На друго също искам да обърна внимание - дадоха как мангалите се готвели да посрещат евентуални атаки с различни оръжия - лопати, брадви и така нататък. Питам те не са ли заплаха за етническия мир, това толкова тъпо и банално словосъчетание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:delqnski47 написа:Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!
Да,миналата година мангали пребиха майката на един приятел,та три месеца не можа да се оправи...За една верижка и 15 лева,дето е имала женицата,прибирала се от работа...Почне ли войната-няма такива шменти-капели,война!Що раждат по седем-осем,а не могат и едно да изгледат?Плява,шлака-и за наша сметка,айде байгън!
Синьо сърце написа:delqnski47 написа:Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!
Да,миналата година мангали пребиха майката на един приятел,та три месеца не можа да се оправи...За една верижка и 15 лева,дето е имала женицата,прибирала се от работа...Почне ли войната-няма такива шменти-капели,война!Що раждат по седем-осем,а не могат и едно да изгледат?Плява,шлака-и за наша сметка,айде байгън!
Същите жени раждат по 15 деца,които утре порасват и ти пребиват дъщерята или сина. И в друга тема казах.Принципно съм против насилието,но вече май е наложително.
Имам 3 колежки циганки.Умни,добри и образовани.Работят повече от другите и никой не ги третира по различен начин.Стига вече с това 'Държавата не ни помага' . И на тях не им е помогнала,но са изпълзяли от гетото,борили са се и са създали нормални семейства.Сега не срещат абс. никакви проблеми в работата с колегите.Всяка една от тях ги уважавам много. Те са просто доказателство,че стига да искаш може да излезнеш от калта.Но всяка една от тях е и доказателство във вината на останалите,които предпочитат да минават по лесния начин.
Да това наистина е малко тъпо< ама незнаеш кви нахални циганьорки има
За теб може и да са деца,но в действителност да са майки на 2-3 циганчета
Локомотив1926 написа:Настана време разделно .
since1926 написа:И все пак нека, който утре е от Пловдив да дойде в 19 на Съединение... доколкото разбрах там ще е протеста.
bultras4e написа:Какво стана за утре19:00 на Съединение??
Утре е поредния ден от кампанията срещу циганизацията на България.
Моля всички граждани на долупосочените градове да се присъединят в оказания час на оказаното място.
Това е за утре 26-ти септември! :
Хасково - Площад "Съединение " 19.00
Стара загора 19:00 - през Общината
Враца- 19.00 площад ''Ботев''
Бургас 19:00 Паметник "Альоша"
Пловдив 19:00 - пл. Съединение
София 19:00 - НДК, Пилоните
Варна 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"
Пазарджик 19.00 - Тортата
Русе 19:00 - пл.Свобода, пред общината
Плевен 19:00 - до Часовника
В.Търново - 18.00ч. пред общината!
Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!
Шумен - 19:00 на входа на градската градина
delqnski47 написа:Синьо сърце написа:delqnski47 написа:Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!
Да,миналата година мангали пребиха майката на един приятел,та три месеца не можа да се оправи...За една верижка и 15 лева,дето е имала женицата,прибирала се от работа...Почне ли войната-няма такива шменти-капели,война!Що раждат по седем-осем,а не могат и едно да изгледат?Плява,шлака-и за наша сметка,айде байгън!Същите жени раждат по 15 деца,които утре порасват и ти пребиват дъщерята или сина. И в друга тема казах.Принципно съм против насилието,но вече май е наложително.
Имам 3 колежки циганки.Умни,добри и образовани.Работят повече от другите и никой не ги третира по различен начин.Стига вече с това 'Държавата не ни помага' . И на тях не им е помогнала,но са изпълзяли от гетото,борили са се и са създали нормални семейства.Сега не срещат абс. никакви проблеми в работата с колегите.Всяка една от тях ги уважавам много. Те са просто доказателство,че стига да искаш може да излезнеш от калта.Но всяка една от тях е и доказателство във вината на останалите,които предпочитат да минават по лесния начин.Да това наистина е малко тъпо< ама незнаеш кви нахални циганьорки имаЗа теб може и да са деца,но в действителност да са майки на 2-3 циганчета
Ние НЕ сме МАНГАЛИ и НЕ бием жени и деца!!!!
Това трябва да го разберете!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта