Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: До левскарите заканджии!

Мнениеот svence » 22 юни 2009 23:00

BGarmy написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r9xFv3XO0Wk[/youtube]

Е така е, по 8 минути на 10 години.........
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

THE G.A.M.E

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2009 23:01

Трябва ли въобще, да се коментира една малоумна амеба ( Дражев ) ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Bully_Blue
Контакти:

Re: По коефициент “Левски” е в Шампионската лига

Мнениеот Bully_Blue » 22 юни 2009 23:02

apostola13 написа:tova beshe nai silnoto parvenstvo v BG ot 10 godini nasam!

И аз мисля така,но някой хора сега ще ме опровергаят.Следя българското първенство от повече от 10 години и мисля,че това беше едно от най-силните първенства през годините.Нямаше толкова много скандали,нямаше много съдийски изцепки.Грандовете може и да не качиха нивото си,но пък за сметка на това по-посредствените отбори много си вдигнаха нивото и като организация и като качество на футбола и мисля,че това направи първенството по-интересно и силно.Малко липсваше публика,но се надявам хората най-накрая да си отворят очите и да видят,че по-добре да си на стадиона и да гледаш лош футбол,но да изпиташ невероятна емоция и страст,отколкото да гледаш скапаните и купени западно европейски първенста и да не те боли хуя как ще завърши мача,важното е да има ракия и салата. :evil:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 22 юни 2009 23:03

Тоя боклук Дражев наистина му дават трибуни,мине се не мине 3,4 дена и оня изтипосан по Канал 3,плещи глупости.Абе откъде толкова инфо бе,че то с такава информация милиардер се става или труп.Той не е нито едното,нито другото,така че можете да си представите колко глупости дрънка,мрази Левски,ама ако си мисли,че ние Левскарите не го мразим,.. много се е объркал Боклука долен....ама то всичко се връща и то тъпкано :!: :!: :!:

heckler
Контакти:

Re: Успех на "Левски" !

Мнениеот heckler » 22 юни 2009 23:03

Време е да си пооправим коефициентите, защото ги позанемарихме последните години.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 юни 2009 23:09

150 млн. обаче долара, а не лева беше дълга на Левски миналата година. Тази година не се знае колко е вече. Господа левскарчетата от къде си мислят, че идват парите. Като ги слушам имам чуството, че растат по дърветата. Левски повече от 10 години се издържа от кредити без обезпечение. А коя банка дава такива, да си взема и аз малко... Естествено, че Чорни ви издържа, като ви дава заеми. Това и малките деца го знаят. 8-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юни 2009 23:10

Добре бе, как икономически става така, че ти дължиш пари на някого и затова му прибираш имуществото? Щото обикновенно става точно обратното? Тоя дражев съвсем ли е изкукуригал бе?

Вироглав... колко си зле, не е истина :mrgreen:
И защо му е на Чорни да го прави, много ни обича сигурно?

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 22 юни 2009 23:11

viroglav написа:150 млн. обаче долара, а не лева беше дълга на Левски миналата година. Тази година не се знае колко е вече. Господа левскарчетата от къде си мислят, че идват парите. Като ги слушам имам чуството, че растат по дърветата. Левски повече от 10 години се издържа от кредити без обезпечение. А коя банка дава такива, да си взема и аз малко... Естествено, че Чорни ви издържа, като ви дава заеми. Това и малките деца го знаят. 8-)

:lol: :lol: :lol: Бях слушал и чел какви ли не глупости, ама ти удари и ненормалника Дражев в земята :lol: :lol: :lol: Да, не е лесно да си...... ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 юни 2009 23:16

Проданов, много е просто. Така ви държи в ръцете си. Батков притежава акциите, но дължи съответно и огромни суми, за да не си мисли да прави глупости. Помисли какво би направил ти на мястото на Чорни ? По този начин, който и да е президент на Левски е с вързани ръце. Но ти сигурно си мислиш, че Чорни е хард фен на Левски... :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юни 2009 23:21

Очевидно ти го мислиш. Аз мисля, че Чорни не ни е никакъв. Нито фен, нито собственик, нито Левски има нещо общо с него. И то не от сега, а доста отдавна. За какво му е на Чорни да ни държи в ръцете си, сигурно сме някакъв огромен диамант...

Върни се в “Архив”