Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот boyoto » 27 сеп 2011 00:27

Някой от ВАРНА>> Току-що инфо в пловдивския форум, което НЕ Е ПРОВЕРЕНО ДАЛИ Е ДОСТОВЕРНО:
В ВАРНА ЦИГАНИТЕ УБИХА ПРЕДИ ПО МАЛКО ОТ 20 МИНУТИ БЪЛГАРИН В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО!КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНИ НАВСЯКЪДЕ.ЦИГАНИТЕ В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО СА СЕ СЪБРАЛИ В МАХАЛАТА И СЕ ГОТВЯТ ДА НАПАДАТ ПО ЦЕНТЪРА НА КВАРТАЛА ИМА СБЛЪСЪЦИ НА МНОГО МЕСТА В КВАРТАЛА.ЕДИН БЪЛГАРИН Е БИЛ НАМУШКАН С НОЖ И Е ПОЧИНАЛ.източник новините бг.пост
Последна промяна от boyoto на 27 сеп 2011 00:30, променено общо 1 път.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 27 сеп 2011 00:29

boyoto написа:Някой от ВАРНА>> Току-що инфо в пловдивския форум, което НЕ Е ПРОВЕРЕНО ДАЛИ Е ДОСТОВЕРНО:

В ВАРНА ЦИГАНИТЕ УБИХА ПРЕДИ ПО МАЛКО ОТ 20 МИНУТИ БЪЛГАРИН В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО!КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНИ НАВСЯКЪДЕ.ЦИГАНИТЕ В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО СА СЕ СЪБРАЛИ В МАХАЛАТА И СЕ ГОТВЯТ ДА НАПАДАТ ПО ЦЕНТЪРА НА КВАРТАЛА ИМА СБЛЪСЪЦИ НА МНОГО МЕСТА В КВАРТАЛА.ЕДИН БЪЛГАРИН Е БИЛ НАМУШКАН С НОЖ И Е ПОЧИНАЛ.източник новините бг.пост

Офф дано не е истина, данооо :( :( :( :(
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 сеп 2011 00:30

nikullas написа:мвр са около 30 000 служители.ако излезнат 500 000 на протести в цялата страна абсолютно без никакви проблеми ще се направи каквото иска народа

ако ще да са 100 000 МВР ако армията е на наша страна ако дойдат 5 000 до 10 000 души всичко приключва :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2011 00:33

Всички медии мълчат за евентуално убийство във Варна,да се надяваме,че това е просто слух.Все пак нека някой варненец проучи информацията и да каже повече подробности...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
wrestlefan
Контакти:

Мнениеот wrestlefan » 27 сеп 2011 00:33

Хм, и аз го чух това за убийството. Дано не е вярно, защото иначе ще стане страшно.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 27 сеп 2011 00:35

acmilan написа:Всички медии мълчат за евентуално убийство във Варна,да се надяваме,че това е просто слух.Все пак нека някой варненец проучи информацията и да каже повече подробности...

Те медиите и да има ще гледат да го потулят. Хубаво че в днешно време има нет та да се разбират нещата !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 27 сеп 2011 00:37

Ми дано да е само слух, че лошо.....

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 27 сеп 2011 00:39

ГЛЕДАЙТЕ!ГЛЕДАЙТЕ БЕ!Как мачкат жените...тези са по-долна измет и от циганите!Всеки ден ще излизам и ще им създавам работа, обещавам!
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2011 00:41

naziata написа:За турците не съм съгласен(трябва да си ходят в родината,а тя е тУРЦИЯ)Не виждам кое ще е следващото не корумпирано правителство,след като се превъртат едни и същи мивки .Единствената алтернатива е Волен,а той е луд!

Ами, братле, пиша си моето мнение и за двата въпроса (да не се сърди някой)

За Турците, според мен, България се запази от етнически проблеми като при комшиите и от 25 години турците се интегрират. Сегашното им младо поколение си вика за нашия национален отбор като гледат спорт и говорят български. Те като всички млади хора ще се влеят в градовете и там даже ще ги е малко срам от това, че са турци. Следващото поколение даже няма да са тури вече и ще си имат български (или поне неутрални имена) Аз съм от край с много помаи и виждам как в автобуса те си сменят традиционните дрехи, които носят в селата и си обличат модерни неща - просто ги е срам, както ги е срам и от имената им. Така че нека си пожелаем да се интегрират успешно (със сигурност ще си има някой върл турчин останал насело, пък и провокации от заинтересовани страни ще има). Не знам дали е вярно, но съм слушал от няколко по-възрастни човека от мен, че преид възродителния процес положението е било подобно и турците са били пред скорошна асимилаци, но след това са се влошили нещата (твърде съм млад, за да говоря обективно за това - само казвам какво съм чул)

Колкото до кои ще дойдат, за мен отвора е много прост - няма значение кой ще дойдат НИЕ ТРЯБВА ДА ИМ ЗАДАДЕМ СТАНДАРТИТЕ, под които, ако паднат, пак ще има павета. Спорил съм с приятели след изцепки на ГЕРБ дали трябва да има уволнени министри. Тези хора, които са на власт, те ИСКАТ да ни управляват - някой от користни цели, други от его и вътрешни си подбуди. Ако след изцепка на някой министър парламента усети, че хората искат да го сменят, ще го сменят (без да слушаме оправданието "вие искате да дойдат комунисти, турци итн" - не, искаме читав министър, да не е правил тъпи гафове). Просто е, казваме това поведение е недопустимо и ще видиш как ББ вместо да се мисли за недосегаем, ще почне да играе по свирката на хората, за да си остане на власт.
НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ МОДЕРАТОРИТЕ НА ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, а те само да подписват документи и да гласуват формално. (един от най-големите показатели за наличието на демокрация е липсата на нужда от изтъкнати индивидуалности. Държавата трябва да си работи независимо от имената на изпълнителите и обществото трябва да задава нормите и да "изхвърля буклука" при нужда)

за горенаписаното не твърдя, че съм прав, но за едно съм сигурен, трябва да изчистим расизма от протестите и да ги насочим срещу политиците - в тях е голямата вина за положението ни!!! (те просто си разиграват всички и ни противопоставят едни на други, в противен случаи ще загубим и обществената подкрепа, и няма да постигнем треан резултат)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 27 сеп 2011 00:42

zuekaa написа:
nikullas написа:мвр са около 30 000 служители.ако излезнат 500 000 на протести в цялата страна абсолютно без никакви проблеми ще се направи каквото иска народа

ако ще да са 100 000 МВР ако армията е на наша страна ако дойдат 5 000 до 10 000 души всичко приключва :)

Айде без армията,а ? Аз лично не искам военно положение,вечерен час и прочие ... И в тоя случай точно как ще се реши какво иска народа ? Да се хване Киро или да се избият всички цигани ? Пробелма е в циганското беззаконие,нали ? Това как ще се спре ? Вкарват се циганите в гета,които се заграждат със стени и има само един вход,който се пази с охрана,влизащи и излизащи са проверявани и единствения начин да изкарват пари е с бачкане... Ето това ако се направи мисля,че всички ще са щастливи,а циганите,които искат да живеят в блокове и между нас си живеят и сега и си работят ... Не мисля,че тях трябва някои да ги закача ... Лично мнение

Върни се в “Архив”