onegavon написа:Берое откакто ги пое Илиян ми станаха адски противни и като отношение към нас и слугинажа към Левски.Дано да ги бият не само нашите и да изпаднат!
+1 напълно те подкрепям

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
onegavon написа:Берое откакто ги пое Илиян ми станаха адски противни и като отношение към нас и слугинажа към Левски.Дано да ги бият не само нашите и да изпаднат!
mistreated написа:Мачът е 2-3 гола разлика за ЦСКА. С оглед на програмата не виждам къде ще загубим точка до 10-ти кръг, когато гостуваме на Черно море.
Естествено, надявам се и след 15-тия да сме с 0 в графите равенство и загуба
Въпреки, че снощи отборът игра добре и победи с добър резултат, продължават проблемите в защита при наглед безопасните центрирания. Не знам дали не се работи по това или просто нашите футболисти не се отнасят сериозно към този проблем. Не може при всяка "хвърлена" топка към нашето наказателно поле да се получава ситуация за гол. Това е несериозно.
Другият голям проблем е формата на Галчев. Отново не знаеше къде се намира, почти няма верен пас напред, не помагаше достатъчно и на Тошко при отнемането на топката. Имаме остра нужда от алтернатива на това място. Би трябвало срещу по леки съперници, когато водим в резултата, да се дава шанс на Петър Стоянов. А защо не и да се пробва вариант с Трифонов на бека, а Адемар като опорен халф.
z.a.l.e.z.a написа:[offtopic]А бе братле ти вчера гледа ли мача аз толкова жалко Локо не бях виждал от години и ми претендираш за нещо да гол за вас имаше е това му беше грешката на съдята вчера.Смачках ме ви по всички показатели (виж статистиката) и ти пак ревеш ,ма то за това вие мач в Европа няма да видите скоро .[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Марти Камбуров написа:z.a.l.e.z.a написа:[offtopic]А бе братле ти вчера гледа ли мача аз толкова жалко Локо не бях виждал от години и ми претендираш за нещо да гол за вас имаше е това му беше грешката на съдята вчера.Смачках ме ви по всички показатели (виж статистиката) и ти пак ревеш ,ма то за това вие мач в Европа няма да видите скоро .[/offtopic]
[offtopic]Пхахаха Абе, приятел да ни бяха дали на нас "дузпата" и да ни бяха признали редовния гол да видш при 1-2 на полувремето! Щяхте да си я мачкате в центъра и т'ва е! ПЪЛЕН ФАРС! Да не говорим за "засадата" на Здравко 2-то и отменения гол.... СМЯТАЙ САМ![/offtopic]
Зара идва на Лаута почти сигурно! Дано пуснете пак Таско титуляр, най-добрия в червено! Споконо ще му вземете 2-3 милиона...вкара гол и отмени 2..Шампиониии
ЕМИЛ написа:0-2 за червените
Old_death написа:ЕМИЛ написа:0-2 за червените
Емо,какво става с тебе бе![]()
![]()
Какви са трия прогнози!Мислих,че ще пишеш 3-1
![]()
Мача няма да е лесен.Беройци играят навито срещу нас,независимо от проблемите си.Предвиждам минимална победа за ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта