Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hiddink
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Hiddink » 25 сеп 2011 16:08

Като не е във форма - няма да играе. Никой не е по-голям от отбора. Дал е много, но никой не бива да лежи на стари лаври и да разчита на минали победи. Срещу Валенсия ще му бъде даден шанс, но ако и там се провали, вероятно ще е със статут на резерва за известно време.

Иначе това са глупости - при 4-тия гол го дадоха заедно с Луиз и двамата бяха станали и се радваха. ;)

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 25 сеп 2011 16:13

Това видимо ядоса Лампард, който се прибра в съблекалнята и недочака края на мача.

Tiresome nonsense in one paper claiming Lampard 'stormed away' yesterday. He went for an early shower with permission of AVB. Not news.
How do I know Lampard didn't storm off? I sit right behind the dugouts: all unused subs released at same time for early shower.

lazy journalism ;)
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 14:41

Аз искам Челси да играят добър футбол :!: Ако някой не е във форма...на скамейката 8-) Добрата игра,победите и самочувствието на отбора като ОТБОР е по-важно от това,някой футболист да е абониран за титулярно място :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 сеп 2011 15:53

CTAHKO написа:Аз искам Челси да играят добър футбол :!: Ако някой не е във форма...на скамейката 8-) Добрата игра,победите и самочувствието на отбора като ОТБОР е по-важно от това,някой футболист да е абониран за титулярно място :!:

Абсолютно си прав. Имаме достатъчно играчи на всички позиции, така че най-добрите в титулярния състав!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 27 сеп 2011 13:13

Kакво стана с Франки Лампард?
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 сеп 2011 14:48

Бях баннат една седмица :oops:
Ако питаш за мен, а не за истинския Лампард, естествено... :roll:

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 27 сеп 2011 15:51

И аз си помислих, че има бан, след стабилната псувня оня път. ;D
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 сеп 2011 16:15

CTAHKO написа:Аз искам Челси да играят добър футбол :!: Ако някой не е във форма...на скамейката 8-) Добрата игра,победите и самочувствието на отбора като ОТБОР е по-важно от това,някой футболист да е абониран за титулярно място :!:

Добрия футбол и добрата игра са доста субективни! Не вярвайте толкова на медиите. Сега, че Лампс си заминал по-рано от един мач... И то защото не е влезнал като резерва(ако говорим за този казус никой не иска гарантирано титулярно място). Лампард гори в играта! Моуриньо казваше, че Лампард и Тери искат да играят всеки мач, ако ще да играят с третодивизионен отбор(сега не се сещам кой отбора каза Жозе). Аз вярвам, че Франки ще се стегне и всеки, който го погребва сега ще му ........... съвсем скоро! Аз поне се надявам АВБ да го надъхва по-този начин, защото въпреки, че в момента Лампард е изкарван едва ли не за стар, куц кон, който няма едно отиграване в последните си мачове това НЕ Е ТАКА! Във всеки игран мач досега, заедно със слабостите на Лампард, той имаше и доста качествени отигравания! Отбора е най-важен, но 10 години отбора беше ЛАМПАРД! Аз нямам никакви съмнения, че Лампард ще е основната ни фигура този сезон! Ако не вдигне нивото си на игра(все пак има и такъв вариант) ще съм безкрайно разочарован, ако го изхвърлим като куче(както направихме вече с доста футболисти - Коул, Балак, Карвальо(е той искаше и да си ходи и все пак..), Деко(той не е като другите, но май и личните му проблеми повлияха)). Никой не е абониран за титулярно място и това е хубаво, но ще е грешно, ако задраскаме един за да живуркат 2-3! За мен добрия футбол е, когато отбора играе като отбор и си реализира потенциала на играещите футболисти като индивидуалности допринасящи за колектива!

ПП Не знам, защо критиките към Ламс са толкова много и той е черната овца за нас този сезон! Например Мейрелеш ми е доста сив като ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ! Който е гледал по-внимателно мача с МанЮ е видял какво му беше представянето... Ако играем с дефанзивен халф Мейрелеш в директните елиминации на ШЛ ще берем големи ядове... Той е креативен футболист, отнема и топки, но има лошо позициониране и е малко мързелив (за Мейрелеш говоря).

ПП2 Знам, че отбора се променя и знам, че това е нормално. Може да звуча черногледо или критично, но ще ми е нужно време да приема промените и изчезването на играчи като ЛАМПАРД и ДРОГБА! Все оща вярвам, че те не са казали тежката си дума в ЧЕЛСИ и ще помогнат на отбора да *** майката на копелдац*те в ШЛ, защото леко ми писна да гледам финали тип "Предизвестена смърт"!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 27 сеп 2011 21:51

[center]Сити с предимство пред Челси и Юнайтед за Красич
[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Ръководството на Манчестър Сити може да постигне победа срещу Манчестър Юнайтед и Челси на трансферния пазар, пишат медиите на Острова. Става дума за крилото на Ювентус Милош Красич. Сръбският национал не се разбира с наставника на "бианконерите" Антонио Конте и това предизвика интерес в тимовете от Премиършип. Юнайтед и Челси проявиха интерес към играча, но Манчестър Сити също влезе в играта. Сърбинът е един от касовите футболисти на Бепе Марота и възможността да вземе добра сума за играча от страна на „гражданите“ примамва генералния директор на Старата госпожа.[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”