Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Савата: Христолов търси треньор, вместо купувач
да,наистина е психично болен.христола е повреден с главата.

Този Христолов найстина не е наред...търсил треньор...боже, боже...търси си парцел в гробищата мръснико, умри гадино мръсна, гаден селски червей 

Киро Андонов трябваше да вземе ПРО тази пролет. Някой знае ли, дали е успял? При това положение май е ясно, кой ще реди отбора и селекцията! Дочух, че Коилов също бил вариант, но и за неговия лиценз не съм сигурен, а и не знам дали ще приеме на Селяка офертата. Иначе очаквайте знаменита селекция от Маричката, Свиленград, знайни и незнайни паланки! 

Herbsupported Ape
Re: Застанете срещу Христолов и не мърсете емблемата с политика
Я обясни , отворко -по какъв начин "Зума е много по-близо до Клуба" ...? Щото аз съм чувал от заклети буфери ,че няма по-голяма гадина , интригант и използвач от него . Зума е винаги тав където има келепир ,където някой ДРУГ дава пари , а от него се чака да ги ... харчи.
Колко пари е дал СВОИ Зума на отбора си
- 0 пари :!: Зума се фука ,че имал ризи "Бос" ,но пари за екипи на тяхните си играчи няма да даде лично. Зума беше голям играч. Но се оказа малък като човек. Затова няма единодушното признание дори на собствените си фенове , да не говорим за Пловдив , или България. Затова опитите му да влезе в политиката , се оказаха смехотворни напъни на едно комплексирано шкембе , без никаква подкрепа от хората.Омразата /към БОТЕВ ! - по-големия тим на Пловдив ,с повечето успехи във футбола и с повечето фенове
/ е водещият мотив в живота на Зума. А с омраза далеч не се стига.

Боби Димитров: Христолов е помияр
неделя, 21 юни 2009 г.
Иван Димитров - News4000.bg
"През последните дни Д.Х. в своя характерен неградски стил сипе обиди и лъжи по мой адрес. Те само могат да ме радват, защото явно той е притиснат до стената и притеснен от нещата, които несъмнено ще му се случат", заяви бившият изпълнителен директор на Ботев Борислав Димитров. Той реши, че има право на отговор, след като бившият му работодател от игрището край Бирената изсипа поредната порция плювни по негов адрес.
"Този човек е един изкудкудякал дядка, на който и едно пеленаче не би повярвало. Христолов е една жалка пародия на бизнесмен. Недопустимо е президентът на най-стария български клуб да е зависим. И да виси като помияр за кокалаче пред вратата на който и да е друг клуб. Престъпление е играчите и служителите да мизерстват при положение, че през последната година Ботев има приходи от милиони", допълни Димитров.
Ескшефът благодари на привържениците на Ботев за подкрепата, която му оказват. "Гарантирам им, че ще продължа докрай битката за Свободен Ботев. Убеден съм, че скоро дали природата, дали прокуратурата ще приберат това недоразумение и ще започне нова златна ера за любимия ни клуб" заяви Борислав Димитров
Иван Димитров - News4000.bg
"През последните дни Д.Х. в своя характерен неградски стил сипе обиди и лъжи по мой адрес. Те само могат да ме радват, защото явно той е притиснат до стената и притеснен от нещата, които несъмнено ще му се случат", заяви бившият изпълнителен директор на Ботев Борислав Димитров. Той реши, че има право на отговор, след като бившият му работодател от игрището край Бирената изсипа поредната порция плювни по негов адрес.
"Този човек е един изкудкудякал дядка, на който и едно пеленаче не би повярвало. Христолов е една жалка пародия на бизнесмен. Недопустимо е президентът на най-стария български клуб да е зависим. И да виси като помияр за кокалаче пред вратата на който и да е друг клуб. Престъпление е играчите и служителите да мизерстват при положение, че през последната година Ботев има приходи от милиони", допълни Димитров.
Ескшефът благодари на привържениците на Ботев за подкрепата, която му оказват. "Гарантирам им, че ще продължа докрай битката за Свободен Ботев. Убеден съм, че скоро дали природата, дали прокуратурата ще приберат това недоразумение и ще започне нова златна ера за любимия ни клуб" заяви Борислав Димитров
Re: Застанете срещу Христолов и не мърсете емблемата с политика
vhpvhp написа:Я обясни , отворко -по какъв начин "Зума е много по-близо до Клуба" ...? Щото аз съм чувал от заклети буфери ,че няма по-голяма гадина , интригант и използвач от него . Зума е винаги тав където има келепир ,където някой ДРУГ дава пари , а от него се чака да ги ... харчи.Колко пари е дал СВОИ Зума на отбора си
- 0 пари :!: Зума се фука ,че имал ризи "Бос" ,но пари за екипи на тяхните си играчи няма да даде лично. Зума беше голям играч. Но се оказа малък като човек. Затова няма единодушното признание дори на собствените си фенове , да не говорим за Пловдив , или България. Затова опитите му да влезе в политиката , се оказаха смехотворни напъни на едно комплексирано шкембе , без никаква подкрепа от хората.Омразата /към БОТЕВ ! - по-големия тим на Пловдив ,с повечето успехи във футбола и с повечето фенове
/ е водещият мотив в живота на Зума. А с омраза далеч не се стига.
хех,ти ме изкара,че съм фен на зулума и,че му се прекланям

Re: Боби Димитров: Христолов е помияр
уникално изказване на Боби
Кой е тоя Боби Димитров, че не мога да се сетя? Христолов го назначи в клуба за директор. Навремето пак Христолов го взе след пълния провал в Левски и сега Бобито си прави Пиар на негов гръб.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Евала на Боби!!!Дано имаме повече ботевисти като него при ръководенето на отбора за в бъдеще.А за Христолов....по-добре да не го прибере прокуратурата,а както е казал Боби това да го направи природате.Христолoff в ковчег але,але!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
-
- Контакти:
Модовете каде спите бе????
Глейто го тоя боби-то димитров кви простотии ръси във форума ви - я го търкайте веднага
Глейто го тоя боби-то димитров кви простотии ръси във форума ви - я го търкайте веднага