Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барон Мюнхаузен VS ДХ-СЕЛСКИЯ
Аз съм го засичал по бул. Христо Ботев в района на Военна болница, пътуваше в посока към бул. Източен. Мисля че минава оттам почти всеки ден към 18-19:00 часа. Точно това е, и според мен всеки ден минава по горе-долу еднакъв маршрут.
дайте да направим дежурни групи бултраси във всеки район да следят
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Стефано Кусин купува двама от Ботев и спасява Христолов
ми най-лесният начин е да видиш в кой форум е постната тази тема на която се чудиш на заглавието. Мисля че като провериш от кой форум е става възможно логически да направиш връзката 

- Fallen_Angel
- Контакти:
Yobs1912 написа:дайте да направим дежурни групи бултраси във всеки район да следят
Но без фенски атрибути, че ще смени маршрута

"Дайте,дайте.." и до там.Нищо не правим.
- Canaries front
- Контакти:
Селския примамва Г.Василев и А.Желязков
Президентът на Ботев Димитър Христолов е на път да направи трансферен удар, напук на тежката финансова криза, в която се намира клуба от началото на годината, предаде кореспондентът на Novsport.com в Пловдив.
Бизнесменът обяви, че почти сигурно през следващия сезон „канарчетата” ще бъдат водени от Георги Василев. Заедно с шампиона с Левски, ЦСКА и Етър край Бирена фабрика се очаква да пристигне и Андрей Желязков, който ще изпълнява длъжността технически директор.
Христолов се надява съвсем скоро да закърпи бюджета като продаде на либийския шампион Ал Итихад капитана Илиян Гаров и Даниел Божков, за което Novsport.com първи съобщи вчера. Христолов има да взема и траншовете за продажбата в ЦСКА на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа.
ХАХАХА тоя селскяи вярва ли си кат пуска тея слухове
Бизнесменът обяви, че почти сигурно през следващия сезон „канарчетата” ще бъдат водени от Георги Василев. Заедно с шампиона с Левски, ЦСКА и Етър край Бирена фабрика се очаква да пристигне и Андрей Желязков, който ще изпълнява длъжността технически директор.
Христолов се надява съвсем скоро да закърпи бюджета като продаде на либийския шампион Ал Итихад капитана Илиян Гаров и Даниел Божков, за което Novsport.com първи съобщи вчера. Христолов има да взема и траншовете за продажбата в ЦСКА на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа.
ХАХАХА тоя селскяи вярва ли си кат пуска тея слухове
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Тоя идиот ,казал ,че новия ни тренер ще е Гочето Василев,а техн.директор А.Желясков.Абе ненормална работа.
Re: Селския примамва Г.Василев и А.Желязков
не георги василев ,а самия карло анчелоти ще е новия треньор

- rump_shaker
- Контакти:
Абе имаме ли в България изградена психиатрична структура? Мисля че трябва да вземат спешни мерки и да го освидетелстват за луд този човек официално! Аз наистина започвам да си мисля че този е с псхихически отклонения. Досега все си вярвах че заради изгодата се е впил в този отбор, но вече започвам да си мисля че той дори неосъзнава какво се случва с него. Този човек е болен. Трябва спешно да му помогнем, като го затворим с усмирителна риза в най-дълбокото отделение на някоя психиатрия край Раднево да речем!

-
- Контакти:
С кво ще ги примами бе баааси.. ПО едно дете да им е обещал освен ?!