Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот Madridist » 26 сеп 2011 23:27

Кашчей достатъчно умен човек си, нека не издребняваме за глупости ;)

[offtopic]И много моля, нека тази сериозна тема не се превръща в диспут на лични нападки и обиди - кой бил българин и кой не е ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Боилад
Контакти:

Мнениеот Боилад » 26 сеп 2011 23:28

Бунтовете да не спират до успешна Национална революция. Ако се върнем към мълчанието народа ни ще потъне и изчезне в циганската сган, отглеждана от политическите изроди. Никога вече търпимост!
Последна промяна от Боилад на 26 сеп 2011 23:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 26 сеп 2011 23:28

Кашчей написа:Всъщност, между тунел и подлез дЪл правите разлика, ъм..разбирачи?!

айде не дразни повече бе отворко:подлез/тунел! и според мен е подлез това,но доста хора му казват тунел?!какво да се прави, това ли е сега проблема?

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 26 сеп 2011 23:28

защо медийките не казват нищо за това което скандирахме и за бате бойко ( курво , *******.т *******.т) ?!?!? ПОЗДРАВЯВАЙ ВСИКИ КОИТО БЯХМЕ ДНЕС НА ПЛОЩАДА , ПЯХМЕ ХИМНА И ПОКАЗАХМЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНАЛИ ХОРА ,КОИТО сА ГОТОВИ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ !! БОЙКО УМРИ ! СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ !
Последна промяна от Right_side на 26 сеп 2011 23:32, променено общо 2 пъти.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2011 23:28

във втори пореден пост пишеш срещу България мизернико скапан.Протестите са доказателство ,че народа се бори срещу нещо.А и ти си на 18 години кога разбра ,че България е скапана ?Заминавай при майкати в Швейцария и се забавлявай там в компанията на турци.Малоумник.

В тая скапана страна си роден, нищожество такова!Имаше период, в който те уважавах (защо ли), но ти си просто едно леке!

Другото ти го е казал Емил.България няма нужда от лекета!

Под ''скапана страна'' няма предвид милата ни родина,недей да се палите толкова!Човека има предвид самата измет в България(мутри,цигани(и като цяло циганията),уличните песове и т.н)
Иииии защо трябва да приемате всичко кат РОБОТИ,без да мислите....баси...
Последна промяна от delqnski47 на 26 сеп 2011 23:30, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот Синьо сърце » 26 сеп 2011 23:29

za nas e toj religiq написа:
Хеххх аз пък бях изчислител на 132мм оръдие в Асеновград , мислиш че съм стрелял по малко от теб ли ;) Друг е въпроса какво е останало и най вече действащо , и дали въобще споменатите оръдия имат оръдеен разчет ,който да стреля с тях;)

Не мисля и не давам мнение-други определят май кой къде е бил и дали стрелял с клавиатура и т.н.
Повярвай,има си хора там и установките ги има!И боеприпас има,мамка му...Ете-аз съм в запас-да ме вземат,пък ще стреляме! :) :) :) Сефте...Огън,служба не остана!!!Еееех,младост,младост...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 сеп 2011 23:29

boyoto написа:До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни цигани, те само ядоха баницата...

Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!!

Утре трябва да палим народното събрание, а не мангалите!!!!

Ще видите ще завалят провокации, за да ни вкарат в гражданска война и така политиците ще изместят агресията от себе си върху мангалите!!!!! Виновни са всички, които ги толерират толкова години и им позволяват за мачкат българското население срещу подкупи и процент от мръсните пари - виновни са прокурорите и съдиите, полицаите и най-вече политиците, за това, че си затварят очите срещу пари и местата, които получават в парламента по изборите!!!

Нека не превръщаме това в расистки конфликт, както искат всички политици, а в простест срещу БЕЗЗАКОНИЕТО и НЕНАКАЗАНОСТТА на престъпниците (Видяхте как и шофьора изчезна за часове в Турция - а те за ШЕНГЕН се готвели да влизат)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 сеп 2011 23:30

delqnski47 написа:Под ''скапана страна'' няма предвид милата ни родина,недей да се палиш толкова!Човека има предвид самата измет в България(мутри,цигани(и като цяло циганията),уличните песове и т.н)
Иииии защо трябва да приемате всичко кат РОБОТИ,без да мислите....баси...

Защото толкова им е акъла 8-) Един да схване за какво става дума :oops: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

ДО ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ

Мнениеот BS1913 » 26 сеп 2011 23:31

Последните 2 дни българите се надигнаха и обедениха,нещо което от поне 20 години аз не си спомням.Всичко са единодушни и този път няма разцепление,което ме изпълва с гордост.Без значение дали протестите ще утихнат или ще наберат още по голяма скорост предлагам като футболни фенове,който милеят за тази държава да се обеденим - Да се уточни само ДЕН,ЧАС,МЯСТО.
Може и повод да е някой мач в Пловдив примерно,където на стадиона да се съберем фенове на Ботев,Локо,ЦСКА,Берое,Левски,Черно море,Спартак Вн,Нефтохимик,Пирин и тн. .Само си представете поне 10-15 хиляди души от футболните агитки какъв респект биха излъчили :twisted: :twisted: :twisted:

Хората от Агитките се познаваме много добре и организацията няма да е трудна,само трябва да се каже кога и къде да бъде

http://news.plovdiv24.bg/290378.html

Момчетата от Бургас ни дават пример :x
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот george_speed75 » 26 сеп 2011 23:32

Синьо сърце написа:
za nas e toj religiq написа:
Хеххх аз пък бях изчислител на 132мм оръдие в Асеновград , мислиш че съм стрелял по малко от теб ли ;) Друг е въпроса какво е останало и най вече действащо , и дали въобще споменатите оръдия имат оръдеен разчет ,който да стреля с тях;)

Не мисля и не давам мнение-други определят май кой къде е бил и дали стрелял с клавиатура и т.н.
Повярвай,има си хора там и установките ги има!И боеприпас има,мамка му...Ете-аз съм в запас-да ме вземат,пък ще стреляме! :) :) :) Сефте...Огън,служба не остана!!!Еееех,младост,младост...

Абе, вие наред ли сте да стреляте с артилерийско оръжие по мангали :mrgreen:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”