Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2011 07:41

Ros3n4o написа:За пръв път влизам във форума на "Левски" тук... Искам само да ви попитам... Горди ли сте за постъпките си след мача?! Горди ли сте, че нападате феновете под козирката?! Горди ли сте, че нападате хора в гръб с ножове?!... Само това исках да кажа...

АЗ нямам никакви "постъпки" след мача!АЗ не съм нападал фенове под козирката!АЗ не съм нападал хора в гръб с ножове!АЗ нямам от какво да се срамувам!АЗ не мога да се срамувам за нещо,което някой ДРУГ е извършил!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 авг 2011 09:43

Томе аз пак да си питам?Минаха 24 часа,даже минаха 36 часа от мача!!!Къде е коментара на Стефчо или Вальо къде са?Стига с тоя страх бе писна ни!!!Ако и днес след 5 часа премълчете като мишки това което става в Левски,ще ми паднете невероятно в очите!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 15 авг 2011 11:10

Avanti_Ragazzi написа:Томе аз пак да си питам?Минаха 24 часа,даже минаха 36 часа от мача!!!Къде е коментара на Стефчо или Вальо къде са?Стига с тоя страх бе писна ни!!!Ако и днес след 5 часа премълчете като мишки това което става в Левски,ще ми паднете невероятно в очите!!!

Е ти не си ли го разбрал, че Батков има "заигравка" с медиите и винаги когато може си осигурява медиен комфорт. Било то когато не върви отбора, било когато върви но пък иска да понаплюе ЦСКА. Тва е братче. И с политиците е така - имат си медиен чадър и (почти) всичко е наред.

Разбира се част от скандалите няма как да бъдат скрити и да останат без коментар - пример Казанската афера.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 авг 2011 18:46

Трябва доста големи фантазьори да сте, за да мислите, че Батков има нещо общо с това, какво пишат в Гонг и какво не.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 15 авг 2011 21:42

Ros3n4o написа:За пръв път влизам във форума на "Левски" тук... Искам само да ви попитам... Горди ли сте за постъпките си след мача?! Горди ли сте, че нападате феновете под козирката?! Горди ли сте, че нападате хора в гръб с ножове?!... Само това исках да кажа...

Много искам да ти отговоря и за жалост мога да говоря само за себе си.... Срам ме е от тези антифенове, срам ме е, че се петни името на клуба и неговите привърженици, срам ме е, че ме слагат под общ знаменател с група надрусани престъпници, срам ме е, че има такива хора попринцип, срам ме е.....това не е извинение или съжаление по - скоро е реалното ми отношение към случая. Наистина се надявам да се изясни ситуацията и да ги осъдят....и най - накрая Гонзи да се сети, че с платена агитка състояща се от лумпени, наркомани и престъпници няма да спечели нито първенството нито моята лична симпатия.

п.п. Това, че Гонзо плаща на агитката е публична тайна, която никой не желае да признае. Защо никой не излезе и не каже за срещите в пресклуба и уговорките?!?! Защо всички мълчат((( Гонзо не е вечен, а и платените фенове с малко акъл в главата взеха да се замислят....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2011 09:46

Не е актуална

Върни се в “Архив”