blue avalanche написа:metodito написа:UltraBlue написа:
Мюлдер е доста добър в атакуващ план- има добра техника, сравнително бърз е... дали при липсата на силно дясно крило не е добре да се пробва с него като такова, а Башлиев отзад. Така може да се заздрави поне десният фланг- много хора казват че слабата игра на беговете е заради липсата на помощ от крилата...
Ммммне съм съгласен, че е доста добър в атакуващ план. Мисля, че ако не Калво / Христов, то Милиев е човекът, който да го покрива, но... Опитва се да минава след центъра с топка, което не знам защо го прави.
Един Шоко от Лудогорец го прави успешно, но той е много по-бърз от Дъстли. Ужасяващо бе изпълнението на холандеца, когато направи един пробив и прати топката към крилото (Грийн нахлуваше на скорост в наказателното), но по толкова безумен начин...
Когато се пусне вдясно крило,което само се "подпира" на десния крак,цялата зона страда.Особено в офанзивен план!И Райков,И Христов провалиха атаки,защото НЕ МОГАТ да подават с десния крак!И се налагаше да "свиват" към центъра,за да се "нагласят".
Да изпратим подобаващо Ицо! Днес му беше последният мач, и то какъв.
Другият, който ми хареса, беше Райков, Илиев. Това е. Другите бяха на едно и също ниво.