Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот bobonikolov » 27 сеп 2011 22:34

Хах били и слагали думи в устата,които не била казала.Смяхх смяхх

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 22:35

СПОКОЙНО - неудобни въпроси няма да и бъдат заданени
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 сеп 2011 22:37

Да вземем да предложим на Сашо Диков да я покани в 5 за 4 с открита линия ето там ще е интересно.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 сеп 2011 22:38

bobonikolov написа:Хах били и слагали думи в устата,които не била казала.Смяхх смяхх

Те много хора са и слагали кво ли не в устата,ама...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 22:38

не била казала нито една обидна думичка и гологлавия и бил гледал всички репортажи и следял какво е казала ДУМА ПО ДУМА :) :) :) Това предаване си беше комедийно шоу,такова и ще си остане :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 22:39

bobonikolov написа:Да вземем да предложим на Сашо Диков да я покани в 5 за 4 с открита линия ето там ще е интересно.

И да я покани тя няма да отиде - просто медията и ще и забрани, защото ще лъсне всичсо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stl1912
Контакти:

Мнениеот stl1912 » 27 сеп 2011 22:39

Изклатиха ни братя ,ИЗКЛАТИХА НИ.Гоцето и ахмедчо ни изклатиха и нас и неадекватния борисов.Помислете върху тези факти и ще се убедите: 1Как така полицията остави да запалят къщите?от 20 години ходя по мачове и знам че нашата полиция пловдивската е много опитна и безкомпромисна.Сега защо никой не пали и чупи а? 2,Защо запалените къщи бяха празни ? 3.Как така със" специални милиционерски тактики "бе хванат човек(маймуна) който е минал границата.Ако мина веднъж границата и съм убил дали ще се върна а? 4,Как така господин циганин Рашкоф плаши по телефона в три различни медии по различно време и защо полицайте не го спират не му вземат телефона а се нагнетява обстановката? ИЗКЛАТИХА НИ!

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/290690.html#ixzz1ZBQrIfb3

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2011 22:42

Четейки разказите на хората от София и Варна,особено на стрелеца от Варна,съм убеден,че е време за искане на оставка за това правителство публично.Стига с тия лозунги за сапуни,ножове и т.н.,те само дискредитират протестите и дават повод на комплексарчетата да използват палки,пушки,щитове,кубинки и какво ли още не срещу деца.Прав е колегата,който подкрепи мнението ми,че без политическа сила,която да организира национален протест в София,нищо няма да стане.Колкото и да е просташко,олигофренско,ненормално и т.н. да се иска разрешение хората да си изразят мнението публично,ако такова няма,еничарското малцинство(далеч по-страшно от циганското) има право да си излива злобата върху хората.Никой не е казал,че политиците,които ще организират протеста,трябва да бъдат подкрепяни,приветствани и т.н.,просто без такива няма да стане.Партията,разбира се,не трябва да е някоя от тези,които са били на власт(особено комунистите,защото от тази престъпна организация,произлиза самият премиер),защото хората ще са разединени,Волен също не е вариант.Едно ВМРО примерно може да свърши подобна работа.Светльо Витков,да речем,като кандидат-президент,също може да помогне.Важното обаче е едно-милиционерското правителство да си ходи!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 сеп 2011 22:43

Айдеее почнаха с конспирациите ей дебелочие ей.Ще погледам още да се посмея....

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 27 сеп 2011 22:44

Готова ли е тази набедена журналистка,да застане пред детектор на лъжата и да отговори:получавала ли е някакви материални блага в минал или настоящ момент от Киро циганина или приближени от него.И било ли е наредено да отрази събитията манипулативно.Киро циганина в един репортаж на Гайтанова от нова и предлага перли за да спре репортажа срещу него,той си действа така.

Върни се в “Архив”