ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

супер_Лупи
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот супер_Лупи » 24 авг 2011 14:02

ЦСКА вече отпадна-реваншът е просто мач за здраве, в който при повече шанс, червените могат да измъкнат равен 1:1. А иначе тоя Бекали е много антипатичен. За това се надявам догодина, в предварителните кръгове на ШАМПИОНСКА ЛИГА, Левски да срещне Стяуа! Ако това стане съм на хиляда процента сигурен, че "сините" ще отмъстят за ЦСКА и трите им отпадания от мамалигите ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 14:05

супер_Лупи написа:ЦСКА вче отпадна-реваншът е просто мач за здраве, в който при повече шанс, червените могат да измъкнат равен 1:1. А иначе тоя Бекали е много антипатичен. За това се надявам догодина, в предварителните кръгове на ШАМПИОНСКА ЛИГА, Левски да срещне Стяуа! Ако това стане съм на хиляда процента сигурен, че ще отмъстим за ЦСКА и трите им отпадания от мамалигите ;)

Ми нали първо трябва да станете шампиони, уе :mrgreen: Пък и те трябва да станат шампиони 8-)
А най-добре се молете да не ги срещате :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 авг 2011 14:08

Кашчей написа:
супер_Лупи написа:ЦСКА вче отпадна-реваншът е просто мач за здраве, в който при повече шанс, червените могат да измъкнат равен 1:1. А иначе тоя Бекали е много антипатичен. За това се надявам догодина, в предварителните кръгове на ШАМПИОНСКА ЛИГА, Левски да срещне Стяуа! Ако това стане съм на хиляда процента сигурен, че ще отмъстим за ЦСКА и трите им отпадания от мамалигите ;)

Ми нали първо трябва да станете шампиони, уе :mrgreen: Пък и те трябва да станат шампиони 8-)

Само дето има една малка подробност и тя е, че румънският шампион влиза директно в групите на ШЛ.... И после румънското първенство не било по-силно от нашето...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 24 авг 2011 14:11

супер_Лупи написа:ЦСКА вече отпадна-реваншът е просто мач за здраве, в който при повече шанс, червените могат да измъкнат равен 1:1. А иначе тоя Бекали е много антипатичен. За това се надявам догодина, в предварителните кръгове на ШАМПИОНСКА ЛИГА, Левски да срещне Стяуа! Ако това стане съм на хиляда процента сигурен, че "сините" ще отмъстят за ЦСКА и трите им отпадания от мамалигите ;)

хахаха, доообре уе лупиии, вие по добре още от сега почвайте да мислите как ще отмъщавате на търнавци, че догодина пак идват и става лошо :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 14:14

mistreated написа:
Кашчей написа:

Само дето има една малка подробност и тя е, че румънският шампион влиза директно в групите на ШЛ.... И после румънското първенство не било по-силно от нашето...

Прав си, не го съВобразих, че влизат директно :oops: Другото обаче е вярно... и почти неизпълнимо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 авг 2011 14:37

Сектор Г, напиване-кво е станало с тебе бе Деляне??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll:

[offtopic]Влезнал си у правия път!! ;)[/offtopic]

Той вече е влязъл :P

Знам! :lol: Писна ми да бъда в Сектор А(В)!Много е тихо там!
[offtopic]Малко преувеличих като казах ''напиване'',тъй като ако наистина се ''напия'',верно няма да ме пуснат на стадиона :lol: Аз пък съм голямата ''пияница''[/offtopic]
Иначе дано си направим шоуто!Затова отиваме! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 авг 2011 14:43

Joni_ написа:Добре бе това не мога да го разбера ?
Какво толкова ви харесва преди мач да се напиете така, че да не видите нищо от мача ?
Айде да се вкара 1-2 питиета за настроение да, но .... всеки си знае де .
Мощна подкрепа за ЦСКА утре :)

Е,кажи ми в Сектор Г може ли изобщо да се види нещо!Трезвен,пиян,все тая! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 24 авг 2011 14:48

До 12:00 ч. днес, малко над 10000 билета са продадени... Съвсем достоверно инфо...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 авг 2011 14:54

mistreated написа:
Кашчей написа:

само дето вече не е така- и технич коефициент пада за следващата година и няма да имат доректно отбор в групите... а за Левски да стане шампион- това е просто смешно, както и за Стяуа де- те са вече 5 точки зад първия, така че шансовете ин двата отбора за шампионска лига са нулеви!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 14:56

captain_drifuss написа:само дето вече не е така- и технич коефициент пада за следващата година и няма да имат доректно отбор в групите... а за Левски да стане шампион- това е просто смешно, както и за Стяуа де- те са вече 5 точки зад първия, така че шансовете ин двата отбора за шампионска лига са нулеви!

:lol: :lol: А на ЧМ по твоята логика, са около 95%, а?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”