[offtopic]И много моля, нека тази сериозна тема не се превръща в диспут на лични нападки и обиди - кой бил българин и кой не е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Всъщност, между тунел и подлез дЪл правите разлика, ъм..разбирачи?!
във втори пореден пост пишеш срещу България мизернико скапан.Протестите са доказателство ,че народа се бори срещу нещо.А и ти си на 18 години кога разбра ,че България е скапана ?Заминавай при майкати в Швейцария и се забавлявай там в компанията на турци.Малоумник.
В тая скапана страна си роден, нищожество такова!Имаше период, в който те уважавах (защо ли), но ти си просто едно леке!
Другото ти го е казал Емил.България няма нужда от лекета!
za nas e toj religiq написа:
Хеххх аз пък бях изчислител на 132мм оръдие в Асеновград , мислиш че съм стрелял по малко от теб лиДруг е въпроса какво е останало и най вече действащо , и дали въобще споменатите оръдия имат оръдеен разчет ,който да стреля с тях;)
boyoto написа:До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни цигани, те само ядоха баницата...
Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!!
delqnski47 написа:Под ''скапана страна'' няма предвид милата ни родина,недей да се палиш толкова!Човека има предвид самата измет в България(мутри,цигани(и като цяло циганията),уличните песове и т.н)
Иииии защо трябва да приемате всичко кат РОБОТИ,без да мислите....баси...
Синьо сърце написа:za nas e toj religiq написа:
Хеххх аз пък бях изчислител на 132мм оръдие в Асеновград , мислиш че съм стрелял по малко от теб лиДруг е въпроса какво е останало и най вече действащо , и дали въобще споменатите оръдия имат оръдеен разчет ,който да стреля с тях;)
Не мисля и не давам мнение-други определят май кой къде е бил и дали стрелял с клавиатура и т.н.
Повярвай,има си хора там и установките ги има!И боеприпас има,мамка му...Ете-аз съм в запас-да ме вземат,пък ще стреляме!![]()
![]()
Сефте...Огън,служба не остана!!!Еееех,младост,младост...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта