ЦСКА - Академик 6:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА - Академик 6:0

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 сеп 2011 13:23

Dani написа:Пичове аз защо преброих 8 гола? В смисъл, че след като в Спортал написаха 6-0, вкарахме още 2 гола. Може би аз съм се объркал. :?

така ти се е сторило, защото мача с картина вървеше 10 минути след live. Иначе най ми хареса на мен желанието и бързата игра на юношите първото полувреме. някак си второто скоростта падна, което стана характерно за мачовете ни тази година. Имаме добри млади играчи, това е хубаво бъдеще ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

deqnivkov90
Контакти:

Мнениеот deqnivkov90 » 08 сеп 2011 20:33

Айде армейци :)

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 08 сеп 2011 23:03

тия Академик доколкото знам са ви сателит-много ясно че ще им вкарате много голове, уж да се плашат конкурентите...., само че Левски и Литекс сега само се подхилват под мустак на червените еуфории, а след 10-тия кръг ше ви гледаме сеира...както стана през есента на 2008, пролетта на 2009, есента на 2009-т.е.-лесна програма в първите 7-8 кръга, серия от победи срещу разните му там монтани, каварни, беласици, славии и тем -подобни :lol: ...и в последните 5 кръга...идва Левски, идва Варна, идва Ловеч и както винаги следва едно голяяяяяямо червено наАкване-после рев по форуми и сайтове как "синьото БФС" прецакало ЦСКА....толкова е познато, че чак вече е банално :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 сеп 2011 14:03

Трите контроли играни от ЦСКА през поузата са полезни. Чрез тях Радуканов може да прецени докъде са стигнали младите играчи и резервите. Вярно, че отборите не бяха от класа, но с толкова голове се вдига самочувствието на играчите. Отделно се разиграват и комбинации, които после да послужат в официалните мачове. Много се радвам, че Костов, Карачанаков и Якимов бележат, защото им трябва тръпката от гола и минути на терена заедно с титулярите. Слави вече е готов за първите 11, но за останалите двама има още време. Таланта го имат, желанието също, какво ще стане зависи от тях. Смятам, че още срещу Локо ще си проличи класата на ЦСКА. Не вярвам Мораес да е титуляр, но след почивката ще влезе при какъвто и да е резултат. Милен не трябва да пипа отбора, защото се видя, че с размествания нещата не стават. Пример е мача със Стяула. Основните 11 трябва да се знаят, но да не са спокойнии за местата си. Така конкуренцията ще дърпа отбора напред. Единствения проблем е, че нямаме много опции в защита, но зимата и това ще се реши. Предполагам, че Крачунов ще е титуляр в понеделник, защото показа много по-стабилна игра от Халилович. Останалите са ясни, като аз давам повече шанс на Адемар пред Трифонов. Другите постове са кристални и смени на местата заради Мораес за сметка на Платини или Нелсън не са добър вариант. И двамата имат място сред титулярите, а бразилеца ще трябва да изчака. Сагата му се проточи във времето и той гори от желание да вкарва. Нелсън обаче доказа, че най-доброто крило във България и сядането му на пейкана ще притъпи остротата на атаките ни. Все пак аз вярвам на Радуканов и мисла, че може да се справи с избирането на състава. Каквото и да реши ще победим Локомотив и поне 2 гола, просто класите са различни и победата ни трябва изключително.

Върни се в “Архив”