Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 10:15

zlobul написа:
paceto написа:Аз не виждам да сложил буквата Т там :)
Буквата е изядена и може и да е М, а може и да е Т :lol:

гладните кокошки просо сънуват паце
между впрочем аз съм свикнал да ме плюят такива , да ме изкарват еди какъв си , защото им казвам истината в очите ,
не минава обаче много време и падат на курса .
Преди три години им казах че тара и гонзо са почнали да съсипват клуба , а те ме изкараха червен провокатор , не се мина много и тара сътвори аферата " казан "- млъкнаха
Миналата година им казах ( в един друг форум ), че единствено таланта на гарата дърпа Левски напред , , а тренера е трагичен - било светотатство да говоря против гонзо , казах им -догодина (минало време) Левски ще отпадне от поредния анонимник , те пак не вярваха .
Сега пак им казвам , че Левски агонизира и че ако не се смени тренера и тази година ще сме с калъфките , догодина ще отпаднем от отбор , в сравнение с който търнава ще ни се видят като барселона .
Ако е вярна новината , че тара е казал на гонзо , че сега не сме в ЛЕ защото не е пуснал тасевски в търнава ще е един от малкото случаи когато е прав . На мърльото не му е за първи път да прави глупости . Изгони бензукан , продаде генев , който е класа над во иванов напримр и после се чуди кой да пусне като централен защитник , накрая я докара до там , да връща грийн с което Левски губи от потенциала си в средата на терена . Нека и някой ми каже , Левски има ли алтернатива на недоразумението старокин на левия бек ?

Ицо,веднага ти казвам който и юноша да пуснат ще бъде по-добър от това недурозомение Старокин

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 сеп 2011 10:37

По-спокоен и уверен, че ще спечелим мача, не съм се чувствал никога. И при 2:2 бях убеден в успеха. Целият мач го контролихаме и с лекота стигахме до положения, Наистина един много стойностен двубой срещу шампиона. Дано само такива игри предстоят.
Аз лично се зарадвах много и на играта и на мача. Истински спектакъл за българските двубои...
Не мога да ви разбера хора. Страхотен двубой, публика и всичко беше на ниво, а вие не спирате да плюете. Както каза блуто ще си докарате някоя язва със всички тия негативизми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 сеп 2011 10:50

bigbonusprize написа:По-спокоен и уверен, че ще спечелим мача, не съм се чувствал никога. И при 2:2 бях убеден в успеха. Целият мач го контролихаме и с лекота стигахме до положения, Наистина един много стойностен двубой срещу шампиона. Дано само такива игри предстоят.
Аз лично се зарадвах много и на играта и на мача. Истински спектакъл за българските двубои...
Не мога да ви разбера хора. Страхотен двубой, публика и всичко беше на ниво, а вие не спирате да плюете. Както каза блуто ще си докарате някоя язва със всички тия негативизми...

======================================================
и аз така се чувствах след първото полувреме в търнава ....ДА ,ама ......
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 сеп 2011 10:52

Луд ли си. С Търнава беше много тегав мач и Гонзо го осра тотално ( и двата). Докато с Литекс всичко си беше под контрол и смените бяха много на място.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 сеп 2011 11:06

Ти дане си гледал друг мач :) :) :) ? Нещо не ти ли щракна,че е малко странно да ти изравняват и то на Герена при два гола аванс.Това сигурно е следствие на страхотната игра,великолепна кондиция и най- вече плод на треньорския гений на главния мениджър/спортен директор,старши треньор ит.н./.А победния гол е следствие на уникалния късмет на Гаджев или на по- добрата игра?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 сеп 2011 11:12

onegavon написа:Ти дане си гледал друг мач :) :) :) ? Нещо не ти ли щракна,че е малко странно да ти изравняват и то на Герена при два гола аванс.Това сигурно е следствие на страхотната игра,великолепна кондиция и най- вече плод на треньорския гений на главния мениджър/спортен директор,старши треньор ит.н./.А победния гол е следствие на уникалния късмет на Гаджев или на по- добрата игра?

От 3 положения си вкараха 2. Аз на това му викам късмет. Или Гонзо е виновен, че защитата направи грешки? :)
А преди и след гола колко още положения имахме? Или и това няма значение... Ако не беше вкарал Влади, гол щеше да падне...
Абе както и да е. Ясно че форума пълен с анализатори и тактици. Аз просто си споделих впечатленията от мача, който за мен беше на доста високо ниво и Левски изигра най-добрият си мач от ерата Гонзо...

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 19 сеп 2011 11:30

Много добър мач , най-сетне видяхме добър футбол в това дерби. Без грубости , без разправии , без селски изпълнения , (почти) без съдииски аванти за Ловеч.Имаше доста футбол на "Герена" и двата отбора показаха добри неща. Катран в кацата с меда бяха , обидни скандирания от А-сектор (към Г) по адрес на Ицо Йовов , след един пропуск през второто полувреме . Недоумявам защо когато отборът ти е в затруднено положение и има най-голяма нужда от подкрепа , се намират идиоти които псуват собствените си играчи.

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 19 сеп 2011 11:59

БГ футбола има нужда от повече такива мачове. За съжаление такива мачове се случват от дъжд на вятър, предвид броя на отборите в А група.. Едно намаляване на отборите според мен ще дойде много добре за първенството ни...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2011 12:04

onegavon написа:Ти дане си гледал друг мач :) :) :) ? Нещо не ти ли щракна,че е малко странно да ти изравняват и то на Герена при два гола аванс.Това сигурно е следствие на страхотната игра,великолепна кондиция и най- вече плод на треньорския гений на главния мениджър/спортен директор,старши треньор ит.н./.А победния гол е следствие на уникалния късмет на Гаджев или на по- добрата игра?

На вас Видима като ви изравниха с човек по-малко,това беше следствие на:
а)страхотната ви игра
б)великолепната ви кондиция
в)треньорския гений
г)а,б и в
ПП.С Литекс сме завършвали наравно на Герена(о,изненада!) и при други треньори.Това така,между другото...Понеже не си "пишеш домашното".Казах ти да не идваш неподготвен в този форум,ама...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 сеп 2011 12:36

Извинявай, не знаех , че форума е твоя частна собственост! Стига с тия евтини трикове, те и Миньор ни биха на Армията, ако е за въпрос.Разликата е , че ние си признаваме когато сме слаби, а тука се пише за добър футбол,страхотна игра, положения с което много обективни левскари не са съгласни.Каквито и глупости да плещиш факт е , че резервите на Литекс ви напънаха за двайсет минути и набързо върнаха два гола.Щом смяташ това за нормално ОК!

Върни се в “Архив”