Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот AnalBreaker » 25 сеп 2011 19:35

Дайте линк с коментара, който накара цяла България да я псува тая
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 сеп 2011 19:36

Сега гледам репортажа от сайта на Българската Ромска Телевизия и не мога да повярвам какво си позволява да говори Бенатова.Ш*бана ......А пък комисаря Георгиев гордо ми обявява че няма толериране на една или друга страна и ми говори че Истинските Българи излезли на протест в Катуница са лумпени.Дано един ден щом чуе какво е казал да се хвърли от някой мост....Та те полицаите седят и пазят Киро като К*рви... :evil: :evil: :evil: Вярно че ромските гласове решават изборите но това направо минава всякакви граници.И дори не е РАЗПИТВАН И ДАНЪЧНА ОЦЕНКА НЕ СА МУ ПРАВИЛИ НА ИМОТИТЕ,А Бенатова ми прави репортаж от къщата му.СЛЕД малко ще седне и в скута на Мангала Киро
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 25 сеп 2011 19:38

За първи път ставах свител да ме лъжат в национален ефир.Абе майкати проста мръсна да ......къде са кадрите от снощи в който наричаше БЪЛГАРСКИЯ НАРОД лумпени наркомани пияници.Писмата били изпращани от определени лица от политически партии,колко от нас членуват във партия :?: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2011 19:40

toti75 написа:Да бе всичките тука дето и благословихме шундата вмирисана, сме платени, с по 150 акаунта и само щото сме и навити и ги пишем... дали да не съберем по някой лев да и купим негър да я клати - може пък да изичезне от ефира .... царя вече предполагам я е осигурил финансово за "отразяването" ...

8-)

Това е стар номер. Когато на властимащите и придворните им журналисти не им харесва истината написана от някой, дежурните им клакьори веднага го обявяват за "платен" ...
Мен също са ме обявявали не един и два пъти за такъв. :lol:
Явно, за да не си "платен" трябва да нямаш лично мнение и да нямаш гражданска позиция ... Иначе ставаш "платен" ... :lol:
Разбирам ги ! Те съдят за другите по себе си. Понеже те са платени журналисти, не могат да си представят, че някой българин ще седне да изказва личното си мнение, просто защото му пука за България.
Ей така за идеи, а не за пари !
Те не могат да повярват, че има хора, които губят от личното си време в името на БЪЛГАРИЯ ...без да им се плаща за това.
Защото самите те никога не биха го направили ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2011 19:40

През целия ден, както и снощи не си позволих да коментирам репортажа на Миролюба Бенатова, в който ТЯ НАРЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПИЯНИЦИ. Смятах, че се е поддала на емоциите и стреса в тази нажежена обстановка.

След днешната и изява по новините съм напълно убеден, че тя твърдо и безпрекословно следва ПОЛИТИКАТА НА БТВ МЕДИЯ ГРУП, която очевидно е да преиначава фактите. Циничната цензура, с изрязването на кадрите, в които Бенатова нарече протестиращите "лъхат на алкохол" ме кара да мисля, че намесата в работата на медиите става доста осезаема и се надявам да не е политическа, защото в противен случай започваме да приличаме все повече на Либия.

ФАКТ Е ОБАЧЕ, ЧЕ ТЯ Е ОТЗОВАНА ОТ РАЙОНА НА НАРЕЖЕНИЕТО.
Последна промяна от ros на 25 сеп 2011 19:44, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 25 сеп 2011 19:41

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ ... НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ НА МЕДИИТЕ!!! ТРЯБВА ДА ИЗБИЕМ ЦИГАНИТЕ И ВСИЧКИ ДА СМЕ ЕДИННИ, А НЕ КАКТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ИЗКАРАТ РАЗЕДИНЕНИ И ЕДНА МАЛКА ГРУПА ХОРА... ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ!!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 сеп 2011 19:43

Има масова дезинформация от страна на телевизийте и премиера или просто не могат да си обяснят какво става? Това не мога да разбера.

Биеха се в гърдите, когато ГЕРБ спечелиха изборите, че това е било наказателен вот.

А това е наказателна акция. Пак го казвам - хората от смесените райони им е писнало. Те са като репресирани. Оставям политическите игри и подкупи на страна.
Ромите или циганите, както искате ги наричайте - те са над тия неща, както се казва. Тях не им пука. 11-12 годишни си карат коли, пият, бият се. Ако ги погледнеш на криво се изсипват с по две коли с лопати, колове, ножове, дъски и пр.
Подават се жалби, които потъват в архивите...
Как селския полицай, който се е клел, че ще пази реда, ще арестува група от цигани, нападнали някого? (без значение дали циганите или българите са виновни). Нали и той има деца, които ходят в същото училище с циганите... Да не е луд?

А тука сега се опитваме да смесим това прегазване (умишлено), с това, как един губи контрол над колата си и прегазва двама минувачи...
Последна промяна от dxl на 25 сеп 2011 19:45, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 25 сеп 2011 19:44

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 25 сеп 2011 19:47

КОЛЕКТИВЕ ИСК СРЕЩУ БЕНАТОВА И БТВ ЗА ОБИДИ!!! Всички присъствали да подадът иск срещу тях за обид и морални щети. Да ги видим тогава какво ще направят с тези квалификации! Подавайте всички участвали. Всички, които са задържани и без присъда да подават искове за нанесени морални щети! Да ги видим тогава ще зашитават ли тази еврейка! Мръсна еврейска тв е тази Босфор тв!!!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Архив”