България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Мнениеот LSFC 1914 » 01 сеп 2011 23:04

Без да се напряга, Холандия ни би в Ловеч

Аз вече се чудя дали има такъв отбор, който ни бие да се напрегне?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 сеп 2011 23:05

hrclspr12, съжалявам, ама да наречеш холандците слабаци говори, че нищо не разбираш от футбол Изображение И това че Бразилия им легнали е просто ... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 01 сеп 2011 23:05

Следващият мач срещу Шотландия на 5 септември 2011г.
Последна промяна от ivo82 на 01 сеп 2011 23:07, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 23:07

Viktor4o_Rs написа:hrclspr12, съжалявам, ама да наречеш холандците слабаци говори, че нищо не разбираш от футбол Изображение И това че Бразилия им легнали е просто ... :lol: :lol: :lol:

Световният футбол е слаб. Говоря слабаци не в сравнение с нас, а в сравнение с другите национални отбори. Прави разлика!
Националните отбори са слаби като цяло, защото футболистите нямат особено желание да играят там, отколкото за клубовете. Бразилия загуби от Холандия, защото на бразилците все толкова им беше за онзи мач. А и аз, както и още доста мои приятели, хванахме "изненадващата" развръзка, която всъщност беше прекалено явна.
В миналото Холандия два пъти губи финали на Мондиали, сега стана жертва на трети странен финал.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 сеп 2011 23:12

тоз Мадански май е вечен абонат за треньор на юноши и младежки нац отбори , но никакви резултати до сега. Да изчезва и той с Перуци и кмета Сливенски /цигански / Ново ръководство нови треньори от А до Я !!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2011 23:13

В тоя форум,напълно сте се побъркали :shock: Смачкахме отбор,който се счита за топ 5 в световният футбол,както за мъже,така и за юноши,имахме сигурно 10 положения,накрая паднахме с абсолютно нелеп гол и вие тука пак квичите,че нашите не играли нищо,че няма светъл лъч за българският футбол :shock: Тия момчета,ако продължават да се развиват по този начин,да играят с тоя хъс и желание,което видях днеска,ще станат футболисти за разлика от националите ни в момента.Единственият упрек,който имам е,че много се лакомяха в доста ситуации,особено Тонев и Цветанов,явно има някакво разбирателство между тях.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 сеп 2011 23:34

„Трудно ми е да оценя играта веднага след мача. Имах надежди, че можем да се справим. Загубихме, не защото сме по слаби, загубихме защото след 60-ата минута нямахме футболисти, които да изиграят мача. Получихме контузии, физически не издържаха играчи, които не играят редовно в нашия шампионат”, коментира Мадански.

За тези дето хулят Мадански, та в този ред на мисли той ли е виновен, че са зле физически и че в клубните им отбори тези момчета са резерви?
Назад в темата срещнах мнения на хора които хулят по подразбиране ей така за спорта и винаги са им виновни от Ловеч.

Тези които редовно играят се видя, че са в час, останалите няма какво да направят.
Последна промяна от BadBoy на 01 сеп 2011 23:38, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 01 сеп 2011 23:36

dunavfc написа:В тоя форум,напълно сте се побъркали :shock: Смачкахме отбор,който се счита за топ 5 в световният футбол,както за мъже,така и за юноши,имахме сигурно 10 положения,накрая паднахме с абсолютно нелеп гол и вие тука пак квичите,че нашите не играли нищо,че няма светъл лъч за българският футбол :shock: Тия момчета,ако продължават да се развиват по този начин,да играят с тоя хъс и желание,което видях днеска,ще станат футболисти за разлика от националите ни в момента.Единственият упрек,който имам е,че много се лакомяха в доста ситуации,особено Тонев и Цветанов,явно има някакво разбирателство между тях.

И като ги "Смачкахме" какво? Точки ли спечелихме? Самочувствие ли?
Айде стига! Който може си може, с малко, или с късмет, но го прави!
На нашите все нещо им пречи, и типично по фенски си нарочваме измислени "герои" за "виновни".
Нашите практикуват най-демодирания футбол, за други компоненти не ми се говори, трагичното е че имат най-бавното "футболно" мислене, просто нямаме 2-3 футболиста които да са наясно какво да правят с топката преди да са я получили...
Пеле казва за футбола: "Проста игра, искат се само 3 неща да умееш, Да спреш топката, да я подадеш и да се пласираш". Наистина звучи просто, но ако се опиташ да ги навържеш и трите умения..., а след това и да ги приложиш....
Крайния резултат е ясен :) , но не е в наша полза :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2011 23:42

nascko написа:
dunavfc написа:В тоя форум,напълно сте се побъркали :shock: Смачкахме отбор,който се счита за топ 5 в световният футбол,както за мъже,така и за юноши,имахме сигурно 10 положения,накрая паднахме с абсолютно нелеп гол и вие тука пак квичите,че нашите не играли нищо,че няма светъл лъч за българският футбол :shock: Тия момчета,ако продължават да се развиват по този начин,да играят с тоя хъс и желание,което видях днеска,ще станат футболисти за разлика от националите ни в момента.Единственият упрек,който имам е,че много се лакомяха в доста ситуации,особено Тонев и Цветанов,явно има някакво разбирателство между тях.

И като ги "Смачкахме" какво? Точки ли спечелихме? Самочувствие ли?
Айде стига! Който може си може, с малко, или с късмет, но го прави!
На нашите все нещо им пречи, и типично по фенски си нарочваме измислени "герои" за "виновни".
Нашите практикуват най-демодирания футбол, за други компоненти не ми се говори, трагичното е че имат най-бавното "футболно" мислене, просто нямаме 2-3 футболиста които да са наясно какво да правят с топката преди да са я получили...
Пеле казва за футбола: "Проста игра, искат се само 3 неща да умееш, Да спреш топката, да я подадеш и да се пласираш". Наистина звучи просто, но ако се опиташ да ги навържеш и трите умения..., а след това и да ги приложиш....
Крайния резултат е ясен :) , но не е в наша полза :oops:

Скандално мнение :shock: Смачкал си Холандия и какво точка ли спечелихме.....АЛО момче играх ме с ХОЛАНДИЯ !!! Това не е Македония или Беларус ? Тия момчета,някой ден ще играят в най-големите отбори в Европа,те вече играят в Аякс,Фейнорд и ПСВ.Кво като сме загубили ? Срамно ли играхме ? Слабо ли играхме ? Тоя мач го загубихме само и единствно заради късмета,колко и да мразя тая реплика.Тонев направи страхотни пропуски,Цветанов и той,да и те имаха 2-3 положения,но мачът си беше абсолютно равностоен и аз лично съм горд с момчетата.

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 01 сеп 2011 23:45

hrclspr12 написа:
Pichichi написа:Аз лично съм приятно изненадан от това което показаха младежите с/у Холандия . Ако можеха и батковците им така да стоят с/у първия отбор на Холандия щеше да е супер . Резултата го оставям на страна защото паднахме много странно с много кофти автогол , но трябва да се отбележи че нащо ренде Дечев не отигра нито една топка правилно за всичките минути в които беше на терена !

Холандците и те имат един първи отбор. Пълни аматьори! Те нас тук мисля, че не са ни побеждавали скоро и няма да го направят при големите. Но при малките е друго.

Прав си холандците са гола вода само 2-ри в света са
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Върни се в “Архив”