Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Някой знае ли нещо за Батков?

Мнениеот Бижутера » 12 юни 2009 10:02

Ще се появи,това е Батков все пак 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

shammi
Контакти:

Re: Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот shammi » 12 юни 2009 10:18

Blue_Lion написа:За мен сезонът беше противоречив ! Не искам да кажа "Слаб'',защото станахме шампиони,но сме доста близко до това определение,просто защото бяхме най-малко слабия отбор в нашето първенство ! ! Все пак радващото е,че във важните мачове не сгрешихме и този отбор показа,че има кадри и характер,но трябва да се работи здраве и с ясна перспектива,за да се утвърдят нещата ! Ясно е,че Борат не е перфектен,но поне е Левскар и финансови проблеми в Левски няма ! Да,прави малоумни изказвание и още по-малоумни управленски решения (справка : Уволняването на Мъри и Наско) ! Борето влиза в ритъм,но според мен повече изпълнява "съветите" на Батков ! Велев,също ! Въпросният доказа,че не става за треньор ! Да,Левскар е в пълния смисъл на думата,перде е,умее да обедини колектива,но oт тактическа гледна точка - пълна скръб ! За негова евентуална смяна - не знам ! От една страна трябва да си ходи,но от друга - смятам,че не е сега момента ! Ще видим,тук мнението ми е 50 / 50 :!: Иначе бъдещето в отбраната на Левски са Милиев и Генев ! Бистрон може да остане още за един сезон максимум,защото макар и тромав,има чуство за пласиране и има какво да поаже на Генев ! Божо Митрев и Цецо Димитров скоро ще са достойни заместници на Големия Гошо Петков ! Живко Миланов му е време да си ходи,Минев малко трябва да се контролира,иначе има качества за Левски ! На Лусио му мина времето ! Тиберканин и Да Коща трябва да си ходят,Рабех може да остане поне до зимата,но вече не е същият Рабех,какъвто беше в миналите сезони ! Шакиб...ми до зимата да му се даде шанс,пък после да го мислят ! Дарко и Гаджев да останат,Сърмов е спорен,но и на него шанс трябва да му се даде ! Цачев и Жоро Христов заслужават повече подкрепа от треньора и да им се дава шанс - те са бъдещето на клуба ! Гонзо - ЛЕГЕНДА и бъдещ треньор на Левски ! Йовов - треньор в ДЮШ,вече му мина времето,но и той си е Легенда на Левски ! Важна е селекцията през лятото,като според мен трябва да се балансира между наши юноши и български играчи ! Задължително е да се купи централен нападател ! Шансовете ни за ЕКТ са спорни,жалкото е,че има голям шанс да си прецакаме коефициента ! Каквото и да става обаче - подкрепата за клубът трябва да е на 100 % ! САМО ЛЕВСКИ !

Това мнение като че ли съвпада най - ясно с моето! С тази разлика, че Гонзо и Йовов като бъдеще не са много добре ориентирани към тези постове. Трябва да почакаме поне година 2.
За Бистрон съм съгласна - нека остане още малко - личи си че е класен.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Един въпрос към левскарите!

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 17:49

отговор: не ми хареса. има много неща, които мога да кажа. нека да ме опровергаят през лятото с правилни решения.
[center]Изображение[/center]

itelim
Контакти:

Re: Един въпрос към левскарите!

Мнениеот itelim » 12 юни 2009 19:48

delqnski47 написа:Здравейте драги ми левскари!Преди да ви питам искам да се извиня че аз ''нахалния чорбар'' се меся във вашия форум(казвам го по този тон,защото има някои тука дет не ме понасят)!Та въпроса ми е(даже се сетих за още един):На вас хареса ли ви Левски тая година и не трябваше ли Миньор да ги разнищите(който ви беше адски важен мач)!
Изобщо не се заяждам,нямам никакво намерение да съм ''ем втори,ем да се заяждам''!Просто искам вашето мнение по въпросите! :) ;)

Драги ми Делянски, това, че "чукаш преди да влезеш" във форума на Левски е уважително и доказва, че знаеш как се влиза в храм - смирено, с прилично облекло и свалена шапка.
Та на въпроса - не, не ми хареса "Левски", нормално е, аз съм стар левскар и поне за мен тази титла не е от най-сладките. Колкото до мача с "Миньор" - това е тъпо заяждане. А за перничани - ще го помнят с добро, направиха равен, взеха точка /за тях в София, на Герена са си направо 2 х 3/. Понякога равният мач е по-сладък и от победата, особено когато поражда такива въпроси във феновете на "ЦСКА", такива като теб - мислещи, но достигнали до безсилие в стремежа си да опонират с реални аргументи. Следващият път питай за "Вихрен", "Чепинец" и за други - изборът е твой - титлата е наша - проблема с неистовия страх от "Левски" - ВАШ.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Пирин - Левски (дискусия)

Мнениеот maximalniq » 12 юни 2009 20:28

Групата на Левски: Божидар Митрев, Цветан Димитров, Рашид Тиберканин, Мирослав Иванов, Иван Цачев, Давид Бистрон, Николай Димитров, Георги Чакъров, Симеон Иванов, Мартин Димов, Шакиб Бензукан, Георги Недялков, Боян Табаков, Димитър Димитров, Стефан Станчев, Лъчезар Манчев, Иван Заеков, Емил Колев.
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Пирин - Левски (дискусия)

Мнениеот smash_the_reds » 12 юни 2009 20:32

Няма какво да се диксутира-шампиони сме!!!
Изображение Изображение

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 12 юни 2009 20:33

Стига да се стегнат момчетата и ще бият без проблем. Имаме си добър треньор имаме си и добър отбор само че трябва да се земе 1 нападател и един халф(класни футболисти) и ето ни в EUROPE

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 12 юни 2009 20:43

да се надяваме Б.Табаков да влезе в игра и от сега нататък да ни радва с играта си и голове

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 юни 2009 20:45

от levski_777 на 12 Юни 2009 20:33

Стига да се стегнат момчетата и ще бият без проблем. Имаме си добър треньор имаме си и добър отбор само че трябва да се земе 1 нападател и един халф(класни футболисти) и ето ни в EUROPE

хахахахахаха, евала!

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 12 юни 2009 20:46

Имаме си добър треньор имаме си и добър отбор само че трябва да се земе 1 нападател и един халф(класни футболисти) и ето ни в EUROPE[/quote]
нямаме добър треньор.не се заблуждавай.Шампиони сме благодарение на това, че свинете са безобразно слаби

Върни се в “Архив”