Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2011 01:02

AN71 написа:
POPCORN написа:незнам кой писка повече?Феновете на ЦСКА или играчите на Левски?След мач Левски - Литекс, те говорят за ЦСКА!Евала...Бихте един мач на късмет и пак станахте голям отбор!То не бяха рикушети, не бяха смени не беше чудо!Добре,че господ ви пази като пияниците сте и тях ги пази винаги!При 2 на 2 бяхте се насрали нещо.Скоро време може да разкрият Левски отколкото ЦСКА!Иначе вуидите ли червените приятелки пак ви пишат във форума, а 3 часа по-рано форума на ЦСКА посиня от глупости!Така че ако обичате не се правете на много интересни и остроумни!

Пуканка по големи глупости от теб едва ли пише някой в този форум за това си спести празнословието ;)

глупости , защото не ви харесва и няма какво да кажете..за това са глупости.някой като затапи някой друг поначало го изкарва глупост.как може след мач Литекс-Левски двама футболисти на Левски да коментират играта и положенията на ЦСКА?Ставате смешни и банални!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 сеп 2011 01:03

POPCORN написа:глупости , защото не ви харесва и няма какво да кажете..за това са глупости.някой като затапи някой друг поначало го изкарва глупост.как може след мач Литекс-Левски двама футболисти на Левски да коментират играта и положенията на ЦСКА?Ставате смешни и банални!

Кога беше последната ви победа срещу Литекс за п-во? :roll:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2011 01:04

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:глупости , защото не ви харесва и няма какво да кажете..за това са глупости.някой като затапи някой друг поначало го изкарва глупост.как може след мач Литекс-Левски двама футболисти на Левски да коментират играта и положенията на ЦСКА?Ставате смешни и банални!

ми преди година на Тошко Янчев в 90 мин вкарва с глава , защо?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 сеп 2011 01:05

POPCORN написа:
AN71 написа:
POPCORN написа:незнам кой писка повече?Феновете на ЦСКА или играчите на Левски?След мач Левски - Литекс, те говорят за ЦСКА!Евала...Бихте един мач на късмет и пак станахте голям отбор!То не бяха рикушети, не бяха смени не беше чудо!Добре,че господ ви пази като пияниците сте и тях ги пази винаги!При 2 на 2 бяхте се насрали нещо.Скоро време може да разкрият Левски отколкото ЦСКА!Иначе вуидите ли червените приятелки пак ви пишат във форума, а 3 часа по-рано форума на ЦСКА посиня от глупости!Така че ако обичате не се правете на много интересни и остроумни!

Пуканка по големи глупости от теб едва ли пише някой в този форум за това си спести празнословието ;)

глупости , защото не ви харесва и няма какво да кажете..за това са глупости.някой като затапи някой друг поначало го изкарва глупост.как може след мач Литекс-Левски двама футболисти на Левски да коментират играта и положенията на ЦСКА?Ставате смешни и банални!

По същата логика аз мога да те питам ти какъв си та да коментираш Левски ;)

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 18 сеп 2011 01:06

Rivaldo10 написа:

По-миналия сезон, пролетта. А кога е последната победа на Литекс срещу нас изобщо? :lol: Много сте отворени, ама тука се насрахте. :mrgreen:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 сеп 2011 01:06

POPCORN написа:ми преди година на Тошко Янчев в 90 мин вкарва с глава , защо?

Опитвам се, да си обясня големият брой коментари на съмишлениците ти... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2011 01:06

аз съм фен и мога да си коментирам каквото искам.докато тия където коментират ЦСКА са футболисти и са смешни и банални.да си бяха били Черно Море вместо да говорят за дузпите на и засадите на ЦСКА!Може би и ЦСКА са им виновни ,за загубата във Варна а?Точно Левски няма да говорят за съдии...това е много смешно, къудето всеки кръг им дават дузпа и не дават срещу тях!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2011 01:08

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:ми преди година на Тошко Янчев в 90 мин вкарва с глава , защо?

Опитвам се, да си обясня големият брой коментари на съмишлениците ти... ;)

това какво общо има с темата?Последно време ЦСКА се представя много по-добре в мачовете с Литекс отколкото Левски!Но все пак не мога да ти хвана логиката?Трябва ли да бием Литекс всеки път за да пишем във форума ви?Мен не ми пука ,че Левски са били!Аз пиша заради тъпите изказвания на Гадев и Йовов..Това ме дразни!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2011 01:10

POPCORN написа:това какво общо има с темата?Последно време ЦСКА се представя много по-добре в мачовете с Литекс отколкото Левски!Но все пак не мога да ти хвана логиката?Трябва ли да бием Литекс всеки път за да пишем във форума ви?Мен не ми пука ,че Левски са били!Аз пиша заради тъпите изказвания на Гадев и Йовов..Това ме дразни!

И мене ме дразни,че от повече от половината ви играчи и чеп за зеле не става,обаче се правят на много велики, даже и се обиждат,като им кажат,че са трагични!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 сеп 2011 01:11

POPCORN написа:

аз съм фен и мога да си коментирам каквото искам.докато тия където коментират ЦСКА са футболисти и са смешни и банални.да си бяха били Черно Море вместо да говорят за дузпите на и засадите на ЦСКА!Може би и ЦСКА са им виновни ,за загубата във Варна а?Точно Левски няма да говорят за съдии...това е много смешно, къудето всеки кръг им дават дузпа и не дават срещу тях!

И като са футболисти нямат право да ви коментират ли.Не мога да ти разбера логиката ако въобще има такава :(

Върни се в “Архив”