Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Какво мислите за обединенията на фенове от различни клубове?
Не е за пръв път,няма да е за последен!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Бабата плаче, момчето абитуриент е щяло да бъде..... Не ги ли е срам бе, не ги ли е срам тея телевизионери (умишлено не ползвам думата журналисти).... Не мога да повярвам, това не е лапсус. Всички тея ТВ-та са пионки. Боже, чудя се какво по - напред да пиша... Бликат ми хиляди мисли в главата... МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА!

Може и дано наистина да стане и да се почнат протести.

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !
Това е нормално ! В Италия тифозите също се обединяват независимо от клубните си пристрастия.
Достатъчно ни делиха на сини, червени, жълти, черно-бели, зелени и др. Разделяха ни, за да ни владеят по-лесно.
Всички сме българи ! Това е най-важното в случая !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
lisynger написа:Много ми е интересно как така полицаите не са чупили глави до сега,а са оставили да подпалят маймунските къщи?
Да не би да са на наша страна
Калин Георгиев каза ,че няма как да бъдат овладяни над 2 000 човека без да има жертви и от двете страни

Време е да му запалят и цеховете за алкохол и цигари

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
soad написа:Бабата плаче, момчето абитуриент е щяло да бъде..... Не ги ли е срам бе, не ги ли е срам тея телевизионери (умишлено не ползвам думата журналисти).... Не мога да повярвам, това не е лапсус. Всички тея ТВ-та са пионки. Боже, чудя се какво по - напред да пиша... Бликат ми хиляди мисли в главата... МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА!![]()
![]()
Имаш ли инфо какво става в "Карото" и има ли някакво напрежение там?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- KategorieC
- Контакти:
Аз викам тея журналистчета да бъдат набити.мега некомпетентни и нагли. Курви мръсни!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
soad написа:Бабата плаче, момчето абитуриент е щяло да бъде..... Не ги ли е срам бе, не ги ли е срам тея телевизионери (умишлено не ползвам думата журналисти).... Не мога да повярвам, това не е лапсус. Всички тея ТВ-та са пионки. Боже, чудя се какво по - напред да пиша... Бликат ми хиляди мисли в главата... МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА!![]()
![]()
Същата работа съгражданино.. Не съм в града, как е положението в Силистра? Има ли напрежение?

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Някой ден хората ще кажат "Катуница бе началото!".
Толерастките опити на платени курви от медиите може и да изглеждат "нормални" в главите на някои толерасти, но след Катуница нищо няма да е същото, колкото и да се иска на политическата класа.
Бултраси и Наполетани заедно, Сектор Б и Сектор Г в едни коли, баба, дядо и внуче в един протест. За всичко останало има Мастеркард.
Днес България показа на оаканата от анален секс псевдополитическа класа, че Граждани има, и всички опити на платените курви да изкарат тази вечер като мародерстващ вандализъм се топят пред това, което българите разбираме, макар и трудно...
Пряката демокрация ВИНАГИ сварва аналполтиците без вазелин.
Толерастките опити на платени курви от медиите може и да изглеждат "нормални" в главите на някои толерасти, но след Катуница нищо няма да е същото, колкото и да се иска на политическата класа.
Бултраси и Наполетани заедно, Сектор Б и Сектор Г в едни коли, баба, дядо и внуче в един протест. За всичко останало има Мастеркард.
Днес България показа на оаканата от анален секс псевдополитическа класа, че Граждани има, и всички опити на платените курви да изкарат тази вечер като мародерстващ вандализъм се топят пред това, което българите разбираме, макар и трудно...
Пряката демокрация ВИНАГИ сварва аналполтиците без вазелин.
Не натискайте ТУК!
-
- Контакти:
Краино време е БЪЛДАРИТЕ да се обединят и да са единни срещу сякакъв вид паразити като тези.Не е важно от кой отбор си когато става въпрос за България и за Българи.Бой на мангалите мръсни!