Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Христолов е вечен
някой да не е очаквал друго,още в понеделник казах ,че няма да му вземат лиценза.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Оффф,ми вечен е,мамичката му..,.,..,/./.,.,/.,.Да го трепем и тва е.,././
-
- Контакти:
Др. Христолов върши мноо добре своята работа. С такъв плам в сърцето понесе АФД -то към преизпълнение на плана и дължимото към партията. Така се отличи, че Политбюро няма да остави този ценен кадър без отплата за усилията - с др.Томов трябва да сформират тандем и заедно да понесет и отнесат и софииското АФД при пловдивското. Хвала на такива функционери....

- Red_champions
MilkoBalev написа:Др. Христолов върши мноо добре своята работа. С такъв плам в сърцето понесе АФД -то към преизпълнение на плана и дължимото към партията. Така се отличи, че Политбюро няма да остави този ценен кадър без отплата за усилията - с др.Томов трябва да сформират тандем и заедно да понесет и отнесат и софииското АФД при пловдивското. Хвала на такива функционери....![]()
![]()
Хвала и на теб комунистически клоун

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Canaries front
- Контакти:
Балев забий си един фишек там където не те огрява слънцето.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
MilkoBalev написа:Др. Христолов върши мноо добре своята работа. С такъв плам в сърцето понесе АФД -то към преизпълнение на плана и дължимото към партията. Така се отличи, че Политбюро няма да остави този ценен кадър без отплата за усилията - с др.Томов трябва да сформират тандем и заедно да понесет и отнесат и софииското АФД при пловдивското. Хвала на такива функционери....![]()
![]()
Ами синьото ПФД каде го забрави???

Който утрепе Селския трябва да го издигнем в култ 

-
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:MilkoBalev написа:Др. Христолов върши мноо добре своята работа. С такъв плам в сърцето понесе АФД -то към преизпълнение на плана и дължимото към партията. Така се отличи, че Политбюро няма да остави този ценен кадър без отплата за усилията - с др.Томов трябва да сформират тандем и заедно да понесет и отнесат и софииското АФД при пловдивското. Хвала на такива функционери....![]()
![]()
Ами синьото ПФД каде го забрави???![]()
Или ти страдаш от илюзията ,че "вече няма комунисти"?
Синьо ПФД????
От ДС не са ми докладвали нищо!!!!! Мамицата им нещастна аз сам пуснал указ само за червено, жълто-черно и оранжево АФД....
Кви са тия сини отбори, синьото е империалистически цвят и няма място в БГ
![]()
Ти си ебати пича... кефиш ме!!!
- PLOVDIV PEE 1912
MilkoBalev написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:MilkoBalev написа:Др. Христолов върши мноо добре своята работа. С такъв плам в сърцето понесе АФД -то към преизпълнение на плана и дължимото към партията. Така се отличи, че Политбюро няма да остави този ценен кадър без отплата за усилията - с др.Томов трябва да сформират тандем и заедно да понесет и отнесат и софииското АФД при пловдивското. Хвала на такива функционери....![]()
![]()
Ами синьото ПФД каде го забрави???![]()
Или ти страдаш от илюзията ,че "вече няма комунисти"?
Синьо ПФД????
От ДС не са ми докладвали нищо!!!!! Мамицата им нещастна аз сам пуснал указ само за червено, жълто-черно и оранжево АФД....
Кви са тия сини отбори, синьото е империалистически цвят и няма място в БГ
ХАХАХА Ах ти маймунке малкааааа.......тия устенцааааа