Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2011 23:05

Според мен, този мач е момента за някаква тактическа изненадка, защото съм сигурен, че 5 дни преди мача, Димитров ще знае кой номер боксерки носи Милиев. Със статичните положения не ни бива нещо, скоростта на атаките/контраатаките не е на желаното ниво, защитата ни е тромава...това е ясно като бял ден на стратег като Херо.

Тук е моментът (макар и с известна доза риск) да се пробва схема с двама чисти централни нападатели и стабилна двойка вътрешни халфове: Гаджев-Грийн. Ако пък и стигнат дробовете на двете крила да помагат малко на бранителите, това съвсем би объркало плановете на Черноморец., за които съм сигурен, че няма да успеят да реагират навреме на подобна изненада :roll: Дори и да не се случи гореспоменатото, намирам такова гостуване обречено, ако няма капка изненада :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 окт 2011 23:32

siniq_fen написа:Moмчета, не е тук мястото за този спор ;) Иначе и двамата май гледате малко пристрастно - Левски има добри футболисти, но не толкова добри колкото Играта ги изкарва, нито толкова лоши и посредствени колкото mistreated. Но е факт, че без добър треньор трудно можем да се противопоставим на ЦСКА и Лудогорец. И все пак е много рано за равносметка ;)
П.п. И с ЦСКА, и във Варна, и в Разград Левски беше надигран на ТЕРЕНА ;)
По темата: За мен троен мач.

Пич ти ме разсмя ти на колко годинки си бре ако ми кажеш ,че мачовете в България се решават на терена те съжалявам искрено и е жалко ,че много хора все още си вярват че се играе футбол по нашите терени. :( :( :(

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 04 окт 2011 00:34

3:0 за Черноморец ;)

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 04 окт 2011 00:37

BOKA_PALRMO написа:
mistreated написа:Кога дойде това "желание за обрат" във Варна? След 75 мин., когато вкарахте един гол от фаул. То желание за изравняване имаше и в Разград накрая, ама освен хвърляне на топката в нак. поле, друго просто не можехте да измислите.
Не мога да разбера, как играчите на Черно море можеш да признаеш, че са ви надиграли, а тези на Лудогорец и ЦСКА - не. Би ли обяснил с какво варненци са по-добри от нас или Лудогорец? Може би с двете си поредни домакински загуби?
Не е въпросът в това какво искат играчите на Левски, а в това какво им позволява другия отбор. Не вярвам някой от левскарите да е искал да не спечели тези мачове. Но толкова ви бяха силичките.
Сега, ако Херо ви бие в Бургас, тогава пак ли тотото на Батков ще е виновно?

Всеки знае че Батков дължи 1 милион евро на Домусчиев. А що се отнася до мача с Цска-Батков направи реверанс на боклукчиите за да ги бетонира в цска.Титлата беше загубена още есента, когато Литекс ни дръпнаха с 5 точки-дори да бяхме били Цска, пак нямаше да станем шампиони-организацията на Литекс беше желязна(през пролетта те загубиха точки само на "ГЕРЕНА").Батков знаеше че няма финансов ресурс да се пребори с Гриша Ганчев.И даде мача на боклукчиите.А сега те ще си върнат вересиите-ще видиш че в 11-тия кръг, резултатът ще бъде РАЗЛИЧЕН от победа за Цска ;) СТО ПРОЦЕНТА! :twisted:

Ако обаче ви биеме ОТНОВО, тогава какво пак ще измисли болния ти мозък ??? :lol: :lol: :lol:

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 04 окт 2011 08:54

beast написа:
BOKA_PALRMO написа:
mistreated написа:Кога дойде това "желание за обрат" във Варна? След 75 мин., когато вкарахте един гол от фаул. То желание за изравняване имаше и в Разград накрая, ама освен хвърляне на топката в нак. поле, друго просто не можехте да измислите.
Не мога да разбера, как играчите на Черно море можеш да признаеш, че са ви надиграли, а тези на Лудогорец и ЦСКА - не. Би ли обяснил с какво варненци са по-добри от нас или Лудогорец? Може би с двете си поредни домакински загуби?
Не е въпросът в това какво искат играчите на Левски, а в това какво им позволява другия отбор. Не вярвам някой от левскарите да е искал да не спечели тези мачове. Но толкова ви бяха силичките.
Сега, ако Херо ви бие в Бургас, тогава пак ли тотото на Батков ще е виновно?

Ако обаче ви биеме ОТНОВО, тогава какво пак ще измисли болния ти мозък ??? :lol: :lol: :lol:

няма такава вероятност да ни биете-бъди спокоен. Вие сте ни абонати от 63 години- от абонати не се притесняваме :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

danieldaniel
Контакти:

Мнениеот danieldaniel » 04 окт 2011 11:43

Който вкара първия гол, той ще победи.
Интернет,решения и съвети
http://www.novitemi.com

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2011 12:29

danieldaniel написа:Който вкара първия гол, той ще победи.

Пу-пу. Да сме ние. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 04 окт 2011 14:20

Споко бе левскарчета :lol: Херо си е ваш човек , ще ви легне _(_

would
Контакти:

Мнениеот would » 04 окт 2011 16:30

Като прочетох една тема зрелища, страшилища и други тем подобни, почвам да се плаша срещу кого излизаме :roll: :roll: .
Истината е, че поне според мен, имаме най-добрите футболисти в България, един много слаб треньор, което малко уравновесява нещата, но си мисля че Левски ще победи в Бургас.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2011 17:34

finnan написа:Споко бе левскарчета :lol: Херо си е ваш човек , ще ви легне _(_

И ще го направи защото е "наш" човек ? ... :roll:
И каква полза ще има Митко Събев от това ?
Сигурно Батков ще му даде половин милион ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”