Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот gen4ev » 25 юни 2009 18:06

здравейте !

наистина до този момент няма нищо "черно на бяло", но за мен подходът тази година е добър, ако 2-3 от спряганите имена в крайна сметка подпишат с Левски. Макриев, Кривия, Бардон, Ричард, Телкийски, дори Хидиуед са футболисти, които действително ще придадат класа на отбора и нямат нужда от доказване, адаптация към отбора и тн- точно това, което е нужно. ако не може да се вземе никой от изброените плюс още 1-2 доказани имена, по- добре да няма нови и да се дава шанс на момчета като Цачев, Сашо Киров, Балтанов и др., а не (както прави конкуренцията) да се привлича "каймака" на "А" група от 10-то място надолу...

а и момчетата от сегашния състав имат сериозни индивидуални качества, за около година се сработиха и ако станат по- постоянни в изявите си, и без нови отборът може да вдигне класата си. така че аз лично съм оптимист.

и последно- прочетох преди малко, че Славия чака Топчо и ме заболя. ако ще играе в България, мястото му е единствено в Левски, особено след 12 сезона в тима. освен това с оглед неопитността на Генев и Милиев, Бистрон, който едва започва да играе на ниво и бурния характер на Рабех, мисля, че един утвърден централен защитник като Елин, не би бил излишен.

Само Левски !
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 юни 2009 18:39

gen4ev написа:...прочетох преди малко, че Славия чака Топчо и ме заболя. ако ще играе в България, мястото му е единствено в Левски, особено след 12 сезона в тима. освен това с оглед неопитността на Генев и Милиев, Бистрон, който едва започва да играе на ниво и бурния характер на Рабех, мисля, че един утвърден централен защитник като Елин, не би бил излишен.

Само Левски !

+1000000000
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 19:56

Да наистина Топчо ако го видя с белия екип на Славия ще си търкам очите дълго време и няма да повярвам, че е истина. Топчо преди всичко е с силен характер и е универсален, така, че работа винаго би вършил в Левски. Вероятно Кокала не му гарантира титулярно място и затова може да избере да играе редовно в Славия.

И пак ще кажа за Кеивия... и аз искам да го видя в Левски, но донякъде съм съгласен с ръководството ни да не искат да платят на Черно море 500 000 евро. Поне такива са слуховете, ако може да се вярва на тях.
Като цяло се вижда, че Батков не иска да вади пари за никой. Ето и трансфера на Макриев засега не е факт пак заради пари. Ако не продадем някой играч Борат пари няма да извади и ще си останем само със слуховете за качествен трянсфер в Левски. Именно заради това и Кокала ще си остане треньор на отбора, защото и с трансфери и без той си трае и няма проблеми...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 юни 2009 20:10

delpi написа:Да наистина Топчо ако го видя с белия екип на Славия ще си търкам очите дълго време и няма да повярвам, че е истина. Топчо преди всичко е с силен характер и е универсален, така, че работа винаго би вършил в Левски. Вероятно Кокала не му гарантира титулярно място и затова може да избере да играе редовно в Славия.

И пак ще кажа за Кеивия... и аз искам да го видя в Левски, но донякъде съм съгласен с ръководството ни да не искат да платят на Черно море 500 000 евро. Поне такива са слуховете, ако може да се вярва на тях.
Като цяло се вижда, че Батков не иска да вади пари за никой. Ето и трансфера на Макриев засега не е факт пак заради пари. Ако не продадем някой играч Борат пари няма да извади и ще си останем само със слуховете за качествен трянсфер в Левски. Именно заради това и Кокала ще си остане треньор на отбора, защото и с трансфери и без той си трае и няма проблеми...

То и Станимир Стоилов беше същия.Мърмореше,че неговите играчи са най-добрите.Аз лично се надявам само Макриев да дойде.За Кривия повече от 150 000 евро е глупаво да се дават.Я изиграе още сезон и половина на висота,я не.Жалко ако изпуснеме Топчо и Мечока.Най-малко за засилване на конкуренцията ще са полезни.Смятам,че с Макриев и още 1-2 играча си заспива отбора.Мен лично тактическите познания на треньора ме притесняват повече...
110 години любов!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 юни 2009 21:53

XARHTNA написа:Хора, спокойно! Не трябва да се правят драми, че още нямаме нови попълнение! Време в крайна сметка има! Причината, че няма трансфери е, че много малко футболисти са почнали подготовка...всичко живо е по отпуски още! Аз съм сигурен,че ще направим добра селекция! Аз съм по-фен за Ричи от Бардон! Кривия ако дойде ще свърши работа! Той реално ни трябва за три мача! Влезем ли в лигата целта ще е изпълнена!

Какво време има бе,пич!!!Ние почваме след няма и 3 седмици.10 години слушаме,че попълненията трябва да са на линия за първата тренировка и винаги греда.Това просто не е професионално,какви са тези селекции дето се точат с месеци,не преговаряме за Кака!!!Нали знаете,че при не дай си боже нов резил,Кокала и цялото ръководство ще излязат и ще кажат:ами отбора не е сработен,мн късно се присъединиха новите попълнения.......Всеки път едни и същи работи.Е..х ги в кривия,правия,топчо мечо и вълчо,Аз искам класни футболисти в Левски,а не само слухове.Ако Батков няма пари да излезе и да каже,а не да обещава и после на първа тренировка да ми идва Чипилов(8-а дивизия на Украйна) :shock:
Дай 3-4 милиона(при влизане в ШЛ взима 7)за селекция и тва е,ако не кажи,че няма пари и търси купувач.Аз исакм да гледам силен ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Nekaf
Контакти:

Мнениеот Nekaf » 25 юни 2009 22:22

И на кого ше го продаде бе готин.Кой ще дава повече пари от него?Аиде моля ти се,той и Лупи метна сериозни пари за селекция и после кво...Това да не е Премиершип.Мился че слекцията за сега добре върви,още един халф и мисля че ще го добутаме поне до ЛЕ,а с малко късмет....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 юни 2009 22:34

[quote="Nekaf"]И на кого ше го продаде бе готин.Кой ще дава повече пари от него?Аиде моля ти се,той и Лупи метна сериозни пари за селекция и после кво...Това да не е Премиершип.Мился че слекцията за сега добре върви,още един халф и мисля че ще го добутаме поне до ЛЕ,а с малко късмет....[/quote

Каква ЛЕ,нали искаме ШЛ :shock: Стига с тия примиренчески настроения.По лесно от сегашния формат на ШЛ няма,ако сега не влезем,какво да чакаме????????И да няма кой да го купи(което ме съмнява)да излезе Батков и да каже:Нямам пари разберете ме,не мога да издържам клуба.А той излиза и се бие в гърдите и вика:Аз не само не продавам,аз купувам :shock: :shock: :shock:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 22:37

Nekaf написа:И на кого ше го продаде бе готин.Кой ще дава повече пари от него?Аиде моля ти се,той и Лупи метна сериозни пари за селекция и после кво...Това да не е Премиершип.Мился че слекцията за сега добре върви,още един халф и мисля че ще го добутаме поне до ЛЕ,а с малко късмет....

Кой щял да дава повече пари от Батков... та той какво е дал??? Реален трансфер в Левски до момента няма. Чипилов е без пари и е на проби. Друг трансфер няма. Макриев е уреден за почти без пари, само със сериозен процент от следващ трансфер за израелците и само трябва да се плати комисионна на мениджъра ама Борат и за т'ва не вади пари...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 22:38

SAMP написа:...

Какво време има бе,пич!!!Ние почваме след няма и 3 седмици.10 години слушаме,че попълненията трябва да са на линия за първата тренировка и винаги греда.Това просто не е професионално,какви са тези селекции дето се точат с месеци,не преговаряме за Кака!!!Нали знаете,че при не дай си боже нов резил,Кокала и цялото ръководство ще излязат и ще кажат:ами отбора не е сработен,мн късно се присъединиха новите попълнения.......Всеки път едни и същи работи.Е..х ги в кривия,правия,топчо мечо и вълчо,Аз искам класни футболисти в Левски,а не само слухове.Ако Батков няма пари да излезе и да каже,а не да обещава и после на първа тренировка да ми идва Чипилов(8-а дивизия на Украйна) :shock:
Дай 3-4 милиона(при влизане в ШЛ взима 7)за селекция и тва е,ако не кажи,че няма пари и търси купувач.Аз исакм да гледам силен ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Харесва ми коментара ти! Особено последните 2 изречения.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 юни 2009 00:25

Надали някой левскар харесва Мустака кой знае колко,но кажете ми кой друг в България има финансите и желанието да управлява Левски? Да го продаде...ама на кого? В България,в момента има 1 човек който от години се доказа,че дава пари за отбора си и това е Ганчев.Преди Гигов наливаше милиони в Локото,но и той се отказа.
Ако погледнеме от друга страна поне официално Левски е без дългове,плаща данъци,има сериозна инфраструктура.Прилича поне малко на европейски клуб по организация.Теренът в момента е в доста добро състояние.Има общежитие за децата.Изкуствени терени.Всичко това струва пари...
110 години любов!

Върни се в “Архив”