Иво Ивонов също бил изгонен, за него обаче въобще не ми пука. Да си лепи лепенки на Милко Калайджиев и други отбори в шкафчето другаде.
Авирекс няма смисъл от това неходене така наливаме вода в чужди мелници. Аз отдавна съм да ходим само на мачовете на децата щото са на нашия стадион. Лошото е че все са в някакви делници в работно време.
Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марчо Дафчев и Караджинов изгонени от Локо София
Марчо да идва в Ботев,там му е местото и се доказа като футболист.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Pride написа:Иво Ивонов също бил изгонен, за него обаче въобще не ми пука. Да си лепи лепенки на Милко Калайджиев и други отбори в шкафчето другаде.
Авирекс няма смисъл от това неходене така наливаме вода в чужди мелници. Аз отдавна съм да ходим само на мачовете на децата щото са на нашия стадион. Лошото е че все са в някакви делници в работно време.
Сега гледах интервюто с Гигов и да ти кажа,доста се позамислих какво може да се е случило за да ги изгонят,и този път съм склонен да вярвам на думите на Гигов,в предвид че знам какво представляват Кайо и Марчо и какви глупости могат да вършат.
Тоя Гигов защо не се гръмне ,то да има него някой да глоби , ама и неговото време идва.Мерзавец!Сега футболистите му виновни,той защо не работи за без пари.
Re: Чашата преля, Гигов изгони Кайо и Марчо
favaca8888 написа:Този наистина трябва да бъде обявен за най-големият малоумник на света.![]()
Марчо въпреки чепатия си характер е дал много на Локо и в последно време ни беше най-читавия футболист, който можеше поне да спре топката и да подаде, а Кайо е всеобщ любимец на столичните железничари !
Е то тия двамата най-вече караджинов играха супер симулативно в последния мач и е нормално да имат някакво наказание.Ревете от Гигов но след него кой ще дойде ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
И без това има доста отбори, които смятат, че трябва да са по-напред в класирането. Два от тях ще са му благодарни.
Като махне тарторите, може би ще започне да гради нов отбор, който да играе по-често евротурнири и ще продължи да не губи мачове.
Като махне тарторите, може би ще започне да гради нов отбор, който да играе по-често евротурнири и ще продължи да не губи мачове.
Не си прав за Иво Иванов ,щото ни беше най-силният играч в двата най-добри(що годе за тоя полусезон)мачове с поляците за УЕФА...
Не може да почваш мач на герена без Иво,без Румен и без Марчо...???и кво очакваш да направи тоя отбор в центъра където отдавна се печелят мачовете ?добре че се махна цацата Диян ,жалко е че локомотивец като Тони Велков ще се окаже изкупителната жертва...
Не знам дали ви направи впечатление като говореше за двете "висящи "заплати още от миналия сезон Кайчо-лъжеца как му трепереше брадичката...
БАС ДЪРЖА ЧЕ КАЙО И МАРЧО СА МУ КАЗАЛИ В ОЧИТЕ ИСТИНАТА И ЗАТОВА СА АУТ !НО НИЕ НЯМА ДА ОСТАВИМЕ ТОВА ТАКА И ГО ПОЧВАМЕ ОЩЕ В ПЕТЪК СЪС ШВЕЙЦАРЦИТЕ...
И сега нова песен :нови договори (разбирай още по-ниски пари,като че ли са взимали и старите) и който не му изнася ...чао бейби !Марчо,Кайо,Иво са аут Писаров е готов за Уефски...ще има и други и кво става...отбора е готов да се бори за изпадане...
?

- netonlinesol[A..Z]
- Контакти:
Доска бесплатных объявлений
Привет, Всем!
Да действительно класная доска объявлений, все просто, понятно, легко и удобно....
объявления Украины
Да действительно класная доска объявлений, все просто, понятно, легко и удобно....
объявления Украины
Аз знам какво представлява Караджинов и въобще не съжалявам за изгонването му. Да ми реже сламки в Найт Флайт за да има с какво да перка белото - не мерси! Ако някой намери по-добър от Гигов да го замести - добре дошъл. Гигов е за затвора заедно с цялата А група. Гледахме този цирк вече над десето години. И всички са в кюпа.. и Левски и ЦСКА и Литекс, за Венци и Данчо да не говорим.... Но махне ли се Гигов Локото в "Б" група. Няма нито база, нито публика нито школа. Ще стане като Септември...
Няма място за униние фенове на Локо- колкото и малко да сте, вие сте голяма сила и изметете боклука от ЛОКОМОТИВ! Не е страшно даже отбора да изпадне, престъпника да се махне и така нататък, по страшно е вече почти двадесетгодишното положение, при което този отбор изгуби своята идентичност и харизма и стана част от синьо- червената мъгла обхванала българския футбол и задушаваща го вече 50 години! Къде е пословичния локомотивски дух- това меду другото важи и за другия славен някога софийски клуб- Славия, който също е пред закриване и е превърнат в посмешище и подлога на синьо- червената мафия!