bigbonusprize написа:Единственото хубаво от мача с Разград беше скандирането Бойко ку**о. Направо ми напълни душата
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bigbonusprize написа:Единственото хубаво от мача с Разград беше скандирането Бойко ку**о. Направо ми напълни душата
shammi написа:bigbonusprize написа:shammi написа:скоро Левски ще бъде продаден - имайте търпение
На кого ? Търпение бол...
[offtopic]Не знам на кого, но има интерес към клуба. До тук с инфото - когато е сигурно ще ви кажа[/offtopic]
ralka_levskarka написа:За вчерашният мач незнам какво да кажа просто, пълна трагедия, бъбреците ме заболяха честно, то къде не ми беше добре по- зле ми стана. От мача с Литекс и от снощния мач всеедно видях два съвсем различни отбора. Безидейна игра, центрирания на топката в наказателното поле, които бяха ненужни, грешни пасове, грешни смени, грешен треньор! В тези футболисти потенциал има, ама треньорът май незнае как да се възползва от него.
Чест и почитания към Гонзо като играч, но за треньор не става.
Гонзо, моля Те, върви си, нали искаш титла, а с теб няма как да я спечелим.
БАТЭ написа:Гонзалес отново заложи на любимата тактика - гледане на футбол отблизо .... Не са ви толкова лоши играчите, само че гусин адвоката май ще трябва все пак да назначи нещо като треньор на заплата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта