[quote="groti"]Поздравявам пловдивските пичове от снощи.Без значение от кой отбор са.По принцип съм против насилието
Насилието поражда насилие,така разправят.Само че ако си траем,ще става така както в Катуница,ще бъдат убивани млади хора от самозабравили се мангали-феодали.Кафа майна ! Или те,или ние.Айде като са толкова отворени,да видим кой кого.Око за очи,зъб за чене.Няма друг път.
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- whitesnake
- Контакти:
Re: ДО БОТЕВ, ЛОКО, ЛЕВСКИ, ЦСКА
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Re: Убийства и размирици в Катуница!
merlin написа:На тоя гнусен мангал не могат ли да му се шитнат жиците, че ако не гледа телевизия и не знае какво става още повече ще насере
Психо-атаки.

Верно - спира му се тока. Няма нет, няма ТВ. До кенефе няма да смее да иде, дето се вика. Някой ако има познати в Катуници, дето са по-луди в главата, да прати един по-завоалиран смс...

Последна промяна от dxl на 25 сеп 2011 22:00, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- dagger1912
- Контакти:
merlin написа:На тоя гнусен мангал не могат ли да му се шитнат жиците, че ако не гледа телевизия и не знае какво става още повече ще насере
Братле, няма как да насере, има политически чадъри от всякъде и за това никой нищо не му казва и наистина си живее като "ЦАР" ..
Осъден е на общо 30 години, от които може сами да се досетите колко е лежал?
Последният път са го осъдили за 1 година затвор и 3 условно, но са го измъкнали под гаранция за 10 000 долара ..
-
- Контакти:
stanley56 написа:Не знам защо плюете по Бареков и в какво го обвинявате, но той поне се опитва да покаже нещата, без да ги изкривява като "всенародната любимка" Сребролюба.
Съгласен съм може да е всякакъв, но в тази държава само той и ТВ7 се сетиха, че са третата власт, и имат правото да задават неудобните въпроси, дано бъдат осъдени другите телевизии за тяхното затъмнетие.
Протест 25.09.2011г. Пловдив
Искам да попитам дали някой знае утре ще има ли протест или не? Доколкото разбрах ще се събират хората отново в 19:00 часа на Съединение. Нека ако някой знае нещо да каже.

gilento93 написа:skank написа:Евала, подкрепям с две ръце
Стига с това ЕВАЛА.Толкова ли не можеш да кажеш БРАВО.
Щото евала е чуждица, а браво е родна думичка прекрасна? :D
- dagger1912
- Контакти:
ГЛЕДАЙТЕ БТВ
Proteccao написа:gilento93 написа:skank написа:Евала, подкрепям с две ръце
Стига с това ЕВАЛА.Толкова ли не можеш да кажеш БРАВО.
Щото евала е чуждица, а браво е родна думичка прекрасна? :D
Евала е ТУРЦИЗЪМ.

МЕЖДУ 10 И 20 ГОДИНИ ЗАТВОР, ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ, ПРЕГАЗИЛ МОМЧЕТО?!
АБЕ КЪВ Е ТОЯ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС?!
Не искам да съм на мястото на родителите... То по-добре вендета, отколкото оня да го осъдят на 20, да лежи 4 и да го пуснат...
АБЕ КЪВ Е ТОЯ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС?!
Не искам да съм на мястото на родителите... То по-добре вендета, отколкото оня да го осъдят на 20, да лежи 4 и да го пуснат...
Последна промяна от dxl на 25 сеп 2011 22:14, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Гледах след 20:00 ТВ 7 и това което направи Бареков ми хареса.Браво!!!Това се казва от мястото на събитието!
Пак казвам след 20:00, преди това не съм гледал и не мога да съм компетентен.
Пак казвам след 20:00, преди това не съм гледал и не мога да съм компетентен.