Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
Предпочитам да си гледам моя отбор ама немога да се въздаржа: Няма такива малоумници като тях

аз мисля че правилно се развива селекциата до момента,трябваше ни добър нападател,вземаха такъв да може да са вземат и един-двама халфа защото сезона се очертава да е дълък и ако има контузии трябва да има заменяемост.Сега естествено ако прададът Живко Миланов (наистена ако е вярно това с Киево мисля че не трябва да се гледа изгодата ами да го пуснат да се развива все пак Живко даде много на Левски) трябва да му се вземе замесник.а Хичо трябва на всяка цена да утиде в чужбина защото се видя че в Левски не може да си разкрие потенциала(нещо като Бербатов в Цска)аи отляво са Жо и Йовов.ако разкараме и Бистрон,Тиберканин и ДаКоща ще е още по добре няма смисъл от тях да заемат мястото на Генев и Огнянов.
Моето мнение за Да Коща е,че не е въобще слаб футболист има качества,друг е въпроса,че май е едно лекенце и никой не го харесяа 
буфон правиш правилни изказвания обаче стига вече с този генев щото братле е голяма дупка това момче много се хвали от нас ама досега кой мач го е изиграл на ниво, а за бистрон искам и аз да се махне ама помниш ли как игра срещу цска.да коща ако е вън тиберканин кво прави в левски
LEVSKI_FOREVER
Звезда
Според мен до края на седмицата в Левски ще бъде привле4ен голям футболист-100%
И какво те кара да мислиш,че ще вземем класен футболист до края на седмицата?/и на мен ми се иска де/
- bigbonusprize
- Контакти:
Бардон!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Koceto_8303
- Контакти:
Левски ще влезе в ШЛ и пак ще има разплакани панчаревци и пак ще им слушаме глупостите!!!
Браво на ръководителите тази година, една дума не казаха и съм сигурен че ще имаме добър отбор.... САМО ЛЕВСКИ
Браво на ръководителите тази година, една дума не казаха и съм сигурен че ще имаме добър отбор.... САМО ЛЕВСКИ
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА
-
Bully_Blue
- Контакти:
Според мен по-добре да върнем Ричи.Бардон вече е на години и едва ли ще ни помогне.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
http://sportal.bg/news.php?id=180596
http://gong.bg/view_article.php?article_id=80977
Абе кво става в Левски бе ?
Ние си връщаме отбора на Мъри май,а ? Имам въпрос,преди време се говореше за закупуването на защитник,кво става по тоя въпрос ? Искам и да попитам,нещо ново около трансфер на Ники Димитров - време му е вече !
http://gong.bg/view_article.php?article_id=80977
Абе кво става в Левски бе ?
Ние си връщаме отбора на Мъри май,а ? Имам въпрос,преди време се говореше за закупуването на защитник,кво става по тоя въпрос ? Искам и да попитам,нещо ново около трансфер на Ники Димитров - време му е вече !