Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ

Мнениеот groti » 20 юни 2009 18:24

Ще се върне...Игор Кулиш.Тренера на вратарите.Това е добър трансфер в интерес на истината
110 години любов!

dakota
Контакти:

Т.БАТКОВ С ОБШИРНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ

Мнениеот dakota » 20 юни 2009 21:11

ЧАКАМ я с нетърпение но незнам кво да очаквам само дано не вземе да се изхвърля за трансфери и тем подобни,радостното е че ще запазим състава за лятото.макриев,генков,мицански,КРИВИЯ,цветков те НЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ В ЛЕВСКИна този етап.нека да съм сгрешил но той трябва да вдъхне доверие у тези момчета които имаме това е цялата истина,а ние феновете да се обединим ,защото велик тренер не е гаранция за успех.СПРАВКА интер милано,реал мадрид идр.др.др.ДА НАПАДАТЕЛ трябва задължително ама не мога да ги разбера продаваме кръстовчев ,а нападател друг още не сме взели.Г-н батков това ти никога няма да го прочетеш но дай тази власт на изп.директор,а той ако вземе и сгафи нещо с разни комисионни бий му шута както ти си знаеш,справка литекс смее ли стойчо стоилов да открадне нещо от гришата ша открадне и при ангел бончев та дано си ма разбрал БАТКОВ САМО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БГ.

ss_killer
Контакти:

Re: Т.БАТКОВ С ОБШИРНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ

Мнениеот ss_killer » 20 юни 2009 21:25

dakota това май е реалността но аз съвсем малко се надявам и тая надежда е свързана с това че тази година ще се различава от предишните две по това че Батков ще извади малко пари за добри играчи да можем да атакуваме ЕКТ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 юни 2009 21:32

дано не ни напълни главите с лъжливи обещания

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 20 юни 2009 21:36

май това ни е проблема на българите че вярваме безрезервно на всички чиновници и политици
днес по канал 3 гледах интервю с председателя на фен клуба на ЛЕВСКИ и той каза че вярва на Батков безрезервно за трансферите и за това че няма да продаде отбора на дпс
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 20 юни 2009 21:40

ЕМИЛ написа:дано не ни напълни главите с лъжливи обещания

То си зависи от вас,дали ще му вярвате. ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 юни 2009 21:41

Батков просто незнае какво го очаква ако продаде отбора на дпс

dakota
Контакти:

Мнениеот dakota » 20 юни 2009 22:09

ТИ сега в момента знаеш ли на кого е левски аз не съм сигурен че е на батков и това ли е най важно ами те арабите ще купят цялата висша лига на англия и кво от това нали отборите им са обезпечени а ние нека си врякаме тука все едно сега с този собственик ни е добре.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 юни 2009 22:25

eдно е Левски на дпс и съвсем друго на някоя мощна арабска фирма.Нали

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

В очакване на еуфория

Мнениеот milen.hrisrov » 20 юни 2009 22:43

Автор: Ивайло Славейков
Денят понеделник ще ни облъчи с нова порция вреден оптимизъм
Само 48 часа ни делят от тегленето на жребия за европейските клубни турнири. Изречението "слаби съперници няма" вече отдавна не е клише, особено що се отнася до доказано скромните силици на българските отбори на международната сцена. Това с най-пълна сила важи за шампиона Левски, който през последните две години направо хвърли късмета си в мивката. Но въпреки тази очевидна реалност очакванията са новата седмица да ни залее с изобилни порции от вреден оптимизъм, кухи интервюта и клиширани прогнози за "големите шансове за пробив" и "възможността българският клубен футбол да се легитимира на европейската сцена", които няколко седмици по-късно след поредния неминуем провал избиват в другата крайност - тази на ненужната критика на всеки и на всичко. Но всичко по реда си - днес избираме един от възможните "леки" съперници на Левски - Дебрецен, и се пренасяме 48 часа напред във времето...

14.00 часа

Денят понеделник, 22 юли 2009, очаквано върви гадно. Главата боли заради снощи, трябва и да се ходи на бачкане, телефонът все звъни - банките си искат парите, от кабелната плашат да спрат сигнала. На обяд звъни Пешо Герената.

- Чу ли с какви трепетлики се паднахме за Шампионската лига?

- Не, с кой играем?

- С Дебрецен!

- С кой?

- С Дебрецен бе, словаци или словенци някакви...

- Не бяха ли унгарци?

- Все е тая, качваме ги на петица!

Пуска се Дарик, волумето на мах, Томето Русев в извънредно предаване стреля ред по ред "Пак късмет за Левски, унгарски анонимници стоят на пътя ни към милионите. А сега на телефона от Нион е Константин Баждеков..."

- Господин Баждеков, отново донесохте късмет на Левски - лек жребий, на реванша сме домакини...

- Благодаря, поздравявам всички левскари!

- Видяхте ли се с шефовете на Дебрецен, уточнихте ли детайлите?

- Да, приятни хора, ама говорят на някакъв странен език, нещо екеш-мекеш...

- Какви пари ще спечели Левски от телевизионни права за мачовете?

- Нека видим дали някоя телевизия ще дава мача, а и пак казвам, с унгарците нещо не можем да уточним езиците...

- Добре, господин Баждеков, сега на другата линия е Даниел Боримиров. Боре, твоят коментар за жребия...

- Подхождаме сериозно към мача с Дебърцен..

- Дебрецен...

- Моля?

- Дебрецен... Ало, Боре, ало! Нещо връзката прекъсна... Имаме сега на телефона Вили Вуцов. Вили, и ти миналата година изтегли лек жребий, а тя каква стана...

- Така е, Томе, за да успее Левски в тежките сблъсъци с Дебрецен, а аз, Велислав Вуцов, казвам, че ще са тежки, трябва 100-процентова концентрация, мотивация, дух, мъжество, себеотрицание, себераздаване, воля, хъс, жертвоготовност, желание за победа, мъжество...А, това последното май вече го казах. Но без 100-процентова концентрация...

- Ало, Вили, ало! Връзката нещо прекъсна...

15.00 часа

Шампанското в съблекалнята на Левски се лее от обяд. Освен от лекия жребий настроението е приповдигнато и защото новото попълнение на сините - ганайският детски национал Чокобоко, искан преди години за осиновяване от английско семейство, живеещо близо до стадиона на Челси, черпи с бонбони за 28-ия си рожден ден (всъщност е на 38, но не му личат). От радост Кокала отменя следобедната тренировка и посяга да отвори бутилка с узо Пломари. В този момент в съблекалнята прониква Петя Петрова с микрофон в ръка.

- Господин Велев, честито!

- Това е положението, мойто момиче! Вие, журналистите, все ме сменяте, а аз и в група на Шампионска лига може да вляза...

- Ще разузнаете ли съперника?

- Аз вече разузнах плажовете в Гърция, друго разузнаване не ми трябва.

- Какво очаквате от мача с Дебрецен?

- Какъв Дебрецен, на дебърцини ще ги направим! А и как вървят за мезе...

В този момент прякото предаване на Сашо Диков е пред провал - отнякъде се появява Наско Сираков и се опитва да резне кабела на ПТС-а. "Докато аз съм на Герена, Канал 3 няма да снима тука!", казва Наско с ножица в ръка. Отнякъде в данданията се включва вежлив репортер на спортен всекидневник.

- Господин Сираков, кога ще се върнете в Левски?

- Сега няма, отиваме с Боримиров на сафари...

Тук прякото предаване от Герена прекъсва

16.00 часа

В нюзрума на Българска национална телевизия се гонят мухи, уморени новобранци се мотаят - старите кримки вече са изпълнили почивните станции за заслужен отдих. В спортната редакция обаче тече разгорещен спор.

- Тоя мач е тъп, за какво да го даваме?

- Играе Левски...

- И какво от това? Куци коне...а и то в Унгария една командировка - на границата ще ни вземат консервите, за сандвичите да не говорим. А и как ще оправим командировъчните - ония по хотелите я знаят английски, я не...

- Близнакова знае немски.

- И какво от това?

- В Унгария знаят немски. През Втората световна война...

- Добре де, Близнакова, Близнакова!

В този момент влиза Близнакова, а по радиото зазвучава "Гласувайте с бюлетина...."

- Леле, преди мача има избори!

- Шефе, затова ли ме извика?

- Не бе, сега се сещам. бат'Бойко е левскар, той ще вземе властта и ще иска да ме смени. Ама аз ще му излъча мача на Левски от Будапеща...

- От Дебрецен...

- Добре де, тръгваме за Дебрецен в пълен екип. Мачът ще коментира Петела. А ти, Близнакова - искам интервюта от пистата...

- С кого?

- С Гонзо ...

- Ама Гонзо е контузен...

- С Гонзо, Монзо, няма значение - отиваме!

В БНТ настава тишина. Удовлетворението от добре свършената работа се усеща навсякъде. Из коридорите вървят залози дали Петела (Петър Василев) ще успее да познае някой от играчите на унгарците. Фаворит е тъмнокожият ганайски център нападател на име Дуду МакФерлин Омагбеми - той е черен и носи номер 99.

Следва продължение
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Архив”