Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 10:44

От сега мога да ви кажа какво ще стане . Николайчо пак ще ни реанимира с некоя измислена победа , а говньо ще си разправя същите глупости след мача .София-запад ще направят заслон на предателите за сетен път , както са го правили винаги .
С две думи искам да ви кажа , че с викане "ОСТАВКА " , няма да стане , сектори ще затварят , ще пуснат копоите си -наркотрафиканти за да внасят респект .
Бях направил една тема " Кампания -пуст стадион" още след мача с търнава , но повечето от вас решиха да дадат кредит на доверие на тара и говньо и така всичко отиде по дяволите ....даже за този период записахме още няколко срамни мача .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 27 сеп 2011 10:55

Лесна победа над Жп-то с доволно голове.доколкото до:
wilge написа:L_Messi, ако обичаше отбора си нямаше да подкрепяш идиота, който така зверски го съсипва. Явно не си гледал истинският Левски за да видиш какво значи игра, синхрон, воля за победа, тактически капани в които хлътваха противниците, безупречно движение по терена, когато всеки знаеше къде да застане и какво да направи по всяко време, технически изпълнения от които ти спира дъха- главички, петички, голове направо от корнер, със задна ножица или над стената и горе в паяците. Явно и ти си толкова заблуден, колкото Nestor Mahno и варваш, че на мача с Локото ще отидат 10000 човека. Удари си два шамара да ти лепне релето, потърси стари мачове на Левски в нета, гледай ги внимателно, наслаждавай се на истинската игра която играеше отбора ни преди ерата "Гонзьо" и после не се чуди как сам ще викнеш с всички сили: ГОНЗО ВЪН!
Абе брат ти си много зле.Кой по дяволите си ти че да даваш насока на някой кой да подкрепи и кой не?Момчето не е заблуден че обича отбора си и че го подкрепя дори когато пада-това е истински фен винаги до отбора си.Обясни какво значи игра явно си някакъв експерт?? :shock: и да няма как да сме 10 000 в неделя защото тукашните разбирачи дори незнаят каде се намира Г.Аспарухов и са от некаде си от Бг и могат само да си изкарват комплексите по форумите защото явно само тука им обръщат внимание.И мен ми е доста тъпичко когато падаме от некфи нови откритичя като Лудогорец но това се променя само с подкрепа и затова ще съм с Левски на Гонзо каквото и да става защото това е работата на Феновете да са до отбора в добро и зло а не да скачат при издънките на футболисти или тренери.Смяхме се миналата година на Панчаревци и токаде ч докараха те?Левски до Гроб!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 11:18

Spaceout написа:Лесна победа над Жп-то с доволно голове.доколкото до:
wilge написа:L_Messi, ако обичаше отбора си нямаше да подкрепяш идиота, който така зверски го съсипва. Явно не си гледал истинският Левски за да видиш какво значи игра, синхрон, воля за победа, тактически капани в които хлътваха противниците, безупречно движение по терена, когато всеки знаеше къде да застане и какво да направи по всяко време, технически изпълнения от които ти спира дъха- главички, петички, голове направо от корнер, със задна ножица или над стената и горе в паяците. Явно и ти си толкова заблуден, колкото Nestor Mahno и варваш, че на мача с Локото ще отидат 10000 човека. Удари си два шамара да ти лепне релето, потърси стари мачове на Левски в нета, гледай ги внимателно, наслаждавай се на истинската игра която играеше отбора ни преди ерата "Гонзьо" и после не се чуди как сам ще викнеш с всички сили: ГОНЗО ВЪН!
Абе брат ти си много зле.Кой по дяволите си ти че да даваш насока на някой кой да подкрепи и кой не?Момчето не е заблуден че обича отбора си и че го подкрепя дори когато пада-това е истински фен винаги до отбора си.Обясни какво значи игра явно си някакъв експерт?? :shock: и да няма как да сме 10 000 в неделя защото тукашните разбирачи дори незнаят каде се намира Г.Аспарухов и са от некаде си от Бг и могат само да си изкарват комплексите по форумите защото явно само тука им обръщат внимание.И мен ми е доста тъпичко когато падаме от некфи нови откритичя като Лудогорец но това се променя само с подкрепа и затова ще съм с Левски на Гонзо каквото и да става защото това е работата на Феновете да са до отбора в добро и зло а не да скачат при издънките на футболисти или тренери.Смяхме се миналата година на Панчаревци и токаде ч докараха те?Левски до Гроб!

:))) полъха на запада ....представете си какво ще е на мача от сега :)) според такива като този ,хората които са от "някъде си из бг-то" най вероятно не са фенове на Левски . Останалото нека да остане без коментар ....дори и още 10 години Левски да се излага по същия начин , той пак ще подкрепя отбора . Просто е -овчедушие му викат . Те го плюят , той си мисли че вали !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 27 сеп 2011 11:23

2:1 :x :x :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 сеп 2011 11:23

последния месец чета с голям интерес всички теми публикувани за Левски,Гонзо,Батков,Баждеков,за играта на Левски,за заплатите в Левски,за всичко.И се питам в момента ръководители,играчи ,собственици на най -великия отбор в БГ наясно ли са какво става въобще с отбора.
Започвам с Батков:преди един месец след кацането на отбора от Търнава каза че се връща в помията наречена БГ-първенство,тогава никой не му обърна внимание на това което каза включително и аз.Сега знам наистина какво е имал в предвид.В БГ-всичко е ясно още преди да стартира шампионата и гнусния доносник Тара знае за това и участва в това-блато.
Ние тук се караме феновете и се делим на такива даващи шанс на Гонзо и на такива които вече не само го мразят а и го псуват.

Георги Иванов-ученикът от Пловдив,вечния ученик.Седи,плаща на фенове за да не го освиркват и си чака парите от Тара.

Е някак си е вулгарно и нагло да подкрепям такива хора.Футболистите те могат ,но им трябва кадърен човек.
Колкото до мача с Локото през оная работа ми е.
БГ-вече си има шампион.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 11:47

Бих допълнил към горното мнение , че на тара и говньо и Барса с меси , вия , иниеста и т.н да им дадат ....след 3 години отборът от европейски шампион , ще се превърне в жалък средняк , а тара пак ще е потънал в дългове по банки и пак говньо ще му дава пари назаем с което да си плаща престоя на нау камп.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 27 сеп 2011 11:52

zlatan написа:последния месец чета с голям интерес всички теми публикувани за Левски,Гонзо,Батков,Баждеков,за играта на Левски,за заплатите в Левски,за всичко.И се питам в момента ръководители,играчи ,собственици на най -великия отбор в БГ наясно ли са какво става въобще с отбора.
Започвам с Батков:преди един месец след кацането на отбора от Търнава каза че се връща в помията наречена БГ-първенство,тогава никой не му обърна внимание на това което каза включително и аз.Сега знам наистина какво е имал в предвид.В БГ-всичко е ясно още преди да стартира шампионата и гнусния доносник Тара знае за това и участва в това-блато.
Ние тук се караме феновете и се делим на такива даващи шанс на Гонзо и на такива които вече не само го мразят а и го псуват.

Георги Иванов-ученикът от Пловдив,вечния ученик.Седи,плаща на фенове за да не го освиркват и си чака парите от Тара.

Е някак си е вулгарно и нагло да подкрепям такива хора.Футболистите те могат ,но им трябва кадърен човек.
Колкото до мача с Локото през оная работа ми е.
БГ-вече си има шампион.

и кой ще е шампион, ако може да ни информираш всички?! не че аз нямам своите предположения базирани на игра, селекция, резултати до моментна, но изглежда ти имаш друга логика... осветли ни! малко долно и жалко ми се струва толкова рано да прибягвате до заучените фрази: "всичко е наредено предварително", "мафия", "ние сме морални шампиони, вие сте служебни" и т.н. Това, че ЦСКА ще е шампион, се дължи само на факта, че имаме най-силния отбор, а за това че вие няма да се докопате дори до ЕКТ може да благодарите на Гонзо и Тара! :) дори слабаците от надежда ще ви бият на герена, а после идват Херо и Жужу! :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 сеп 2011 12:04

На Левски му трябва кардинална и цялостна промяна и чистка от президента до последната лелка чистачка там!!!Който е против това за мен лично е лизач на мустакат задник,колкото и гнусно да звучи!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 сеп 2011 12:15

до фена на ЦСКА,който пита кой ще е шампион е този пост.
Колега не искам да намесвам нашите проблеми с вашия отбор.Аз в много изказвания за тази година съм казвал че в момента сте класа.Имате добри играчи,играете сплотено и задружно-за момента сте най-добри в БГ.Но не там е проблема:блатото БГ участват и Титан не се заблуждавай,приятелю.Спомни си мачовете на ЦСКА със Стяуа и сръка на сърцето ми кажи какво играхте.

Ако искаш ще те светна и в едно друго нещо.Тази година ЦСКА ще загуби и двата мача с Левски не защото сте по-слабия отбор,а защото така трябва да бъде.
Я ми кажи на теб хареса ли ти играта на ЦСКА срещу Берое?????
Но не го приемай лично ,моля те с ръка на сърцето признавам че сте по-добри от нас,но дали не дойде и вашия час.
Все пак последно станахте шампиони преди 4-5год,което за отбор като ЦСКА-не приляга.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 сеп 2011 12:36

Златане, има доста верни неща в твоя пост.Едно от доказалтествата е вчерашния гол на Видима, ясно се видя как Коцето се изнесе напред, а Мболи беше отворил ъгъла си и не мръдна при удара, коеф. за първи гол 12 в бет365.Както и да е аз мисля , че Левски ще бие ЦСКА пролетта, когато всичко е решено сега най- много равен.

Мачът с Локото ще бъде много труден за вас,справка Шльонск и мача с ЦСКА.Те се затварят много успешно и са добре във физическо отношение.Гол от статично положение или шутове от средна дистанция е ключа към успеха.Само , че с Гонзо начело никак не е ясно, много е вероятен един хикс.

Върни се в “Архив”