Септември Симитли-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Септември Симитли-Левски

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2011 10:11

Levski 1914 написа:За жалост се прибрах чак за средата на второто полувреме. Нещото, което ме прави доволен от тази контрола, е че Тошко Христов спокойно може да бъде пускан титуляр на мястото на Калво (тук отварям една скоба...не съм гледал първата част, но според хакерчето двамата с Тасевски са били най-добри на терена). Още в мача с Локо-то ми хареса в пъти повече от испанеца!

Христов-Райков!Това е!С Калво и Тонев резерви.Младенов вече и да го подаряват,никой няма да го вземе!!!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 окт 2011 11:32

blue avalanche написа:
Levski 1914 написа:За жалост се прибрах чак за средата на второто полувреме. Нещото, което ме прави доволен от тази контрола, е че Тошко Христов спокойно може да бъде пускан титуляр на мястото на Калво (тук отварям една скоба...не съм гледал първата част, но според хакерчето двамата с Тасевски са били най-добри на терена). Още в мача с Локо-то ми хареса в пъти повече от испанеца!

Христов-Райков!Това е!С Калво и Тонев резерви.Младенов вече и да го подаряват,никой няма да го вземе!!!

Aбе незнам за Младенов,той никога не е имал постоянство. Понякога ме радва с гол (с/у миньор перник ) ,понякога ми идва да го изхвърлят от Левски- Младенов става за резерва според мен
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 окт 2011 10:32

Изобщо не подценявайте Дани Младенов. Не веднъж е показвал добри качества и решаващи голове. Нямаме кой знае колко голям избор на крила, а Дани показа, че може да вкарва.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

spasspace
Контакти:

Мнениеот spasspace » 09 окт 2011 11:29

Трагедия......отново, отново и отново ......... Вън смешникът Гонзо ........

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2011 14:39

blue magic написа:Изобщо не подценявайте Дани Младенов. Не веднъж е показвал добри качества и решаващи голове. Нямаме кой знае колко голям избор на крила, а Дани показа, че може да вкарва.

Само,че всичките му голове са,когато не е действувал като крило,а се е "завирал" в центъра пред нак.поле! :o Започвам да се питам,дали,изобщо,Младенов е крило... :?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 окт 2011 17:00

blue avalanche написа:
blue magic написа:Изобщо не подценявайте Дани Младенов. Не веднъж е показвал добри качества и решаващи голове. Нямаме кой знае колко голям избор на крила, а Дани показа, че може да вкарва.

Само,че всичките му голове са,когато не е действувал като крило,а се е "завирал" в центъра пред нак.поле! :o Започвам да се питам,дали,изобщо,Младенов е крило... :?

Какво като е вкарал, като се е "завирал" в центъра ?! Не мисля, че това омаловажава важните му голове ;) Преди време един познат, който е фен на Пирин, ми сподели, че в Пирин Младенов освен крило се е случвало да играе и на върха на атаката :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2011 21:12

TodorT написа:
blue avalanche написа:

Какво като е вкарал, като се е "завирал" в центъра ?! Не мисля, че това омаловажава важните му голове ;) Преди време един познат, който е фен на Пирин, ми сподели, че в Пирин Младенов освен крило се е случвало да играе и на върха на атаката :roll:

Не ги "омаловажих"!Просто един скромен анализ на играта му,откакто е в Левски!Всичко друго,но не и крило!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 окт 2011 22:30

blue avalanche написа:Всичко друго,но не и крило!

Да, тук съм съгласен с теб, че крилото може да не е най-подходящият пост за него...

Върни се в “Архив”