RobiVanPersie написа:Тези коментари не ми допадат много....Прекалено много вживяване има,но това е само моето лично мнение![]()
Според мене да сме сменя "театрал-майстора" в този момент ще провали целия сезон от тук нататък...Забелязвам прогрес в нашата игра,но има още много какво да се желае...Лудогорец е най'силния отбор в България в момента и в някой момени (може да се каже в повечето) изглеждаше,че ние ще сме победиля,но те ни надиграха...В момента не трябва да се сменя тренера,това ще обърка футболистите още повече!
А ти си се объркал тотално ... къде видя прогрес бе пич? Нашите играчи не можеха да си подават (а това не е само днес принципно)... всички бяха кръгла нула, изключение правят според мен само Дъстли и Гаджев(само заради гола) ... трагични! Аз виждам че Тони Калво е в трагична форма ... това момче някой ако му е наблюдавал играта когато е във форма ще се озъби направо. Та той в днешни дни не дава и 10% от потенциала си, Райков днес - също толкова трагичен, а вече и децата разбраха как играеме по фланговете само,е какво става когато и двете ти крила ги няма? За Цветков не ми се говори просто "нямало по-техничен",не може да отлепи горкия! А защитата ни майко мила - Милиев днес само екип на Лудогорец му липсваше ... Сержиньо е до кога ще го мъчиме като защитник то от самолет се вижда, че не е за там! От селекцията ни почти нищо не става ... имаме огромни проблеми в защита и огроомни проблеми в нападение! А най-големия ни проблем е треньора или по-точно липсата на такъв ... няма абсолютно никаква изненада в играта ни,даже напротив еднообразие, което не съм виждал никъде ... липса на идеи и точни играчи! Аз мисля че сезонът си отива вече за нас ... сигурно ще бием локо сф е и!? Прасетата с тази наша безидейност ще ни разкъртят ... познайте с какво с извейдащи пасове зад защитата, както днес ни биха и Лудогорец!