Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот naziata » 27 сеп 2011 00:13

ShooterMan написа:[b]

ПС2:Ако излязат 50 000 човека поне половината МВР ще ОТКАЖЕ да действа,така както през 1997 Вътрешни войски войниците там ОТКАЗАХА да нараняват протестиращите и им направиха път!Затова направиха Жандармерия - от наемни УБИЙЦИ,а Вътрешни войски бяха войничета от казармата,НАШИ момчета....Но съм абсолютно убеден,че при огромен протест милиционерите ще бъдат разцепени!Те все пак служат на НАРОДА,главата си слагам - половината МВР НЯМА да ни посяга тогава,а може и да ни подкрепи :twisted:
1997 година бях в казармата и на всички ни раздадоха манерки след като ни излъгаха ,че имало хепатит и трябвало да пием повече вода!!!!!Истината беше че ни гласеха да ни изкарат срещу народа

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 сеп 2011 00:14

Лека нощ , момчета !
И се пазете утре и близките около вас - моля Ви. :shock:

HristoX
Контакти:

Мнениеот HristoX » 27 сеп 2011 00:17

Alex написа:
naziata написа:Някой може ли да ми каже,какъв трябва да е края на тези протести ?

Парламента да гори (ама не режисирано отвън както през 1997), този път организирано от нас ГРАЖДАНИТЕ в интернет и така следващите политици ще се замислят дали да си затварят очите и да не вършат нищо!!!

Наистина трябва да спрем с расизма! Не са виновни мангалите, че ни крадат политици и взимаме по 500 лв заплата, не са виновни турците, че ДС ги е налазило и ги използва, за да си строи Доган палати!!! Истината е една всяко правителство обслужва чужди исвои собствени интереси! Целта е следващото да работи за България, не да ни маже очите с див патриотизъм, популизъм и провокации, а да РАБОТИ!!!

Това е! Първоизточникът на проблемите е в центъра на София, а не в копторите. Парламент, Президент, Съдебна власт! И това го казвам при положение, че в момента съм в едно село, което преди 40 години е било 100% българско, а сега са 40% и то предимно стари хора (дори няма да споменавам дали се краде...)

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 27 сеп 2011 00:18

видео разказващо за полицейщината в Пловдив
http://www.dnes.bg/video-obshtestvo/2011/09/26/nad-100-arestuvani-sled-bezredici-v-golemite-gradove.129671

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 27 сеп 2011 00:19

Трябва всички да излезем на протест. И протеста да беде за това да имаме равни права с мангалите. Не може мангалите да грабят и да крадат и никой да не си мърда пръста. Не може мангала да не плаща от 10 години ток и вода и никой да не му търси сметка, а ако някой българин не си плати тока, веднага му се спира и се почват дела. Къде са делата срещу мангалите.???
НЕКА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА И ДЪРЖАВАТА

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2011 00:21

urkoto написа:
naziata написа:За турците не съм съгласен(трябва да си ходят в родината,а тя е тУРЦИЯ)Не виждам кое ще е следващото не корумпирано правителство,след като се превъртат едни и същи мивки .Единствената алтернатива е Волен,а той е луд!

Напротив, ВСИЧКИ абсолютно ВСИЧКИ турци, които аз познавам (а аз познавам голям брой турци, предвид факта, че селото на баба ми, с. Ряховци, е с предимно турско население) са много честни, почтени и трудолюбиви хора! Същото съм наблюдавал и при турците покрай Шумен. Истината е, че където няма див ислямизъм и режисирани сценарии, турците са много смирени хора - явно наистина тяхната религия ги учи на това, не мога да говоря със сигурност естествено, че това е причината. Копанарите също (вид румънски цигани) не са лоши хора, та аз практически съм израстнал сред тях като малък (е не само сред тях, но да речем 50:50!)
Това с расистките лозунги е огромна глупост, дайте да протестираме за реалните неща - за мутренското дерибействане, за факта, че бачкаме за 300 лв заплата, а само 150 са ни ток, вода, телефон и тепърва да му мислят шофьорите - естествено с любезното съдействие на Тиквоча и неговите близки ортаци! Както и умишленото саботиране на интеграцията на ромите като ги поставят в едно състояние над закона, закопаването на висшето образование и здравеопазването, нулевите реформи в образованието и т.н. и т.н. и т.н.!

+1
Последните лета работех в една частна фирма за строители като общ работник!Бях в една бригада а тя беше половината български турци(преди имаше и мангали,ама те ги разкараха,щот бяха откраднали няква боя ли кво беше)!Значи хората си бачкат и то много добре!И тези турци не са набожни!Просто бяха едни най обикновени хора и нищо повече!
Докато мангала си е друго нещо в това съм се убедил!Във фирмата мангал да се задържи на работа повече от месец...това е невъзможно!
Айде чао и се пазете!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 27 сеп 2011 00:22

naziata написа:
ShooterMan написа:[b]

ПС2:Ако излязат 50 000 човека поне половината МВР ще ОТКАЖЕ да действа,така както през 1997 Вътрешни войски войниците там ОТКАЗАХА да нараняват протестиращите и им направиха път!Затова направиха Жандармерия - от наемни УБИЙЦИ,а Вътрешни войски бяха войничета от казармата,НАШИ момчета....Но съм абсолютно убеден,че при огромен протест милиционерите ще бъдат разцепени!Те все пак служат на НАРОДА,главата си слагам - половината МВР НЯМА да ни посяга тогава,а може и да ни подкрепи :twisted:
1997 година бях в казармата и на всички ни раздадоха манерки след като ни излъгаха ,че имало хепатит и трябвало да пием повече вода!!!!!Истината беше че ни гласеха да ни изкарат срещу народа

Toгава управляващата върхушка беше казала : Викайте танковете . Тези думи доведоха до сериозно брожения , но за радост танковете не бяха пуснати срещу народа . Имайки общи впечатления от Бойко с неговите връзки и респект в системата на МВР както с неговата нарцистична същност той по скоро би смазал опълчилия се народ вместо да напусне . На скоро имаше друг протест след който той беше казал : Не протестирайте защото нарочно ще направя нещата против вашето мнение ( не бяха точно това неговите думи но това беше техния смисъл , просто не ми се търси сега в нета го цитирам дословно)

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 00:22

Турците в БГ са много, но поне си работят и не са престъпници. В Германия наистина всеки четвърти е турчин или друга чужда сган :)
При нас проблемът са циганите и по-точно политиката, която им позволява всичко вече 22 години...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

svpetar
Контакти:

Мнениеот svpetar » 27 сеп 2011 00:25

Ако искаме да имаме успех трябва молотовки или други запалителни смеси да се направят и бой първо по тия ушати прасета.Да лумнат 10-тина ушати тогава и те ще имат страх!Сега си мислят ,че с палките и щитовете ще ни сплашат!Най-важното е да се махнат депутатите от парламента всичките до един! Президента също! Нови избори нови кандидати и то кадърни хора ,който мислят за България!Другото е да не се прави това само в София ами в Пловдив СтЗ Варна Бургас! Най-големите градове ,за да няма толкова много ушати както на предишните протести пред парламета!Трябва да бъдат палени не само сградите ,но и самите ушати!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 сеп 2011 00:27

radezki написа:видео разказващо за полицейщината в Пловдив
http://www.dnes.bg/video-obshtestvo/2011/09/26/nad-100-arestuvani-sled-bezredici-v-golemite-gradove.129671

На 00:34 секунда от клипа - момиче на около 16-17 години разказва как е била удряна с палка по краката от полицаи. Щом взехме вече и момичета да бием. Това ли е полицията,която ни пази Г-н Цветанов. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”