Без да се напряга, Холандия ни би в Ловеч
Аз вече се чудя дали има такъв отбор, който ни бие да се напрегне?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без да се напряга, Холандия ни би в Ловеч
Viktor4o_Rs написа:hrclspr12, съжалявам, ама да наречеш холандците слабаци говори, че нищо не разбираш от футболИ това че Бразилия им легнали е просто ...
![]()
![]()
„Трудно ми е да оценя играта веднага след мача. Имах надежди, че можем да се справим. Загубихме, не защото сме по слаби, загубихме защото след 60-ата минута нямахме футболисти, които да изиграят мача. Получихме контузии, физически не издържаха играчи, които не играят редовно в нашия шампионат”, коментира Мадански.
dunavfc написа:В тоя форум,напълно сте се побъркалиСмачкахме отбор,който се счита за топ 5 в световният футбол,както за мъже,така и за юноши,имахме сигурно 10 положения,накрая паднахме с абсолютно нелеп гол и вие тука пак квичите,че нашите не играли нищо,че няма светъл лъч за българският футбол
Тия момчета,ако продължават да се развиват по този начин,да играят с тоя хъс и желание,което видях днеска,ще станат футболисти за разлика от националите ни в момента.Единственият упрек,който имам е,че много се лакомяха в доста ситуации,особено Тонев и Цветанов,явно има някакво разбирателство между тях.
nascko написа:dunavfc написа:В тоя форум,напълно сте се побъркалиСмачкахме отбор,който се счита за топ 5 в световният футбол,както за мъже,така и за юноши,имахме сигурно 10 положения,накрая паднахме с абсолютно нелеп гол и вие тука пак квичите,че нашите не играли нищо,че няма светъл лъч за българският футбол
Тия момчета,ако продължават да се развиват по този начин,да играят с тоя хъс и желание,което видях днеска,ще станат футболисти за разлика от националите ни в момента.Единственият упрек,който имам е,че много се лакомяха в доста ситуации,особено Тонев и Цветанов,явно има някакво разбирателство между тях.
И като ги "Смачкахме" какво? Точки ли спечелихме? Самочувствие ли?
Айде стига! Който може си може, с малко, или с късмет, но го прави!
На нашите все нещо им пречи, и типично по фенски си нарочваме измислени "герои" за "виновни".
Нашите практикуват най-демодирания футбол, за други компоненти не ми се говори, трагичното е че имат най-бавното "футболно" мислене, просто нямаме 2-3 футболиста които да са наясно какво да правят с топката преди да са я получили...
Пеле казва за футбола: "Проста игра, искат се само 3 неща да умееш, Да спреш топката, да я подадеш и да се пласираш". Наистина звучи просто, но ако се опиташ да ги навържеш и трите умения..., а след това и да ги приложиш....
Крайния резултат е ясен, но не е в наша полза
hrclspr12 написа:Pichichi написа:Аз лично съм приятно изненадан от това което показаха младежите с/у Холандия . Ако можеха и батковците им така да стоят с/у първия отбор на Холандия щеше да е супер . Резултата го оставям на страна защото паднахме много странно с много кофти автогол , но трябва да се отбележи че нащо ренде Дечев не отигра нито една топка правилно за всичките минути в които беше на терена !
Холандците и те имат един първи отбор. Пълни аматьори! Те нас тук мисля, че не са ни побеждавали скоро и няма да го направят при големите. Но при малките е друго.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта