Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Киево стартира нова офанзива за Живко Миланов

Мнениеот bigbonusprize » 23 юни 2009 13:37

Bully_Blue написа:
bigbonusprize написа:
kartago написа:Лелееее, тая машина за дузпи след такъв трансфер ще се бетонира в Националния.........Тежко и горко ни ............ ;)

Имаш по-добър вариант за бек в националния ли?

Аз имам,Станислав Манолев!Но и Живко е добър бек,без съмнение.Раздава се до последно на терена и точно заради това ми е един от любимците. :)

А от ляво кой? :) Живко играе еднакво добре и от ляво и от дясно. Станислав Манолев е доста добър футболист и двамата са бъдещето на националният.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 юни 2009 13:43

Да стои тука, че малко левскари останаха в Левски.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Шансът и малшансът в Левски вървят ръка за ръка

Мнениеот Old_death » 23 юни 2009 14:28

Re: Шансът и малшансът в Левски вървят ръка за ръка
от ehh на 23 Юни 2009 11:48

@Old_death
Ако ми кажеш, защо си сложил този голям цитат в мнението си, с което безмисленно разтягаш темата, ще те поздравя.
Така и не се научихте, да пишете по форуми

Благодаря ти за това,че ме научи как да пиша мнение.След като съм написал повече от 700 се намери кой да ми отвори очите :) Само не разбрах с какво твоето мнение допринесе за осветляването на темата!Аз поне се постарах да споделя спомените си от един мач на Левски,а ти какво целеше? :?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот maximalniq » 23 юни 2009 17:47

Как може да има такава схема ми кажете ?!Левски отпадна от Пирин ,но как Литекс ще бие ЦСКА?!А ако ЦСКА бяха били Литекс ?!От цялата работа Левски щеше да загуби и шампионската титла и купата на България...Това само малоумен може да го повярва,какъвто явно е Дражев!

Аман от разбирачи!
Последна промяна от maximalniq на 23 юни 2009 17:49, променено общо 2 пъти.
Изображение

gogo1991
Контакти:

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот gogo1991 » 23 юни 2009 17:47

.. трагедията на 31 юли 1998г. Тогава футболният бос на ПФК “Черноморец” се вряза пиян с личното “Волво” в идващия насреща “Мерцедес” с великотърновска регистрация. При тежката катастрофа, предизвикана от него, на място загина 40-годишният Димитър Кехайов от Велико Търново. След 10-дневна кома почина и 20-годишната Румяна Димитрова от Горна Оряховица, а майка й Верка остана инвалид за цял живот. ..

Този убиец,този боклук който затри черноморец постоянно си вре носът където не му е работата..Да отива в затвора,престъпник гаден..

gogo1991
Контакти:

Мнениеот gogo1991 » 23 юни 2009 18:08

Blue_AvalanchE написа:Живко в момента е един от най - добрите защитници в България. Нека първо Киево да кажат офертата и ако е приемлива, може да го продадем. Но ще ни е много полезен за вротурнирите. Освен в защитата се включва и по крилата, затова е добър футболист. ;)

Само и да можеше да центрира,цена нямаше да има..

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот L_Messi » 23 юни 2009 18:21

Много слаб сезон, само няколко добри мача като игра - домакинствата с БАТЕ и Жилина (които обаче загубихме), домакинството на Литекс, мачът с Локо в Надежда и дербито с ЦСКА. Конкурентите ни, обаче, бяха още по-слаби и затова заслужено сме шампиони.

plamak
Контакти:

Re: В Левски са се побъркали

Мнениеот plamak » 23 юни 2009 19:17

Ако зависеше от мен щях да пусна срещу тях юношите старша възраст които отупаха Цска. Те поне не са обременени и ще бият с двуцифрен резултат. Сетих се, че дубъла са също шампиони и имат право да изиграят те този втори кръг, а първият отбор спокойно да се подготви и да изиграе потова време по-стойностни контроли.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 23 юни 2009 20:08

Много е важен за нас ,но нека утиде в киево да го забележат от някои голям отбор време му е вече ;)
Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”