Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Литекс 17.09.11г. 20:30

Мнениеот tevez » 17 сеп 2011 12:04

Коеф. за 1-ца от 2.05 изкушава.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 сеп 2011 12:06

tevez написа:Коеф. за 1-ца от 2.05 изкушава.

Аз на 2.1 го играх :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 сеп 2011 13:05

В bet 365 също е 2.05 единицата, двойката е 3,80 което говори , че букмейкърите не са наясно как ще завърши мача.Дават толеранс на домакина, но е удобно да се играе на двоен шанс 1.33 в комбинация.На ЦСКА двойката е 1.20 което е намек , че може и да не излезе.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2011 13:06

Левски - Литекс 1:0
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 17 сеп 2011 13:37

2 : 1 за Левски.
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 сеп 2011 13:38

zlobul написа:
Hakercheto написа:Как ме дразните с тоя Том. Том е нищо повече от долнопробен бразилски мангал. Не отричам че ще имаме проблеми заради него,но ако той ще ни развинти защита,значи Тони Калво ще е бог на терена.(особено срещу пияницата Занев)

ами няма проблеми ......том бил долнопробен мангал , ок .
Я кажи сега ония от търнава , какви са?
Я кажи сега онзи Адауто от жилина , какъв е?
Я кажи сега онзи хубостник от дебърцен , който вкара от 40 м , какъв е ?
За такива като ниеми от тампере , ржевски от Бате и дори мишел платини и апостол попов какво ще кажеш ?
Ако няма какво да кажеш , ще ти кажа аз . Всичките до един са абсолютни анонимници , които успяха да вкарат важни голове за отборите си срещу Левски . В 99% от случаите говньо е играл централната роля , т.е ТРЕНЬОР , докато ясен и достанич са били просто маши на треньорската му тъпотия .
Единствено срещу тампере няма вина за развоя на събитията , докато срещу бате изпълни една дузпа за която нямаше разрешение от треньора Вуцов , а това е и нещото което взе скалпа на вуцан .Дузпа изтърва всеки , но когато изпълняваш без да ти е разрешил тренера , вече си поемаш вината .
След всичко написано дотук , си мисля че всеки един отбор може да бие Левски в тоя му вид . Утре идват некви молдовци и ни правят смешни , гаранция.

като ти гледам коментара ти препоръчвам да си смениш аватара. Нека комнетара ми за Калво бъде потвърден в 20:30. С идиоти не ми се занимава. Не съм голям фен на Гонзо като треньор,но човека заслужава респект.Дал е много на Левски и може още да даде.

ПС: Спартак Търнава са на първо място в първенството си в момента.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 сеп 2011 13:43

metodito написа:Отборът на "Левски" е пред достигането на рекорда oт 1970 от 10 поредни "сухи мрежи" за първенство пред собствена публика. Към днешна дата е достигната кота 9, толкова пъти "сините" не бяха допускали гол и през сезон 2006/07.
Настоящата серия: с Черноморец 1-0, с Видима 2-0, с Черно море 1-0, Сливен 5-0, Литекс 2-0, със Славия 3-0, пак със Славия 1-0, Монтана 1-0 и Ботев (Враца) 3-0.
Стискам палци да изравним брадатия рекорд!

За статистиката ползвах брой на "Меридиан мач" от края на август.

+1
Стискам палци за чиста мрежа .Ако останем на Герена без гол цел сезон направо ще е супер.
Само Левски!
You'll never walk alone!

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 17 сеп 2011 13:44

blue avalanche написа:
5kov,5rov написа:По-сработен състав на ловчанлии, на практика не градят нов отбор, имат само няколко нови попълнения: 1т за оранжевитe

Ей тва,ако можеш да ми го разясниш?Хем не градят нов отбор,хем с няколко нови попълнения... :?
Мирасема,Кодо,Жос,Итуа+няколко момчета,които миналия сезон си бяха абсолютни "пейки"...
Айде сега да погледнем Левски:Старокин,Райков,Арш,Калво.И кава стана тя?Кой е с "новия" отбор и кой със "стария"?
ПП.Друг път си "пиши домашното" по-усърдно.

Честно казано следя моя си отбор и само от любопитство поглеждам и в другите лагери.

Но все пак не мога да не ти кажа, че има само една малка подробност и тя е, че Литекс за разлика от вас имат по-постоянен и избистрен стартов състав. От Търнава насам Гонзо въртя сума ти играчи на сума ти позиции: Грийн напред-назад, Йовов наляво-надясно, титуляр - резерва, непрекъсната ротация на защитниците заради контузии, Дарко остава - не остава, Тодор Христов става - не става (момчето изкара цялата подготовка като титуляр и сега е на пейката) и т.н.

От друга страна Литекс може и да имат същия брой нови попълнения, че ако щеш и едно две повече, но такива експерименти не съм забелязал. Освен това няма как да не ти направи впечатление, но връзките в Литекс защита-център-нападение са по-добри от тези и на Левски и на ЦСКА, което говори за обиграност, т.е. имат по-съгласувани действия. Даже ако съм честен докрай при нас тези връзки са необяснимо (поне за мен) слаби на фона на добрата игра и това си проличава особено при изнасяне на топката и бързи контри на противника.

За обиграността отговаря треньора (изненада, Гонзо, изненада!), а Осмокласника до този момент не е постигнал никаква такава и силно се съмнявам да успее да го направи точно преди Литекс. Виж ако играчите се съберат преди мача и му теглят една на Гонзо и се разберат как да играят помежду си може и да го вземете мача. Но тази несработеност пак ще си остане.

Потребителски аватар
Mat
Контакти:

Мнениеот Mat » 17 сеп 2011 14:21

бихте ли ми дали линк каде мога да гледам мача онлайн,че тук нямям бг тв.
мерси

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 сеп 2011 14:29

Mat написа:бихте ли ми дали линк каде мога да гледам мача онлайн,че тук нямям бг тв.
мерси

Сайт: http://www.bnt.bg

Само това официално
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”