Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: BTV, NOVA и Канал 1, вие българи ли сте ????

Мнениеот donpacko » 24 сеп 2011 20:36

Най-после канал 1 се включиха.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот gogova4o » 24 сеп 2011 20:39

KategorieC написа:
gogova4o написа: по БНТ казаха,че секретаря е влязъл в къщата да говори с циганина киро-кое е вярно

Мангалите ги е изкарала жандармерията от селото. Къщите са празни, но поддържат контингент там, за да не запалят другите мангали, което би било...чудесно, според мен :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

е тогава телевизията лъже ,браво на такава телевизия,трябва да се казва не БНТ,а БЦТ
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 24 сеп 2011 20:39

t0bl3ro_bg написа:Българска нАЦИОНАЛНА телевизия да предава новини на тУРСКИ ... Няма смисъл да говорим повече, след 10 години ще има 5милиона цигани 1 млн българи и 1 млн турци..

След 10 години сигурно ще има само една емисия на БЪЛГАРСКИ,всичко друго ще е на турски :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 сеп 2011 20:40

Без име написа:http://plovdiv24.bg/pic/7230/4.html

И не само за тях мен ако питаш.Бих предпочел България да остане под 4 500 000 но да ги няма всички цигани и турци.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 24 сеп 2011 20:41

НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ СЛУЧАЯ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС С МАНГАЛИТЕ ОТ КАТУНИЦА И ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ДА БЪДЕ ПОТУЛЕН! ТОВА Е ПРЕЦЕДЕНТ В ДЪРЖАВАТА НИ СЛЕД СМЪРТТА НА ДВЕТЕ БЪЛГАРЧЕТА! ДЕЙСТВИЯТА НА ВСИЧКИ НИ НЕ БИВА ДА СПИРАТ НИТО ЗА МИГ,НЕЗАВИСИМО ОТ ЖАЛКИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА МЕДИИ И ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ С ЦЕЛ ПОТУШАВАНЕ НА ШОКИРАЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ГРУПАТА МАНГАЛИ ТЕРОРИЗИРАЩИ МНОГОХИЛЯДНО СЕЛО БЪЛГАРИ! В КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА СМЪРТТА НА ДВАМА ДУШИ БИ БИЛО ДОВЕЛО ДО НАСИОНАЛНО НЕДОВОЛСТВО И РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ! ХАЙДЕ СЕГА И НИЕ ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ БЪЛГАРИ,И КОЛКО ДЪРЖИМ НА ДЕЦАТА СИ,ОСОБЕНО КОГАТО ГИ УБИВАТ!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 сеп 2011 20:41

gogova4o написа:
KategorieC написа:
gogova4o написа: по БНТ казаха,че секретаря е влязъл в къщата да говори с циганина киро-кое е вярно

Мангалите ги е изкарала жандармерията от селото. Къщите са празни, но поддържат контингент там, за да не запалят другите мангали, което би било...чудесно, според мен :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

е тогава телевизията лъже ,браво на такава телевизия,трябва да се казва не БНТ,а БЦТ

Братска
Ромска
Телевизия

boris_an
Контакти:

Мнениеот boris_an » 24 сеп 2011 20:42

Вие комунистите за българи ли ги имате ?
Те са верни на интернационала. Тяхната родина е СССР.
Всички до един в така наречените "централни" медии са свързани със словещите структури на държавна или по-точно партийна сигурност!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2011 20:42

Ами аз за себе си вече съм взел решение ;) Нека журналистите и целия екип на БНТ както и полиция,пожарна и всички държавни служители си взимат заплатите от парите събрани от циганите :!: Щом хората които се хранят от моите пари ми потъпкват правата за сметка на крадци,изнасилвачи,убийци и педофили от мен няма да видят нито една стотинка :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 24 сеп 2011 20:44

футболни фенове,лумпени,идиоти,наркомани ето това са им коментарите за протестиращите хора от катуница когато има включвания.така,че по добре да няма никакво отразяване,полиция и т.н
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Върни се в “Архив”