"Френският сайт „Топмеркато" прати португалския нападател на Малага Единьо в Левски. Единьо в момента е в немилост при „андалусийците" и със сигурност ще бъде продаден до края на летния трансферен прозорец.
Информацията е в контраст с изказванията на мениджъра на Левски Георги Иванов, който вече няколкократно обяви, че селекцията при „сините" вече е приключила. Ето и точния текст, публикуван в медията:
„След идването на новите арабски собственици в Малага мястото на скромния Единьо в многомилионната селекция бързо изстина. Той отдавна е поставен в трансферната листа от Мануел Пелегрини и преминаването му в друг отбор е въпрос на часове.
Лориен е най-сериозният кандидат за него – французите искат да го вземат под наем до края на сезона.
Според нашите източници има още няколко клуба, които следят ситуацията около бившия футболист на АЕК (Атина). Сред тях е и Левски (София)", пише „Топмеркато"."
Full name Arnaldo Edi Lopes da Silva
Date of birth----July 7, 1982 (age 29)
Place of birth---Aveiro, Portugal
Height-----------1.82 m (6 ft 0 in)
Weight----------72 kg
Playing position-Striker / Winger
Club information
Current club-----Málaga
Number----------27
Contract--------2013/06
Youth career
1997–1999-------Vitória Setúbal
Senior career*
Years---------Team------------------Apps† (Gls)†
1999–2002---Almada-----------------32----------(6)
2002–2003---Barreirense------------19----------(2)
2003–2005---Braga B-----------------50---------(33)
2004–2007---Braga--------------------6-----------(0)
2005–2006---Paços Ferreira (loan)--21----------(2)
2006–2007---Gil Vicente (loan)------25----------(6)
2007–2008---Vitória Setúbal---------15----------(6)
2008---------AEK Athens (loan)------11----------(6)
2008–2009---AEK Athens-------------25----------(7)
2009–--------Málaga------------------18-----------(2)
2010---------PAOK (loan)-------------10-----------(1)
2011---------Marítimo (loan)---------7-----------(0)
National team‡
2004---------Portugal U21------------3------------(0)
2009---------Portugal-----------------5------------(2)
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Първо не вярвам,че го искаме и второ не вярвам да дойде при нас.
Защо не Бабангида пак в Левски ? Какво мислите :)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=222271 Днес прочетох,че той и Анортозис са се разделили по взаимно съгласие ?Мисля,че той може да бъде сериозна алтернатива на Арш в нападение,а и знае какво е да носиш тениската на Левски ? 

Re: Защо не Бабангида пак в Левски ? Какво мислите :)
аз съм за, винаги ми е бил любимец а и момчето се старае винаги над 100%, плюс това е не е стар на 30 години е
- Captain Stottlemeyer
komandini написа:аз съм за, винаги ми е бил любимец а и момчето се старае винаги над 100%, плюс това е не е стар на 30 години е
31 чукна преди месец.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Щом от Кипър го гонят а вие го искате и се надявате да се върне при вас, само не се чудете как така отпадате от Търнава, Тампере, Олимпия и много други ... догодина нищо чудно и от Омония Кипър да паднете . С такива футболисти никакъв шанс за първите три места. Най-много средата на таблицата
catch me ... if you can !
-
- Контакти:
Със стари к***и, нов бардак не се прави!
BORN TO RUN
barovec5 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=222271 Днес прочетох,че той и Анортозис са се разделили по взаимно съгласие ?Мисля,че той може да бъде сериозна алтернатива на Арш в нападение,а и знае какво е да носиш тениската на Левски ?
Е, хайде сега, глупости. Той, каквото можа, даде на Левски. Винаги ще го помним с гола му срещу Динамо Букурещ, дузпата срещу Киево, обаче всичко с времето си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Г-н Балон незнам защо мислите,че Емо Ангелов не става..но си погледнете вашето отборче ! Капитанът ви се спъва когато върви,да не говорим когато тича ! Защитата ви е толкова слаба,че футболистите на Стяуа си правеха каквото си искат...нападението ви е водено от нападели единия висок 1.50,а другия тежащ 150 кг какво да говорим ! Щом вие ще сте в 3ката ние ще бъдем първи ! И защото знам, че ще кажете,че Стяуа е от най-висока класа...да така е било,но преди мн мн години,затова господине гледайте в настоящето,а не в миналото
УСПЕХ

Знам само, че имаме само един централен нападател
Някой може ли да ми каже какво става с момчето от школата Коен? Мерси
А с това перфектно ръководство въобще не разбирам защо се тревожим?!!