Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот milan199440barca » 28 сеп 2011 00:28

Tribune East 1912 написа:Говориш наизуст... В неделя на протеста в Пловдив имаше фенове от Левски, ЦСКА.. дори и май от Берое е имало, така че когато става въпрос за БЪЛГАРИЯ, ние загърбваме клубните си различия и се обединяваме в една кауза!

Не, казвам това, което очаквам да направи полицията. Хората с власт се страхуват именно от тези фенове, а не от протестиращи пенсионери и лекари. Полицията ясно показа, че има свобода на действие. Бие и арестува. Ако пловдивските фенове дойдат в София и се обединят с тези на Левски и ЦСКА - чудесно.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Боилад
Контакти:

Мнениеот Боилад » 28 сеп 2011 00:30

Най-важното е да разберем, че оттук нататък всички българи трябва да сме като юмрук, който се стоварва върху всеки, който нарушава правата на други българи. Толково време ни мачкаха разделени, дал Бог сега ние ще им премажем черепите!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 сеп 2011 00:33

delqnski47 написа:Не знам за вас,ама последните дни много много не ми пука за БГ футбола!Като станаха тия простести и ми стана толкова тъпо да гледам наще,че направо.... :lol:

Нормално-то футболът ни струва колкото на мангалите интеграцията...не се впрягай,това са реалностите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 28 сеп 2011 00:36

stf написа:Хора така както я караме няма да стане . Oт това се опасявах вчера но днес стана факт . В управляващите е и ножа и сиренето ... с тези публични арести и побой ще нанесат доста сериозен удар върху нашите опити за изразяване на гражданска позиция ... ще ни оредеят редиците . Както преди казах стига с тези възгласи ние сме нацисти и сапуни и т.н. и т,н. не трябва да сме толкова крайни , трябва да привлечем и други хора с по-умерени позиции , които също искат да изразят мнението си. Без замерване с камъни по полицаите , без ножове, боксове и т.н. Да не им даваме правни основания да ни натупат (то е ясно ,че се проявява двоен стандарт спрямо нас и спрямо циганите). Трябват ни и камери , фотоапарати , да снимаме полицаите , за да ги компрометираме ако започнат с произвола ! НО ние трябва да сме "чисти" без опити за нахлуване еди къде си ... всичко по мирен път , да свалим качулките да си покажем лицата и да действаме в рамките на закона. Така както я караме още ден най много два , в директна конфронтация ще за губим И ТО МНОГО . Това че ще ни ступат ако им дадат заповед трябва да ви е ясно - арести , бой ... Но по лошото е отзвукът - ще бъде изкарано , че полицията въдворява ред като разправя с група вандали . Трябва да излезем от образа на футболни фенове , в нас обикновения българин трябва да припознае себе си !!!! Повече в общи линии са съгласни с нас НО призиви "ние всички сме нацисти" ще им дойде в повече и ще ги отблъсне. Трябва се ограничим с Химна , и БЪЛГАРСКИТЕ революционни песни , това е нещо общо за всички българи . Друго много важно трябва да очертаем целите на протеста . С опити за нахлуване в циганските махали първо ще изядем бой , после арести , може и пак бой , и на другия ден няма да има хора за протест . Не трябва да сме толкова крайни , туко виж като имаме по-умерени възгледи , получим подкрепа от други неправителствени организации а защо не и от някоя партия . Целите аз ги виждам на този етап в следните направления 1 Затвор и конфискация за Киро циганина 2 Затвор за хората карали автобуса в тези две до тук виждам някакъв лъч надежда може би с действията си до сега ще го постигнем . 3 Въдворяване на ред в всички населени места , затвор и санкции за всички цигани паразити , който не плащат данъци , който крадат и убиват. ( С тази енергичност и желание , която днес показаха органите на МВР спрямо нас лесно ще се справят с тези задачи ) .
Трябва ни известна медийна подкрепа , или пък да си създадеме блогове в нета и да ги разпространим НО! без прекалени крайности и призиви цигани на сапун , защото ще ни опандизят . В тях да преставяме нещата такива какви то са , защото се видя , че на националните медии не може се разчита. Както казах вече камерите и фотоапаратите са наложителни.
Последния щрих който ни трябва Но основен на този етап - разрешение от местните власти за протест (греда бат бойко няма позволи) НО ако сме мирни и тихи едно нахлуване с палките ще се обърне против тях. НО пак казвам трябва да махнем маските и да излезем от образа на футболните фенове ! А и ни трябва една що годе стабилна организация . Никои не може ни отнеме правото да се сдружаваме , стига само сдружението да няма противозаконна цел . За финал ще дам следната схема : Призиви циганите на сапун , опит за нахлуване в парламента , махалите - следва бой арести - намаляват ни ресурсите - за броени дни ще ни приключат. Трябва смяна на методиката.Който има други идеи да ги добавя или ако му не харесват тези да казва

И въвеждане на образователен ценз за гласуване, без занчение от етноса, за да не го искарат дискриминация! Който не може да прочете какво си написал, няма да гласува! Познайте от кой етнос ще отпаднат най-много гласоподавтели! Без основно, да не може да гласуваш! Така политиците няма да имат нужда от циганите повече и може се хванат да ги оправят!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 00:37

milan199440barca написа:
Tribune East 1912 написа:Говориш наизуст... В неделя на протеста в Пловдив имаше фенове от Левски, ЦСКА.. дори и май от Берое е имало, така че когато става въпрос за БЪЛГАРИЯ, ние загърбваме клубните си различия и се обединяваме в една кауза!

Не, казвам това, което очаквам да направи полицията. Хората с власт се страхуват именно от тези фенове, а не от протестиращи пенсионери и лекари. Полицията ясно показа, че има свобода на действие. Бие и арестува. Ако пловдивските фенове дойдат в София и се обединят с тези на Левски и ЦСКА - чудесно.

Проблема не е в това да се съберем , проблема е че трябва да е организирано ! Иначе както казваш не само ние ,дори и вие няма да може да сте пред парламента :x Поне това ни подсказаха ушеви , да видим тогава каква причина ще имат за произвол ? Сега било незаконно , ами да го направим законно тогава !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2011 00:37

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Не знам за вас,ама последните дни много много не ми пука за БГ футбола!Като станаха тия протести и ми стана толкова тъпо да гледам наще,че направо.... :lol:

Нормално-то футболът ни струва колкото на мангалите интеграцията...не се впрягай,това са реалностите!

Абе така е,ама не трябва да оставяме така нещата!
Значи първо да оправим проблема с мангалите!След това много ми се ще да се вдигнем за българите в Македония,дето там ТОТАЛНО се гаврят с нашия народ!Много бих искал да им покажем,че те не са сами!!!
И накрая да се вдигнем за българския футбол!
Знам,че това горното звучи малко нереално и невъзможно да стане,но би било много хубаво
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 00:47

delqnski47 написа:Не знам за вас,ама последните дни много много не ми пука за БГ футбола!Като станаха тия протести и ми стана толкова тъпо да гледам наще,че направо.... :lol:

какъв ти футбол, държавата се тресе!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 28 сеп 2011 00:59

ООБЕЩАВАМ! Повече няма да ругая хора които не симпатизират на моя отбор, нито ще обиждам техните отбори! Всъщност, това е толерантност, между нас, да не се ругаем и обиждаме, а да си коментирам. В крайна сметка, аз съм левскар, но имам много приятели в червения лагер, които много уважавам! Какво говоря бе, аз даже си имам една червена фенка в кревата, която безумно много обичам!
И сега по темата, от три нощи не спя и следя какво става! Умирам от желание да се включа в протестите, но съм на 2000км. Обаче, ако се направи организация да се събирате пред парламента, ей Богу, хващам първия самолет и се прибирам!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 28 сеп 2011 01:05

za nas e toj religiq написа:Проблема не е в това да се съберем , проблема е че трябва да е организирано ! Иначе както казваш не само ние ,дори и вие няма да може да сте пред парламента :x Поне това ни подсказаха ушеви , да видим тогава каква причина ще имат за произвол ? Сега било незаконно , ами да го направим законно тогава !

Проблемът е, и винаги е бил, че в България няма лидери. Поне от 70-80 години е така. Те това е! Слугуваме на вътрешни и външни господари вече близо век. От "Криворазбраната цивилизация" стигнахме до криворазбрана електрификация плюс капитализация. Щом стигаме до там, че да искаме Витков да поведе хората. Нищо лично към него, фен съм на Хиподил още от първия им албум, ама Светльо Витков ли е човека? И най-влудяващото нещо е, че Витков няма да е по-лош президент от един бивш (или настоящ) агент, няма да е по-лош премиер от един пожарникар или един испански бизнесмен, който дори не се научи да говори на български. Няма лидери. Сашо Диков защо не каже нещо за действията на полицията? Русев също. Ако се отклоним малко на футболна тема, защо Томислав не каже "Боби, иди си". Във всяко предаване след мач на националите се изреждат проблемите на футбола ни, но никога няма да чуем "Михайлов, подай оставка". Всеки тук е с различна професия и заявява, макар и анонимно, някаква гражданска позиция. Защо журналистите не го направят... мне... защо журналята не го направят?
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2011 01:05

Момчета,усетихте ли как предизборните кампании на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ ОТИДОХА НА КИНО :roll: :!: Никой от политиците не очакваше това,независимо че говорят как всичко е било дирижирано.Как виждате кмета на Варна Кирил Йорданов,а и всеки друг кандидат за кмет да се изправи пред бъдещите си избиратели и да им говори за справедливост и ред в града,при положение че само няколко дни или седмици преди това е дал заповед да се бият тези хора или тяхните деца :roll: Как виждате който и да е кандидат за президент да говори за национални интереси и приоритети,при положение,че по време на случващите се събития,той вместо да вземе някакво отношение по въпроса, се е интересувал единствено от рейтинга си :roll: Ако не друго,властимащите и целия ни политически елит,спечелиха пренебрежението и омразата на младежта на България :!: От друга страна пък,всички младежи несъгласни с беззаконието,видяха със собствените си очи и изпитаха върху гърба си цялата сила и омраза на хората отговорни за моментното състояние на държавата ни,както и похватите и приомите чрез които действат системата и хората с пари :!: Изпитаха на гърба си и приомите за манипулация на медиите над цялата ни общественост и как едно и също нещо казано по няколко различни начина може да придобие съвсем друг смисъл :!: Каквото и да стане,едно нещо е сигурно.На нашите политици им беше трудно не за друго,а защото не са срещали срещу себе си такъв опонент.Те са свикнали всичко да се решава с пари и задкулисни игри.До сега те не са се изправяли срещу опонент,който не се бори за пари,не подлежи на корупция,а иска единствено и само СПРАВЕДЛИВОСТ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ВСИЧКИ НЕЙНИ ГРАЖДАНИ :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”