Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Цитирам една млада българска майка на две малки момчета, която беше снощи на протеста. Прочетето го, хора! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!! И днес преди да излезем пак на протеста в 19:00 на пл.Съединение да се сетим и да се замислим пак! Основният проблем не е циганите, които са толерирани в много отношения! Циганският проблем е отражение, производна на това, което се случва в държавата ни през последните 20 години (и не само)! Проблемът е много по-дълбок! Проблемът е гнусната, корумпирана политико-мафиотска система в България, която позволява такива безчинства да се случват и хора, като тая циганска мутра- да се чувстват безнаказани и да правят каквото си искат (и не е само той - безнаказани мутри в България колкото щеш)! РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!!!Ето и цитатът:Цитат:"Днес, след като се прибрах от работа и включих телевизията, докато мислех с кое от обичайните занимания да се захвана по-напред, слушайки `новините`, кръвта за пореден път нахлу в главата ми. И реших да се измъкна от домашните задължения и да се включа в мълчаливия протест. Защо ли? Защото имам две малки момчета и колкото по-големи стават, бъдещето им в моите очи изглежда все по-неясно и несигурно. Защото не е нормално РОДИТЕЛИ ДА ПОГРЕБВАТ ДЕЦАТА си, защото не е нормално хора, които живеят в палати-поне от моя гл. точка, да получават помощи за безработица /апропо повечето от тях не могат да си ги изтеглят от терминалните устройства, защото ПИН-ът им бил на български!/, а в същото време едно четиричленно семейство да се издържа с една нищожна заплата, защото не е нормално всички да имаме права, но задълженията да са само за някои от нас, защото не е нормално един келеш да решава кой да живее и кой да умрее, защото не е нормално едно предумишлено убийство да се принизи до катастрофа и убиецът да реши, че няма от какво да бяга, защото не е нормално да плащам на едни монополи услуга, която не искам и не ползвам, а други да трупат задължения необезпокоявани... Колко още `защо` мога да изброя! Но докато вървях към пл. Съединение и се загледах в хората около мен, въодушевлението ми взе да спада-всеки, тръгнал за някъде, седнал да пие поредното кафе или да обсъди `ближния` си! И когато стигнах до Съединението почувствах, че съм жива! `Хулиганите`, както ги характеризираха медиите, защото не сведоха главите си пред един мним цар-шапка им свалям-те са единствените в тая голяма кошара, които имат мнение и се осмеляват да го изразят гласно. И тръгнахме напред, и вървяхме, е, не беше мълчаливо, но нищо неприлично ли не знам как да се изразя. Без ексцесии-поне около нас. И стигнахме до Партийния дом, и... толкоз, поне докато аз бях там-Лиленце Пиленце се чуваше от високоговорителите-по-късно разбрах, че докато в Катуница е ден на траур, в центъра на Плд се вихри предизборна кампания! Те така, прибрах се и реших да споделя впечатленията си с вас. И си мисля, че колкото и да се съберем на площада, докато някой властимащ не си вдигне четирибуквието и застане зад нас /българи, цигани, мюсюлмани-граждани на РБ/ и не покаже на хора като Кирил Рашков какво е ефективна присъда, такива безчинства, като това убийство, ще бъдат поредното чудо за три дни. Майната ви /без да искам извинение/, страхливци. Няма да се предадем. Макар че от друга страна, ако продължавате да не обръщате подобаващо внимание на такива `инциденти`-се надявам декемри, 2012 действително да настъпи краят на света! Поне да знам, че децата ми няма да угаснат като безгласни букви! До тогава-не ни подценявайте-човек е егоист и желанието му за живот е най-силният му инстинкт! Така, сега избърсвам насълзени очи, отивам да пусна пералнята, да помета, да подредя малко, а после най-вероятно да задремя с дистанционно в ръка, а утре сутрин ще се събудя със схванат врат и ще тръгна за работа... Но обещавам, че ще бъда тук и няма да избягам. Това е, приятели. Почивайте в мир, момчета!!!
-
- Контакти:
[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]
Много от вас протестират, че по 100+ човека се крият и четат като гости, затова и аз се регистирирах.
А иначе не знам откъде е тази простотия.
Много от вас протестират, че по 100+ човека се крият и четат като гости, затова и аз се регистирирах.
Чувам от няколко източника, че военните започват мобилизация. Някакво инфо?!
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Ако имаш предвид че ми е първо мнение по-темата,да прав си,просто си имам работа и нямам много време да влизам по форуми.А за простотията мнението не е мое,прочетох го в един сайт и на мен лично ми хареса,за теб щом е простотия ок,аз няма да споря,разни хора,разни идеали.Mistress Linda написа:[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]

- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:Чувам от няколко източника, че военните започват мобилизация. Някакво инфо?!
Дай боже! И дано се насочат към гетата да ги счупят от бой миротворците с брадви и кирки. Но като знам как ни пази дъжавата, нищо чудно срещу нас да се насочи агресията...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
KategorieC написа:Hristos написа:[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]
Защо му е първото ли? - защото е некво лайно . А това е от несериозно нещо си блог и не е истина!
Мен повече ме притесняват тези дето са с малко повечко мнения и са регистрирани УЖ преди една или две години,пък за първи път има виждам ника

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ico_pld_80 написа:Ако имаш предвид че ми е първо мнение по-темата,да прав си,просто си имам работа и нямам много време да влизам по форуми.А за простотията мнението не е мое,прочетох го в един сайт и на мен лично ми хареса,за теб щом е простотия ок,аз няма да споря,разни хора,разни идеали.Mistress Linda написа:[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]
не съм казал нищо за твоето мнение ,а за това на deepblue
САМО ЛЕВСКИ!!!
-
- Контакти:
CTAHKO написа:KategorieC написа:Hristos написа:[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]
Защо му е първото ли? - защото е некво лайно . А това е от несериозно нещо си блог и не е истина!
Мен повече ме притесняват тези дето са с малко повечко мнения и са регистрирани УЖ преди една или две години,пък за първи път има виждам никаИ ми прави впечатление,че такива в момента изобщо не са малко
Лайно,не лайно,но вчера това лайно беше на пл.Съединение в 19 часа,докато повечето от вас са си цъкали във форумчето.Айде със здраве,докато вие си чешете езиците ,аз тръгвам за протест

crap написа:Чувам от няколко източника, че военните започват мобилизация. Някакво инфо?!
Е тя нали е изнесена в Афганистан и Ирак

Последна промяна от CTAHKO на 27 сеп 2011 18:26, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Hristos написа:ico_pld_80 написа:Ако имаш предвид че ми е първо мнение по-темата,да прав си,просто си имам работа и нямам много време да влизам по форуми.А за простотията мнението не е мое,прочетох го в един сайт и на мен лично ми хареса,за теб щом е простотия ок,аз няма да споря,разни хора,разни идеали.Mistress Linda написа:[offtopic]защо това ти е първо мнение?[/offtopic]
не съм казал нищо за твоето мнение ,а за това на deepblue
Извинявам се