Червенков и останалите комуняги,дето ви ковяха титлите и купите до 89-та ;)[/quote]

Не искаме да ви върнат на пощите и баба Цола да ви стане президент :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 окт 2011 10:13

onegavon написа:Да , ама тука има две страни.Вие твърдите , че няма такова нещо, а Черноморец твърди , че има.Така , че само с декларация не става. Нямяа да е лошо БФС да спретне едно разследване.При всички положения е добре , че се вдигна шум предварително защото сега ,ако паднат Черноморец никой няма да посмее да ги обвини/ което е най- вероятно да стане/

Къде по-точно видя, че Черноморец "твърди", че Левски е замесен в този скандал? Точно обратното казаха от Бургас...
Имало е разговори с един футболист да подпомогне отбори, с които предстоят мачове. Няма да казваме кой е той, не сме казвали и че става въпрос за Левски

А БФС не знам какво разследване може да спретне...те за вашия лиценз не спретнаха разследване, за това че на половината "А" група висяхте с пари, та за това ли да спретнат? Има си прокуратура, която трябва да се самосезира, ако преди това някой не го направи!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 окт 2011 10:15

onegavon написа:Да , ама тука има две страни.Вие твърдите , че няма такова нещо, а Черноморец твърди , че има.

Абе никой не спори, че не е имало ...
Ама неможе тоя Киряков ли е, к'ъв е там в Черноморец незнам ... Да кеже изрично вчера, че самият клуб - Левски, не е замесен, щото човека, който "вербувал" техният футболист не е от Левски ... Та самите Черноморец казват, че "Сините" нямат нищо общо, а разни тука "анализатори" вменяват грях на Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”