Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: Какво ли ще е?
Левски ще стане отбор,ама трябва доверие и търпение към треньори и ваобще цялото ръководство..Стана провал и какво?!?Май почнахме прекалено много да се мислим за най великите!Та в малка държава където и лев не се дава от държавата за футбол какво искате?Ще е подвиг ако направим нещо тая година,но виждам бъдеще!И на мен Велев не ми харесва(неможе да играем с отбори като Миньор и само да иаме един нападател напред и ДВА опорни халфа),но трябва да му се даде шанс,какъвто не дадохме на Вуцов!Според мен щяхме да отстраним Бате Борисов ако беше останал Вуцов,ама в България е така,ако не бием наред,уволняваме,а така отбор не се прави..Обичам Левски и искам всички да окажем подкрепа,дори като губим-та тогава личат истинските фенове!
Към автора. ПФК Левски кога са блестели в ШЛ, че нещо не се сещам. Една година в УЕФА и били свикнали да ги гледат как блестят. Свиква се, ако са го направили повече от веднъж.
- Neron
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ БИ 2:0 ЦСКА, ИГРАЕ ФИНАЛ СЪС СЛАВИЯ
От малки блокирват като видят _/\_ на фланелките.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
напълно подкрепям това мнение на колегата! в Литекс взимат доказани имена защото треньор е знаем кой... и той разбира от тези неща. за селекцията в цска - няма какво да коментирам. с четирима от 11-тия и двама от 13-тия в "А" група нивото няма да се вдигне. ако и ние ще привличме същите "звезди" по- добре без нови. но имената, за които се говори в пресата (Кривия, Бардон и тн) са наистина класни играчи и от такива имаме нужда. уверен съм, че ще привлечем поне двама доказани играчи.
[/quote]
Привличане на класни играчи -- е ОК ама помислете мало в контекста на бъдещето на Бг футбола и на националния отбор. Кривия-има 1-2 години игра, Бардон--също, че и чужденец, Хр. Янев-той в същата светлина. Трябва да се пробват нови и млади играчи да им се дава шанс--тия били от 11, ония от 13--а откъде да си изнамерим и създадем Бг играчи. От школите на Левски, Литекс,Славия, ЦСКА и т.н.--ок ама се вижда че не става с магическа пръчка--дори и за кадрите от школите на Левски , Литекс и Славия които са най-напред с материала. Преди години в ЦСКА беше на проби един играч, който сега после игра в Интер, сега е в Висшата Лига, но там видиш ли не го одобриха--нямало за кога да го чакат. Вижте примера с Божинов. Не виждам нищо лошо и адмирирам теста на играчи от Бг първенството във водещите клубове--ЦСКА, Левски, ЛИтекс--там е мястото където може да се провери стават ли за нещо или не и да се развият. Недоумявам изказвания от типа ---за какво ни е тоя от 11-12-13 в класирането --еми откъде искате да се изнамерят играчи да се създадат -моделират---от водещите школи и играчите със заложби от отборите в БГ разбира се. Или да връщаме 30-40 играчи и чужденци с недостатъчна класа---и се мисли за полусезон и сезон само.
Не разбирам привържениците на Левски--имат най-добрата школа а драпат за бившите си застаряващи звезди--ами догодина, по-догодина.Не виждате ли че сега плащате трансфери за играчи от вашата си школа и ги определятае като спасителната сламка за отбора в момента. Разбирам всички искат успех сега и на всяка цена---ами9 догодина коя ще е основата на отбора--пак отначало о пак на парче.
[/quote]
Привличане на класни играчи -- е ОК ама помислете мало в контекста на бъдещето на Бг футбола и на националния отбор. Кривия-има 1-2 години игра, Бардон--също, че и чужденец, Хр. Янев-той в същата светлина. Трябва да се пробват нови и млади играчи да им се дава шанс--тия били от 11, ония от 13--а откъде да си изнамерим и създадем Бг играчи. От школите на Левски, Литекс,Славия, ЦСКА и т.н.--ок ама се вижда че не става с магическа пръчка--дори и за кадрите от школите на Левски , Литекс и Славия които са най-напред с материала. Преди години в ЦСКА беше на проби един играч, който сега после игра в Интер, сега е в Висшата Лига, но там видиш ли не го одобриха--нямало за кога да го чакат. Вижте примера с Божинов. Не виждам нищо лошо и адмирирам теста на играчи от Бг първенството във водещите клубове--ЦСКА, Левски, ЛИтекс--там е мястото където може да се провери стават ли за нещо или не и да се развият. Недоумявам изказвания от типа ---за какво ни е тоя от 11-12-13 в класирането --еми откъде искате да се изнамерят играчи да се създадат -моделират---от водещите школи и играчите със заложби от отборите в БГ разбира се. Или да връщаме 30-40 играчи и чужденци с недостатъчна класа---и се мисли за полусезон и сезон само.
Не разбирам привържениците на Левски--имат най-добрата школа а драпат за бившите си застаряващи звезди--ами догодина, по-догодина.Не виждате ли че сега плащате трансфери за играчи от вашата си школа и ги определятае като спасителната сламка за отбора в момента. Разбирам всички искат успех сега и на всяка цена---ами9 догодина коя ще е основата на отбора--пак отначало о пак на парче.
- igor tomasic
- Контакти:
Брао на тебе ! Само ,че се научи да уважаваш Левскарите и без "аи сиктир"Kobra666 написа:"Май такива като тебе черногледи говорат че всичко е ок" ??Пич , сам не се рабираш ми се струва...А аз съм роден на Герена , 10 години и волейбол съм играл в Сиконко ..от 5 годишен съм на мачове , стадиона е срещу блока ми и колко стъпвам можеш сам да се досетиш!
Хареса ми как играхме срещу червеният отбор , срещу Спартак,Литекс , харесаха ми как играха юношите на клуба ...като Иван Цачев , хареса ми сплавта между фенове и отбор.
П.С.Колко или кога ми е харесвало как е играл отбора , това е ЛЕВСКИ и ще БЪДЕ ЛЕВСКИ със своите спадове и върхове.Но да седиш и да ми обясняваш , че отбора , попълненията , треньора и чистачката не стрували преди да е започнала подготовката и контролите ...по-добре замълчи
айде със здраве

И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
- igor tomasic
- Контакти:
Фиеста в синьо !
Гледайте в събота от 16:00 1h предаване за Любимия ЛЕВСКИ - Фиеста в синьо ! По БНТ
Последна промяна от igor tomasic на 25 юни 2009 21:10, променено общо 2 пъти.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
- rebelheartous
- Контакти:
Нищо ново под слънцето - и малките левскарчета като батковците си живеят за един мач през целия сезон. Какви жалкари... 

Re: Синя фиеста !
по коя телевизия бе сладкиш
rebelheartous написа:Нищо ново под слънцето - и малките левскарчета като батковците си живеят за един мач през целия сезон. Какви жалкари...
А малките цесекарчета живеят , за да се учат левскарчетата да ги бият като брашлян чувал цял живот ..не е лесно

ЛЕВСКАР до гроб!