Лудогорец – Левски - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.
Лудогорец играят все едно ако не бият с 2 гола разлика няма да има премий
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
- Jorkorazporko
Ще ме прощавате, ама Левски толкова си може! В кой от предишните мачове показахте някаква игра (изключвам мача с Литекс в който и двата отбора бяха трагични, та вие по - малко)? Какво сте очаквали от мача? Така като гледам Лудогорец разполагат с прекрасни футболисти, който играят доста добър за Бг футбол! И не Гонзо е виновен, а Батков за трагичното ви състояние...
-
- Контакти:
Край, Граф Дракула ще се оръси с по 100 000 на човек...
Много е лошо, че и директора и треньора ни са много зле
Лудогорец се скъсаха да пропускат, за което може да съжаляват.
Дано влезнем в зона Уефа с 3 място ама ме съмнява.
И другото за което съм сигурен розовите тук ще си вземат мача като нищо,не защото са силни а защото Лудите не са кой знае какви а ние сме Трагедииииииииии
И другото за което съм сигурен розовите тук ще си вземат мача като нищо,не защото са силни а защото Лудите не са кой знае какви а ние сме Трагедииииииииии
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
SANSIRO7 написа:Много е лошо, че и директора и треньора ни са много зле
Хаха, евала. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
MagicMoments написа:Йовов щом владее топката ми иде да счупя телевизора.Толкова слабо да играеш![]()
![]()
Я па ти, що ще си трошиш телевизора! Сори за оф-топика
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
- edmon_dantes
- Контакти:
След тази очертаваща се загуба, Гонзо трябва да си спази обещанието и да напусне, защото шансовете за шампиони са в сферата на фантастиката.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Jorkorazporko написа:Ще ме прощавате, ама Левски толкова си може! В кой от предишните мачове показахте някаква игра (изключвам мача с Литекс в който и двата отбора бяха трагични, та вие по - малко)? Какво сте очаквали от мача? Така като гледам Лудогорец разполагат с прекрасни футболисти, който играят доста добър за Бг футбол! И не Гонзо е виновен, а Батков за трагичното ви състояние...
Анализатора що не станеш един консултант на батков та да ни оправипш