Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: BTV, NOVA и Канал 1, вие българи ли сте ????
Най-после канал 1 се включиха.
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
[center]1914[/center]
KategorieC написа:gogova4o написа: по БНТ казаха,че секретаря е влязъл в къщата да говори с циганина киро-кое е вярно
Мангалите ги е изкарала жандармерията от селото. Къщите са празни, но поддържат контингент там, за да не запалят другите мангали, което би било...чудесно, според мен![]()
![]()
![]()
е тогава телевизията лъже ,браво на такава телевизия,трябва да се казва не БНТ,а БЦТ
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Българска нАЦИОНАЛНА телевизия да предава новини на тУРСКИ ... Няма смисъл да говорим повече, след 10 години ще има 5милиона цигани 1 млн българи и 1 млн турци..
След 10 години сигурно ще има само една емисия на БЪЛГАРСКИ,всичко друго ще е на турски

Без име написа:http://plovdiv24.bg/pic/7230/4.html
И не само за тях мен ако питаш.Бих предпочел България да остане под 4 500 000 но да ги няма всички цигани и турци.
НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ СЛУЧАЯ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС С МАНГАЛИТЕ ОТ КАТУНИЦА И ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ДА БЪДЕ ПОТУЛЕН! ТОВА Е ПРЕЦЕДЕНТ В ДЪРЖАВАТА НИ СЛЕД СМЪРТТА НА ДВЕТЕ БЪЛГАРЧЕТА! ДЕЙСТВИЯТА НА ВСИЧКИ НИ НЕ БИВА ДА СПИРАТ НИТО ЗА МИГ,НЕЗАВИСИМО ОТ ЖАЛКИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА МЕДИИ И ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ С ЦЕЛ ПОТУШАВАНЕ НА ШОКИРАЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ГРУПАТА МАНГАЛИ ТЕРОРИЗИРАЩИ МНОГОХИЛЯДНО СЕЛО БЪЛГАРИ! В КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА СМЪРТТА НА ДВАМА ДУШИ БИ БИЛО ДОВЕЛО ДО НАСИОНАЛНО НЕДОВОЛСТВО И РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ! ХАЙДЕ СЕГА И НИЕ ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ БЪЛГАРИ,И КОЛКО ДЪРЖИМ НА ДЕЦАТА СИ,ОСОБЕНО КОГАТО ГИ УБИВАТ!
gogova4o написа:KategorieC написа:gogova4o написа: по БНТ казаха,че секретаря е влязъл в къщата да говори с циганина киро-кое е вярно
Мангалите ги е изкарала жандармерията от селото. Къщите са празни, но поддържат контингент там, за да не запалят другите мангали, което би било...чудесно, според мен![]()
![]()
![]()
е тогава телевизията лъже ,браво на такава телевизия,трябва да се казва не БНТ,а БЦТ
Братска
Ромска
Телевизия
Вие комунистите за българи ли ги имате ?
Те са верни на интернационала. Тяхната родина е СССР.
Всички до един в така наречените "централни" медии са свързани със словещите структури на държавна или по-точно партийна сигурност!
Те са верни на интернационала. Тяхната родина е СССР.
Всички до един в така наречените "централни" медии са свързани със словещите структури на държавна или по-точно партийна сигурност!
Ами аз за себе си вече съм взел решение
Нека журналистите и целия екип на БНТ както и полиция,пожарна и всички държавни служители си взимат заплатите от парите събрани от циганите
Щом хората които се хранят от моите пари ми потъпкват правата за сметка на крадци,изнасилвачи,убийци и педофили от мен няма да видят нито една стотинка 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
футболни фенове,лумпени,идиоти,наркомани ето това са им коментарите за протестиращите хора от катуница когато има включвания.така,че по добре да няма никакво отразяване,полиция и т.н
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата