Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот metodito » 30 сеп 2011 02:56

Не го знаех това за кръстовете.
Иначе съм гледал интервюта в които не мога да съм сигурен, че не бяха зомбирани от съпрузите си, но арабки, които казват, че не им харесва мъжете да ги задирят с поглед и ала-бала и, че тази традиция им харесва. Да се носят по този начин. На мен лично ми е зловещо.
Дразнят ме турските шалвари примерно и ме побиват тръпки, но пък ако им харесва така, а не е приумица на майките им...да се оправят.
Е, ако видя някой с фес ще изразя предполагам възмущението си.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 30 сеп 2011 03:39

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1zO292k_4Cg&NR=1[/youtube]

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 30 сеп 2011 09:25

На 90% от щитовете на фуражките все още се мъдри лепенката на кампанията от 2007 г. "Не сте сами".
Мисля, заигравката с лепенката е уместна :mrgreen: ;)

Може да сме хулигани, пияници, пиромани, но поне все още не са ни изкарали наркомани. Че тогава си е*ало мамата- ще излезе накрая, че криминалните структури са ни принудили за по една доза да палим, трошим и мятаме камъни по органите на властта.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 30 сеп 2011 09:33

Киро царува и в килията

"В ареста Киро Циганина, както е известен още Рашков, има отделна килия с чисто легло и сервизно помещение.
Ползва се от всички удобства, създадени към изолатора, дори централна климатизация, за да не мръзне в студа и да се разхлажда в жегите. Килиите в следствения арест под тепетата са с изолация и чисто нова дограма зад решетките. Подът е облицован с теракота и е по-чист от болничните. Освен това местният арест се слави и с едни от най-добрите готвачи в страната. Задържаните тук се хранят обилно по три пъти на ден, като всеки ден в менюто си на обяд и вечеря имат месо. Цар Киро и компания хапват постно само през уикендите."
http://society.actualno.com/news_362219.html

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 30 сеп 2011 09:57

Искам да набарам всички ушеви,които са удряли момичета по простестите....майка ви да еба и боклуци
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 30 сеп 2011 11:31

Изображение

Ушев срещу форумите и социалните мрежи!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Kavon
Контакти:

Мнениеот Kavon » 30 сеп 2011 11:43

Рашков: Искам по-лека мярка, защото едва издържам
Съжалявам, че съм в залата. Не се чувствам виновен. Искам по-лека мярка, защото едва издържам. С тези думи 69-годишният Кирил Рашков се обърна към съдията по време на процеса за гледане на мярката му за неотклонение в Асеновградския районен съд, предаде Радио „Фокус”-Пловдив.
...
И забележете!!!

Клиентът му води улегнал начин на живот с куп заболявания – няколко инфаркта, диабет и е с 95 % степен на инвалидност.
Копнато от тук

Няма такава наглост и безочие! :evil:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 30 сеп 2011 12:12

Кирил Рашков планирал бягство в Сърбия, съдът го остави в ареста!
Остава в ареста мангала...Браво!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=783486
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 сеп 2011 12:21

Плевнелиев: Хората не се интересуват от темата “цигани–българи"

Хората не се интересуват от темата “цигани – българи”. Много впечатляващи са обиколките из страната. Това заяви пред Нова телевизия кандидатът за президент Росен Плевнелиев.
Той и кандидатът за президент Маргарита Попова всеки ден се срещали с хиляди хора, които се интересували от бъдещето на страната и искали да поемат ясни ангажименти дали ще бъде продължена посоката от две години насам.Единствено медиите се интересували от темата.

Предизборно всичко може да се манипулира, но е важно този чисто криминален случай да не се превръща в етнически конфликт. Така Росен Плевнелиев отговори на въпроса какво е мнението му за конфликта между българи и роми в Катуница. Той поиска компетентните органи да следят изкъсо и да взимат решителни мерки.

Ромите няма да се интегрират от днес за утре, но трябва да имат икономическа перспектива. Имало вече няколко пилотни проекта, но като президент Плевнелиев щял да работи още за тези перспективи. Като президент ще следя във всеки град, където има роми, получават ли обучение, професии, обеща Плевнелиев. Той изрази мнение, че няма нищо случайно, както и че конфликтът е раздухан предизборно. Политиците обаче трябвало да се дистанцират.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 30 сеп 2011 12:23

Лъснаха им посраните задници на пишман комунягите от партия ГРОБ. Жалко, че повечето българи си нямат хабер, но все пак имам някакви надежди за президентските... да видим все пак, ако хората харесват как живеят сега (не съм червено мекере, но при комунягите и Доган живеехме по-добре, ФАКТ!!!) халал да са им тия червени подлоги :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”