Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот smoothc » 17 сеп 2011 23:50

Обща оценка на Левски(10-бална)-8
Обща оценка на Литекс:7
Последна промяна от smoothc на 17 сеп 2011 23:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 сеп 2011 23:50

blue avalanche написа:
veteran1972 написа:Вместо да гледат мача на ЦСКА и как съдята не бил дал дузпа за неумишлена игра с ръка , но не видяха двете греди и отменения чист гол на Мораес , забележете кака играе черния номер 5 от Литекс при трите гола на Левски с неговото любезно съдействие станаха и трите гола на Левски , той подава головия пас не чисти топката а е последен в отбрана при първите два гола иа при гола на Гаджев се навежда и литка вратаря , това май никой не го гледа ?

Всъщност това е Матондо под прикритие като Итуа! ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 17 сеп 2011 23:51

vaskonti написа:
sslevski написа:
BlueRadiotherapist написа:Трагичен Левски.Арс не може да спре топката,сбърка всички пасове в атака.Гаджев ни спаси с поредния си шедьовър,но в игра е бавен и тромав, загуби елементарно при втория гол на Литекс.В защита сме трагедия.Калво е палячо,а това 3-2 е измамно и очаквам Гонзо да приказва глупости как добре сме играли.Гледайте внимателно и ще видите,че една атака не направихме както трябва.Искам да видя нещо в този отбор,но освен Грийн и Илиев,отчасти и Цветков,друго не виждам.За Литекс може да се каже,че са пълни идиоти да си мислят,че могат дори да се доближат до ШЛ, каквито намерения имаха.Този отбор купи целия шампионат миналата година за да се излага.Вижда се,че без съдии са кръгла нула.Левски е слаб както миналата година,но сега ги няма Жо и Гарата да ни носят на гръб.Това е.Нищо добро не ни чака. :cry: :cry: :cry:

Нещата са на кантар затова ми позволи да не се съглася с теб.
И все пак времето ще покаже ;)

Сори, че ви се бъркам, ама малко не скачате ли прекалено високо? С триста зора бихте резервите на Литекс и единствената причина сега да сте в такова настроение е късметът ударът на Гаджев да влезе. Щото каквото и да си говорим, за такъв гол се иска много късмет. Вкарахте 3 гола от далеч - колко пъти се случва подобно нещо? Колко пъти направихте комбинация и стигнахте до реално положение пред вратата на Литекс? Нещо като първият гол за тях, та дори и втория? Само центрирания, разбърквания и евентуално удари от майната си. Поне аз това видях, очевидно и някои от вас са видели същото.
На Калво му пада формата с всяка минута, Арс въобще го няма на терена, тези неща виждате ли ги?
Пиша тия неща в отговор на някои тук, които се заканваха на "оптимистите" от другите отбори. Като гледам, в момента по-големи оптимисти от вас няма....

Нали точно това това съм написал.Кой скача високо не мога да разбера.Доста съм се приземил даже.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 23:53

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:В края на сезона ще слушаме колко много късмет сме имали ,че сме станали шампиони,нали?! свикнали сме ви, не ни смущавате особено ;)

Е да сте свикнали.... колко да сте свикнали... едва ли повече от нас ;)

Да приемем,че в съзнателния си живот гледаш футбол от началото на 90-те! Я брой колко пъти и се пробвай да напишеш нещо друго като отговор :lol:

Що, ти да не би да гледаш футбол от 1914г? :lol:
Аз гледам от доста повече време, не от 90-те ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2011 23:55

BlueRadiotherapist написа:
vaskonti написа:
sslevski написа:

Сори, че ви се бъркам, ама малко не скачате ли прекалено високо? С триста зора бихте резервите на Литекс и единствената причина сега да сте в такова настроение е късметът ударът на Гаджев да влезе. Щото каквото и да си говорим, за такъв гол се иска много късмет. Вкарахте 3 гола от далеч - колко пъти се случва подобно нещо? Колко пъти направихте комбинация и стигнахте до реално положение пред вратата на Литекс? Нещо като първият гол за тях, та дори и втория? Само центрирания, разбърквания и евентуално удари от майната си. Поне аз това видях, очевидно и някои от вас са видели същото.
На Калво му пада формата с всяка минута, Арс въобще го няма на терена, тези неща виждате ли ги?
Пиша тия неща в отговор на някои тук, които се заканваха на "оптимистите" от другите отбори. Като гледам, в момента по-големи оптимисти от вас няма....

Нали точно това това съм написал.Кой скача високо не мога да разбера.Доста съм се приземил даже.

Аз отговарям на sslevski, не на теб. Нарочно цитирах и твоето мнение - както виждаш съм отбелязал, че някои от вас, в случая ти, виждат нещата и по друг начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 сеп 2011 23:58

vaskonti написа:
sslevski написа:
BlueRadiotherapist написа:Трагичен Левски.Арс не може да спре топката,сбърка всички пасове в атака.Гаджев ни спаси с поредния си шедьовър,но в игра е бавен и тромав, загуби елементарно при втория гол на Литекс.В защита сме трагедия.Калво е палячо,а това 3-2 е измамно и очаквам Гонзо да приказва глупости как добре сме играли.Гледайте внимателно и ще видите,че една атака не направихме както трябва.Искам да видя нещо в този отбор,но освен Грийн и Илиев,отчасти и Цветков,друго не виждам.За Литекс може да се каже,че са пълни идиоти да си мислят,че могат дори да се доближат до ШЛ, каквито намерения имаха.Този отбор купи целия шампионат миналата година за да се излага.Вижда се,че без съдии са кръгла нула.Левски е слаб както миналата година,но сега ги няма Жо и Гарата да ни носят на гръб.Това е.Нищо добро не ни чака. :cry: :cry: :cry:

Извинявай, че не можем да покажем извънземен футбол, какъвто практикувахте вие днес с Берое.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 сеп 2011 23:58

Мда,казах ви аз,че ако вземем този мач ще настане голям ташак...След доказаните съдийски грешки срещу Локо Пд,след неотсъдена дузпа и смешна засада на Бабангида(който вкара топката във вратата),сега пък ний сме били слаби и с късмет...Когато ни вкарваха голове от 30 метра беше логика,а сега-късмет...Ама нищо-не е като да си опълченец срещу последните в класирането! А че сме слаби-слаби сме,ама някой май си е повярвал,че играе футбол...И че има треньор...И че всичко му е наред-ами скоро ще видим и там сеира,но всичко по реда си!
Толкова за червенознаменци.А ние имаме един-единствен проблем!Нямаме треньор,а така просто няма да стане!Зорлем ще направим септемврийци шампиони,а това е несериозно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

staroto
Контакти:

Мнениеот staroto » 17 сеп 2011 23:59

veteran1972 написа:Вместо да гледат мача на ЦСКА и как съдята не бил дал дузпа за неумишлена игра с ръка , но не видяха двете греди и отменения чист гол на Мораес , забележете кака играе черния номер 5 от Литекс при трите гола на Левски с неговото любезно съдействие станаха и трите гола на Левски , той подава головия пас не чисти топката а е последен в отбрана при първите два гола иа при гола на Гаджев се навежда и литка вратаря , това май никой не го гледа ?

Любопитно, наистина!!! Биг Сашо гледа, надявам се:)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2011 00:01

:lol: :lol: :lol: Разбираш я играта в защита, няма спор. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 сеп 2011 00:06

Радвам се за победата на Левски, но и поздравявам Литекс. Според мен и двата отбора се опитаха да играят бързо и с мисъл да вкарат гол повече от противника и резултатът беше един доста приятен за гледане мач.
Приветствам коментарите на Гаджев и Йовов за подпирането на ЦСКА, защото то се превръща в рецидив и не трябва да остава незабелязано.

Върни се в “Архив”