Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Грандиозен скандал-от Левски пробиват играч на Черноморец

Мнениеот Тони Шумахер » 12 окт 2011 13:34

Аз знам , че ти знаеш , че аз знам.......... Френски филм от преди 30 години :) :) :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 окт 2011 13:36

captain_drifuss написа:наистина нищо ново под слънцето- Сираков печелеше така титли за Левски преди 10 години, Гонзо малко бавно се учи, но загря най-накрая.........
силно се надявам игрите на гонзо да се провалят и Левски да отнесат заслужена загуба в Бургас!

1. А вие печелехте титлите си с помощта на трите военизирани сателита ("Ботев", "Сливен" и "Черно море") и заповедите по гарнизона от София от др. Д.Дж. ;)
2. Надеждата умира последна и е безплатна. :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 12 окт 2011 13:38

Captain Stottlemeyer написа:
captain_drifuss написа:наистина нищо ново под слънцето- Сираков печелеше така титли за Левски преди 10 години, Гонзо малко бавно се учи, но загря най-накрая.........
силно се надявам игрите на гонзо да се провалят и Левски да отнесат заслужена загуба в Бургас!

1. А вие печелехте титлите си с помощта на трите военизирани сателита ("Ботев", "Сливен" и "Черно море") и заповедите по гарнизона от София от др. Д.Дж. ;)
2. Надеждата умира последна и е безплатна. :lol: :lol: :lol:

Не се хаби,няма да те разберат.

agresor
Контакти:

Мнениеот agresor » 12 окт 2011 13:39

Е тези пак зпочнаха със старите си номера [спомнете си случая с метлург , даже имаше и аудио запис ), крайно време е да ги изхвърлят от А група за купуване на мачове !!! Но като знаем какви мишки управляват БГфутбола пак всичко ще се потули .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 окт 2011 13:53

Сега разбирам защо тея дето стискат палци за загуба преди всеки мач четат Спарцал.
Що не ходите да си коментирате глупостите на спарцал там?
Тук е форума на Гонг.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 12 окт 2011 13:56

Въпросният футболист да излезе на пресконференция и да каже конкретно кой е влизал в контакт с него.
След това и той и клубът да заведат дело срещу лицето и срещу другия клуб.
Дотогава не вярвам. То така излиза, че всеки може да си отвори сайт, да пише вътре каквото си поиска и да разчита, че въз основата на неговите "вътрешни информации" прокуратурата ще се самосезира, а БФС ще отлага официални мачове. Това да не е детска градина "Калина" ?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 окт 2011 13:59

Надявам се, до няколко дена да излязат повече факти.
ПРОБЛЕМ обаче :!:
Как въпросният футболист, ще докаже това :?:
Ако излезе и го каже, как ще бъде защитен да не бъде даден на съд за клевета, от същите тези, които са го потърсили :?:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 12 окт 2011 14:04

Защо спортал не каже името на футболиста ? Защото тогава ще се окаже лъжа. Когато излязат с доказателства тогава ще повярвам. То и аз мога да си направя сайт и да пиша всякакви глупости. На всичко ли ще ми вярвате ? Как може да вярвате на всичко каквото се казва по телевизията и каквото се пише в интернет ? Не се ли убедихте през последните дни как медиите манипулират хората ? Някой хора се уплашиха, че футболните фенове се обединиха и сега правят всичко възможно да променят това... И успяват.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 12 окт 2011 14:04

Поредните глупости с цел привличане на рейтинг. Нито има имена, нито конкретни факти. Едно време бяха интересни, но вече никой не вярва.. Все някой нещо купува, но доказателства няма. То и аз съм извънземно, но не мога да го докажа :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Върни се в “Архив”