България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Холандия младежи
Аз мисля,че отбора ни е добър,като гледам евентуалния състав съм оптимист
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Люк "Скайуокър" Кастаньос ще пори смешниците от БФС(U-21) 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
За първи път от много време насам имаме добър младежки отбор.Аз лично вярвам че може да победят много по именитите им съперници от Холандия.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Абе хора какъв добър младежки отбор имаме я погледнете че в тази възраст имаме 5 победи ( и то в тотомачове) за последните 5 години и сигурно над 20 загуби !
percival написа:За първи път от много време насам имаме добър младежки отбор.Аз лично вярвам че може да победят много по именитите им съперници от Холандия.
+1
Някой може ли да ми каже, кои са другите отбори от нашата група?
Доколкото разбрах, това е първият ни мач от тази група.
Студента написа:Някой може ли да ми каже, кои са другите отбори от нашата група?
Група 10
Холандия, Австрия, Шотландия, БЪЛГАРИЯ, Люскембург
Студента написа:Някой може ли да ми каже, кои са другите отбори от нашата група?
Шотландия,Австрия и Люксембург са другите отбори от нашата група
Pichichi написа:Абе хора какъв добър младежки отбор имаме я погледнете че в тази възраст имаме 5 победи ( и то в тотомачове) за последните 5 години и сигурно над 20 загуби !
Тоя набор конкретно последните 2 години мисля, че се обиграва с по-възрастни от тях момчета с идеята като дойдат ей тия квалификации (настоящите) да са готови като отбор и да имат по-голям шанс за класиране. Ясно е, че не можем да си мерим п***ите с Холандия, ама все ми се струва, че можем да завършим втори в тази група

Отделно защо пък да не поднесем изненадата тази вечер?

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Жоржиньо написа:Студента написа:Някой може ли да ми каже, кои са другите отбори от нашата група?
Група 10
Холандия, Австрия, Шотландия, БЪЛГАРИЯ, Люскембург
farin01 написа:Студента написа:Някой може ли да ми каже, кои са другите отбори от нашата група?
Шотландия,Австрия и Люксембург са другите отбори от нашата група
Много благодаря

Поне са второто място, имаме сили да се преборим. Шотландците трябва да ги бием и в двата мача.