Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот rosen_ganchev » 13 сеп 2011 13:14

onegavon написа:Берое откакто ги пое Илиян ми станаха адски противни и като отношение към нас и слугинажа към Левски.Дано да ги бият не само нашите и да изпаднат!

+1 напълно те подкрепям ;) ;) ;)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 сеп 2011 13:21

mistreated написа:Мачът е 2-3 гола разлика за ЦСКА. С оглед на програмата не виждам къде ще загубим точка до 10-ти кръг, когато гостуваме на Черно море.
Естествено, надявам се и след 15-тия да сме с 0 в графите равенство и загуба :)

Въпреки, че снощи отборът игра добре и победи с добър резултат, продължават проблемите в защита при наглед безопасните центрирания. Не знам дали не се работи по това или просто нашите футболисти не се отнасят сериозно към този проблем. Не може при всяка "хвърлена" топка към нашето наказателно поле да се получава ситуация за гол. Това е несериозно.
Другият голям проблем е формата на Галчев. Отново не знаеше къде се намира, почти няма верен пас напред, не помагаше достатъчно и на Тошко при отнемането на топката. Имаме остра нужда от алтернатива на това място. Би трябвало срещу по леки съперници, когато водим в резултата, да се дава шанс на Петър Стоянов. А защо не и да се пробва вариант с Трифонов на бека, а Адемар като опорен халф.

:shock: :shock: :shock: тошко е толкова зле оритиран че няма докаде и от години ЦСКА страда от него но трбваше да доиде Д.Симонович да му намекне че трябва да се маха с скорста на бит п....с 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 13 сеп 2011 13:33

Победата е сигурна, още преди да е започнал мача. Берое са в огромна криза, а ЦСКА в изключителна форма. Само късметът може да спаси Берое от разгромна загуба.
Прогноза: 0-6
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 13 сеп 2011 13:36

е не си прав за Тошко!!! жс другото съм до някаде съгласен ама за Тошко не,не той е дал много за отбора не бива с такива епитети да го определяш ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 13 сеп 2011 14:16

z.a.l.e.z.a написа:[offtopic]А бе братле ти вчера гледа ли мача аз толкова жалко Локо не бях виждал от години и ми претендираш за нещо да гол за вас имаше е това му беше грешката на съдята вчера.Смачках ме ви по всички показатели (виж статистиката) и ти пак ревеш ,ма то за това вие мач в Европа няма да видите скоро .[/offtopic]

[offtopic]Пхахаха Абе, приятел да ни бяха дали на нас "дузпата" и да ни бяха признали редовния гол да видш при 1-2 на полувремето! Щяхте да си я мачкате в центъра и т'ва е! ПЪЛЕН ФАРС! Да не говорим за "засадата" на Здравко 2-то и отменения гол.... СМЯТАЙ САМ![/offtopic]

Зара идва на Лаута почти сигурно! Дано пуснете пак Таско титуляр, най-добрия в червено! Споконо ще му вземете 2-3 милиона...вкара гол и отмени 2..Шампиониии
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 сеп 2011 14:16

Подценявате мача,дано да ви изиграе лоша шега! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 13 сеп 2011 14:31

Марти Камбуров написа:
z.a.l.e.z.a написа:[offtopic]А бе братле ти вчера гледа ли мача аз толкова жалко Локо не бях виждал от години и ми претендираш за нещо да гол за вас имаше е това му беше грешката на съдята вчера.Смачках ме ви по всички показатели (виж статистиката) и ти пак ревеш ,ма то за това вие мач в Европа няма да видите скоро .[/offtopic]

[offtopic]Пхахаха Абе, приятел да ни бяха дали на нас "дузпата" и да ни бяха признали редовния гол да видш при 1-2 на полувремето! Щяхте да си я мачкате в центъра и т'ва е! ПЪЛЕН ФАРС! Да не говорим за "засадата" на Здравко 2-то и отменения гол.... СМЯТАЙ САМ![/offtopic]

Зара идва на Лаута почти сигурно! Дано пуснете пак Таско титуляр, най-добрия в червено! Споконо ще му вземете 2-3 милиона...вкара гол и отмени 2..Шампиониии

Не мой с лошо за Таско, ако не беше той, през второто полувреме мача отиваше на 7-ца. ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 сеп 2011 14:47

ЕМИЛ написа:0-2 за червените

Емо,какво става с тебе бе :) :) :) Какви са трия прогнози!Мислих,че ще пишеш 3-1 ;)
Мача няма да е лесен.Беройци играят навито срещу нас,независимо от проблемите си.Предвиждам минимална победа за ЦСКА.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 13 сеп 2011 14:50

То бива ама 0-6, 0-7, айде малко по-серизно! Кога сте ни били с толкова? Чакаме решението на дисципа, ама ако си играем в Зарата ще ви е трудничко!

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 13 сеп 2011 14:59

Old_death написа:
ЕМИЛ написа:0-2 за червените

Емо,какво става с тебе бе :) :) :) Какви са трия прогнози!Мислих,че ще пишеш 3-1 ;)
Мача няма да е лесен.Беройци играят навито срещу нас,независимо от проблемите си.Предвиждам минимална победа за ЦСКА.

Емо започна да се осъзнава,почна реално да гледа на нещата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”