Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Левски освободи трима
Много точен коментар на Елит, аз съм почти на 100 % съгласен с него, единствено за Да Коща ми се струва, че не му бе даден шанс, а пък ако го пускаха го връщаха дефанзивен халф да играе. 

NON MOLLARE MAI
- sedem_!_dva
Re: Цска-Левски! Юноши!
Нали Супата щеше да взима 5 от юношите от тази формация на ЦСКА и ги спрягаха като нови попълнения заедно с някакви други от Сливен, Ботев и другите изпадащи отбори...
Така трябва малките чорбари ще имат половин представа какво ги чака при мъжете после, защото 3-те гола са само половината от 7-цата, която очаквам скоро скоро. 

NON MOLLARE MAI
- milen.hrisrov
- Контакти:
Лицето Емил Велев ще го коментирам накрая,първо да си кажа мнението за освободените играчи.
Еньо Кръстовчев е играч с много талант,но с тежка контузия през последната година.Интересно е кога го е гледал Кокала,за да реши,че не става,след като дори не му бе даден сериозен шанс да се докаже след контузията.Еньо се ползва и с доверието на феновете,което не е маловажно.
Фелипе Да Коща така и не игра на неговия си пост,пък и има качества.Самото освобождаване на играч който си го превлякал преди един полусезон си е глупост.
На Мартин Димов също не му се даде никакъв шанс след контузията,а той определено имаше потенциал да бъде основен играч.Това действие е най-меко казано недостойно,особено пък като става дума за юноша на клуба.
Мирослав Иванов каквото можеше даде на Левски.Деко в нито един момент не се скатаваше,и играеше сърцато всеки мач.Успех в следващият му отбор.
Колкото до Кокала с действията си през последните два дни,наистина доказва колко некомпетентен треньор е.
Еньо Кръстовчев е играч с много талант,но с тежка контузия през последната година.Интересно е кога го е гледал Кокала,за да реши,че не става,след като дори не му бе даден сериозен шанс да се докаже след контузията.Еньо се ползва и с доверието на феновете,което не е маловажно.
Фелипе Да Коща така и не игра на неговия си пост,пък и има качества.Самото освобождаване на играч който си го превлякал преди един полусезон си е глупост.
На Мартин Димов също не му се даде никакъв шанс след контузията,а той определено имаше потенциал да бъде основен играч.Това действие е най-меко казано недостойно,особено пък като става дума за юноша на клуба.
Мирослав Иванов каквото можеше даде на Левски.Деко в нито един момент не се скатаваше,и играеше сърцато всеки мач.Успех в следващият му отбор.
Колкото до Кокала с действията си през последните два дни,наистина доказва колко некомпетентен треньор е.
Този профил вече не съществува.
Re: По коефициент “Левски” е в Шампионската лига
Red_champions написа: желая лек съперник на Черно море и труден на Левски-просто така е-срещу по-слабите отбори като БАТЭ Тампере сами знаете какво става ,но защо с/у по-силен съперник Левски да не се амбицира и да заиграе с хъс..и.Дано този път нито един от нашите отбори да не се издънва срещу слаби отбор,а всички да покажат добра игра и да стигнат колкото се може по-напред,според възможностите си естествено!Е,знам,че няма да тръгнем като Левски играе напр. феновете на другите отбори да оказват подкрепа,но нека антикампаниите и от двете страни бъдат преустановени.
Тцтц...за пожеланията...твоя си работа на кой пожелаваш силни/слаби противници, но за едно НЕ съм съгласен.БАТЭ и Тампере слаби?!Самият факт, че са били ШАМПИОНИ на страните си, когато са играли срещу нас е показателен.Сега ще кажеш - ами, какви са пък те, че да не ги бием.Разни финландци, трактористи, скиори ала-бала...ама за справка http://static.panoramio.com/photos/orig ... 144979.jpg - виж на какво играят Тампере.Проблема ни е, че не можем да погледнем реално на нещата.Ако е някой отбор, който сме чували(някога или поне веждъж) - страх, погром - ще ни пълнят кошницата.Обаче, ако е някой, за който не знаем - айде, вече се класирахме..отнасят 5-ца още 1-вия мач.Ала-бала.Просто е АБСОЛЮТНО ГРЕШНО да подценяваме отбори в последните кръгове.Вярно, че първо играем с анонимници от Македония, Андора и т.н. , но трябва да се знае, че и сериозни мачове има

Със здраве и успех на ВСИЧКИ!Аз поне няма да се ограничавам с подкрепа само за единия.Сите сме Българи!
- bomberman64
Re: Цска-Левски! Юноши!
МАЛЕЕЕ УБИХМЕ ГИ!!!!ТИЯ ОТ ЦСКА КАТО ЧУЯТ ЛЕВСКИ И СМЪКВАТ ГАЩУРКИТЕ,МАЛО И ГОЛЕМО

- levskar in CY
- Контакти:
Re: треньор
krix написа:Предлагам Батков да стане писател на научна фантастика
А аз ти предлагам да се ориентираш към синхронното плуване!!!!!!!!

- puhisamolevski
- Контакти:
elit написа:От доста време не бях писал във форума, но бях прово-
киран от многото противоречащи се си мнения и от про-
явената некомпетентност и груба запалянковщина от
част от дискутиращите.
1. Освобождаването на Кръстовчев - напълно логично,
като се има предвид, че в отбора ще се състезават
Макриев, Христов, цачев, Иса, Гонзо. Еньо е преминал
апогея на своето развитие, а и потенциала му не е
особено голям.
2. Димов - на този пост Левски ще разчита на Рабех,
и переспективните млади Генев и Макриев. При евен-
туални контузии и наказания на този пост могат да
играят Безукан и Минев. При юношите има двама цен-
трални защитника с голям потенциал.
3. Да Коща - играч с качества, но без ентусиазъм в
и себеотдаване в тренировките и на терена. Постоян-
но с претенции и недисциплиниран. Получава една от
най-високите заплати, за да носи резервния екип.
По-добре да се привлекат двама или трима млади и
переспективни български играча. На този пост ще
играят евентуално С.Александров или Асус.
4. М.Иванов - този играч, просто не беше за Левски.
И по физика и по манталитет.
Считам, че ако Левски освободят Тиберканин, Бис-
трон и евентуално Вагнер - няма да сгрешат.
Тук му е мястото да отбележа, че дефанзивните
халфове на Левски в лицето на Гаджев и Сърмов
са най-переспективните и работоспособни. По
данните на немската система, контролираща се-
бераздаването - двамата имат показатели, значи-
телно надвишаващи тези на разбивачите от
основните конкурентни български отбори. Твърдя,
че при целенасочена работа от добри български
специалисти, след 1-2 години, тези състезатели,
ще бъдат най-високо конвертируеми.
Единственият въпрос, който не искам да комен-
тирам е треньора. Въпреки, че според мен, Велев е
нисък таван за потенциала на отбора и още повече
за европейските турнири.
1. Виждам логика да се пускат по-млади, но не виждам защо трябва да се изхвърли някой, който даже не е имал шанс да се докаже. Каквото и да си говорим Еньо не е на 40...
2. Макриев е централен нападател... Иначе Бензукан не виждам с какво може да замести Димов ама айде...
3. За Да Коща съм напълно съгласен
4.Миро винаги играеше с хъс и себераздаване, и това решение от страна на ръководството е шамар в лицето на момчето
Не виждам защо изхвърляме що-годе добри футболисти за без пари...не е като да имаме безгранични финансови способности и да чакаме Кака и Канаваро да акостират при нас...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Стига с тоя Спас Делев!
От известно време насам този е главна тема и на форуми,и на трансферни новини.Истината е,че към днешна дата няма договор с друг клуб,освен Пирин.Как пък го изкараха най-големия футболист,всички го искат,ама никой не знае.Кой ще взима играч,дето няма физическа подготовка,не знам.От ЦСКА вече го броят за попълнение,ама с много въпросителни???Чак пък не искал голяма заплата-егати трика!Че и голове на Левски ще вкарва-да е жив и здрав!Всъщност какво е направил Делев тая година,колко гола е вкарал-за какво е цялата дандания?Ако отива в ЦСКА-хубаво,ама там мислят ли,че тоя ще им реши проблемите?Или европейските грандове се избиват за него?Айде стига,че ако не иде в ЦСКА,ще стане една...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Стига с тоя Спас Делев!
Ае гледайте си ваще отборче !!
Re: Стига с тоя Спас Делев!
a17585 написа:Ае гледайте си ваще отборче !!
С тоя правопис-заминавай за Истанбул!Там ВАЩЕ така ше те занимаят,че ше гледаш накриво бая време!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!