Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сектор Б иска среща с Батков
Абсолютно наложителна слреща с оглед на това,че Батков се ослушва за смяната на Велев.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
абе и вие сте едни заблудени не с Батков и с Папата да искате пак същото !!!
то по големи мафиоти от тея дет са в БГ футбола няма ! жалко за нас феновете
то по големи мафиоти от тея дет са в БГ футбола няма ! жалко за нас феновете
Ясно е, че не могат да се изсипят 5000 човека на тая среща, но ако трябва по някакъв начин да се индицира това ни желание(смяна на кокала) то дайте идеи и да ги правим... ако щете ще станем като феновете на Ботев и ще облепим малко листовки.. макар че не вярвам това да го стрестне "мустакатият машинист".... а и чувам нямал пари и ще взима заеми за да ни издържа и специален апел : "Господин Батков... видяхте с заемите на Сашо Томов какво стана ...не ни вкарвайте в същата тиня....продайте отбора..."
Вън Велев...с Батков се примирих вече!!!
Вън Велев...с Батков се примирих вече!!!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- f0rever_BluE
- Контакти:
В *** пишеше че се готви смяна на Велев с Муслин,това според мен е добър ход човека и преди си е казвал,че иска да работи пак в ЛЕВСКИ а пък си е и доста добър треньор .. но на тези от донбалона незнам колко да се вярва

Не искам аз други да обичам, Не искам аз чорбарската любов,Сърцето си на Левски аз обричам, И пазя го изпълнено с любов!
прочетох ти мнението до: "В *** пишеше..."
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
И кого да назначи Батков за треньор ? Ото Рехагел ли ? И защо една група от 5-6 наркоманчета се представят за целият сектор Б ? Има хиляди ЛЕВСКАРИ които не споделят мнението им за смяна на Велев !
-
- Контакти:
А бе хора, вие на кой свят живеете. Какви сте вие, че да искате смяната на Кокала от Батков, че даже да искате и среща с него. Та нали вие похарчихте парите за заплата на скъпоструващ и добър треньор с вашите непрестанни простотии по стадионите. Спомнете си колко глоби плаща Левски всяка година на УЕФА след вашите малоумни изцепки. Когато започнете да ходите на мач да гледате само футбол и да подкрепяте любимия Левски можете да имате мнение- но само мнение нищо повече, по политиката на клуба.
-
- Контакти:
Ами дали Батков е изобщо собственик!?Казват-да минели изборите...Ама евротурнирите не ги вълнуват избори 

-
- Контакти:
И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...