Ros3n4o написа:За пръв път влизам във форума на "Левски" тук... Искам само да ви попитам... Горди ли сте за постъпките си след мача?! Горди ли сте, че нападате феновете под козирката?! Горди ли сте, че нападате хора в гръб с ножове?!... Само това исках да кажа...
Много искам да ти отговоря и за жалост мога да говоря само за себе си.... Срам ме е от тези антифенове, срам ме е, че се петни името на клуба и неговите привърженици, срам ме е, че ме слагат под общ знаменател с група надрусани престъпници, срам ме е, че има такива хора попринцип, срам ме е.....това не е извинение или съжаление по - скоро е реалното ми отношение към случая. Наистина се надявам да се изясни ситуацията и да ги осъдят....и най - накрая Гонзи да се сети, че с платена агитка състояща се от лумпени, наркомани и престъпници няма да спечели нито първенството нито моята лична симпатия.
п.п. Това, че Гонзо плаща на агитката е публична тайна, която никой не желае да признае. Защо никой не излезе и не каже за срещите в пресклуба и уговорките?!?! Защо всички мълчат((( Гонзо не е вечен, а и платените фенове с малко акъл в главата взеха да се замислят....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....