Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот W84me » 04 окт 2011 08:56

blue avalanche написа:Когото и да пуснеш,НО не и на когото и да е на мястото!Нали не искаш да кажеш,че Тонев е смяна на Гаджев?Или на Йовов?И да заиграем с 3 крила едновременно?То бива екстравагантност,ама чак пък толкоз...

Ами не,да изкара Арс и да пусне някое момче от школата,защото се вижда,че няма да стане с един нападател.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 окт 2011 20:05

Зарадвах са на 4 : 0 и си помислих, че сми ги били с игра. Оказа се, обаче, че те били бойкотирали. Второто полувреме играха нормлно и паритета беше на лице. Ако мачът се беше играл нормално, това щеше да е реалния резултат. Сега ни чака тежко изпитиание в Бургас и се мола да няма неприятен за нас РЕЗИЛтат.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2011 22:11

wilge написа:Зарадвах са на 4 : 0 и си помислих, че сми ги били с игра. Оказа се, обаче, че те били бойкотирали. Второто полувреме играха нормлно и паритета беше на лице. Ако мачът се беше играл нормално, това щеше да е реалния резултат. Сега ни чака тежко изпитиание в Бургас и се мола да няма неприятен за нас РЕЗИЛтат.

Да, изглежда наистина футболистите на Локомотив не са се натягали особено ...
За това разбира се Левски няма никаква вина !
Да са играли ... На'ще ги усетиха, че им е все тая за тоя мач и си ги ужуриха подобаващо през първото полувреме ...
Иначе през второто полувреме трябва да отчетем, освен далеч по-стегнатата игра на Локо-то , също, че и Левски започнаха да се лигавят.

Обаче все си мисля, че и свръх сили да бяха играли гостите, тоя мач си го взимахме ...
Дори и с едно на мъка, но щяхме да бием.
Това разбира се, нямаше да прикрие сериозните проблеми от спортно-техническо естество при нас.
Нито пък "успеха" с 4:0 ги прикрива ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 22:20

THE G.A.M.E написа:
wilge написа:Зарадвах са на 4 : 0 и си помислих, че сми ги били с игра. Оказа се, обаче, че те били бойкотирали. Второто полувреме играха нормлно и паритета беше на лице. Ако мачът се беше играл нормално, това щеше да е реалния резултат. Сега ни чака тежко изпитиание в Бургас и се мола да няма неприятен за нас РЕЗИЛтат.

Да, изглежда наистина футболистите на Локомотив не са се натягали особено ...
За това разбира се Левски няма никаква вина !
Да са играли ... На'ще ги усетиха, че им е все тая за тоя мач и си ги ужуриха подобаващо през първото полувреме ...
Иначе през второто полувреме трябва да отчетем, освен далеч по-стегнатата игра на Локо-то , също, че и Левски започнаха да се лигавят.

Обаче все си мисля, че и свръх сили да бяха играли гостите, тоя мач си го взимахме ...
Дори и с едно на мъка, но щяхме да бием.
Това разбира се, нямаше да прикрие сериозните проблеми от спортно-техническо естество при нас.
Нито пък "успеха" с 4:0 ги прикрива ...

През второто полувреме на всички стана ясно,че нещо не е наред с Локо-то.При това положение...Играчите и без това си имат проблеми,защо да ги унижаваме допълнително?

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 05 окт 2011 18:34

Факт е, че тази година Левски е доста зле. Победи като тази над Локо-то само поддържат илюзията, че положението не е толкова отчайващо, но всъщност отбора играе много слабо.
Треньорската професия е за хора, които разбират играта и могат да противодействат на разни отбори в разни ситуации... За тази професия не е достатъчно само, да си наблюдавал играта отблизо известен брой години... трябва и акъл!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2011 18:46

Unforgiven_M написа:Факт е, че тази година Левски е доста зле. Победи като тази над Локо-то само поддържат илюзията, че положението не е толкова отчайващо, но всъщност отбора играе много слабо.
Треньорската професия е за хора, които разбират играта и могат да противодействат на разни отбори в разни ситуации... За тази професия не е достатъчно само, да си наблюдавал играта отблизо известен брой години... трябва и акъл!

И като играем слабо дай да нямаме нито един истински мач тази година...така ли? Нито подкрепям Батков, нито подкрепям Гонзо...и никога не съм казвал, че Гонзо е велик треньор! Но не може по такъв начин да обиждаш и да се отнасяш с човек, направил толкова много за клуба!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 05 окт 2011 19:09

Не съм казал, че нямаме истински мачове, и дори не го мисля - казано е от друг потребител. И кого по-точно съм обидил? Дай ми една обидна квалификация която съм направил - дори не съм споменавал имена или обидни думи... Не нападай излишно - в една лодка сме :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2011 19:16

Unforgiven_M написа:Не съм казал, че нямаме истински мачове, и дори не го мисля - казано е от друг потребител. И кого по-точно съм обидил? Дай ми една обидна квалификация която съм направил - дори не съм споменавал имена или обидни думи... Не нападай излишно - в една лодка сме :)

[offtopic]Като написах "обиждаш" и "отнасяш", не съм имал предвид теб и твоя коментар, а на колегата - прасчо ;)[/offtopic]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 окт 2011 21:29

темата не е актуална

Върни се в “Архив”