Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: Сектор Б иска среща с Батков

Мнениеот koi4i » 14 юни 2009 16:52

Абсолютно наложителна слреща с оглед на това,че Батков се ослушва за смяната на Велев.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 14 юни 2009 16:55

абе и вие сте едни заблудени не с Батков и с Папата да искате пак същото !!!

то по големи мафиоти от тея дет са в БГ футбола няма ! жалко за нас феновете

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 юни 2009 17:03

Ясно е, че не могат да се изсипят 5000 човека на тая среща, но ако трябва по някакъв начин да се индицира това ни желание(смяна на кокала) то дайте идеи и да ги правим... ако щете ще станем като феновете на Ботев и ще облепим малко листовки.. макар че не вярвам това да го стрестне "мустакатият машинист".... а и чувам нямал пари и ще взима заеми за да ни издържа и специален апел : "Господин Батков... видяхте с заемите на Сашо Томов какво стана ...не ни вкарвайте в същата тиня....продайте отбора..."
Вън Велев...с Батков се примирих вече!!!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
f0rever_BluE
Контакти:

Мнениеот f0rever_BluE » 14 юни 2009 17:11

В *** пишеше че се готви смяна на Велев с Муслин,това според мен е добър ход човека и преди си е казвал,че иска да работи пак в ЛЕВСКИ а пък си е и доста добър треньор .. но на тези от донбалона незнам колко да се вярва :?: :?: :evil:
Не искам аз други да обичам, Не искам аз чорбарската любов,Сърцето си на Левски аз обричам, И пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 юни 2009 17:15

прочетох ти мнението до: "В *** пишеше..."
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 14 юни 2009 17:35

И кого да назначи Батков за треньор ? Ото Рехагел ли ? И защо една група от 5-6 наркоманчета се представят за целият сектор Б ? Има хиляди ЛЕВСКАРИ които не споделят мнението им за смяна на Велев !

IvoKirilov
Контакти:

Мнениеот IvoKirilov » 14 юни 2009 17:36

А бе хора, вие на кой свят живеете. Какви сте вие, че да искате смяната на Кокала от Батков, че даже да искате и среща с него. Та нали вие похарчихте парите за заплата на скъпоструващ и добър треньор с вашите непрестанни простотии по стадионите. Спомнете си колко глоби плаща Левски всяка година на УЕФА след вашите малоумни изцепки. Когато започнете да ходите на мач да гледате само футбол и да подкрепяте любимия Левски можете да имате мнение- но само мнение нищо повече, по политиката на клуба.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 14 юни 2009 18:01

Ами дали Батков е изобщо собственик!?Казват-да минели изборите...Ама евротурнирите не ги вълнуват избори :idea:

Потребителски аватар
joro_787
Контакти:

Мнениеот joro_787 » 14 юни 2009 18:14

И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...

Върни се в “Архив”