ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

big4eto
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца

Мнениеот big4eto » 21 авг 2011 23:08

зеления написа:
Синият Болярин написа:Момчета, бях на стадиона и по едно време също си изтървах нервите, но в крайна сметка 3 точки са си 3 точки. Вижда се, че не се представяме добре, но пък не е като сезона с Достанич. Сега просто сме на приливи и отливи. С Мюлдер, Милиев и Гаджев отборът ще изглежда по-добре. Много е важно да излезем срещу Литекс с 3 поредни победи. Мисля, че колкото и измъчени да са ще създадат настроение на подем и тогава има голям шанс да бием и Литекс. А една победа над Литекс ще върне настроението в отбора.

Ама ти сериозно ли смяташ Литекс тази година за някаква сила? Ако ще се борите с тях значи, че ще се борите за 3-5 място.

Не бе те Литекс са никакви,просто е блъф за тях,нищо че са шампиони 2 поредни години ;) Всички се плашат от бирое ама те пък падат нарочно независимо че са най-добрите в Бг.Очакваме сега силно да започнат с победите след 22-ят кръг и да станат шампиони :roll:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 21 авг 2011 23:24

MONK1TO написа:1:2 / 1:1

Сериозем ли си ? Или си яко херца ?
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 авг 2011 23:25

big4eto написа:
зеления написа:
Ама ти сериозно ли смяташ Литекс тази година за някаква сила? Ако ще се борите с тях значи, че ще се борите за 3-5 място.

Не бе те Литекс са никакви,просто е блъф за тях,нищо че са шампиони 2 поредни години ;) Всички се плашат от бирое ама те пък падат нарочно независимо че са най-добрите в Бг.Очакваме сега силно да започнат с победите след 22-ят кръг и да станат шампиони :roll:

Ще ви видим като се върнете от Киев. Един Господ знае колко играчи ще продадете и колко треньора ще смените. Разбира се това, което казвам го казвам без капчица желание да се заяждам с вас. Винаги съм казвал, че е ако щеш Малеш Микрево да е шампион е по-добре пред софийските отбори, но... Според мен, поне за близките 5-6 години ще бъдете далеч от тройката. Това го казва логиката. Сори!

П.П. Приятел, аз не съм бероец, а фен на най стария български клуб - Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 авг 2011 00:11

Levski4Ever написа:Все си мисля, че има някакъв шанс да дойде Илиян Илиев, стига Батков да му предложи... :?

Свестен човек в Левски няма да дойде, докато Гонзо е "някакъв" в отбора. Илиян Илиев, Херо и не знам още кои отказаха да работят с Гонзо в Левски. Затова идват и работят хора като Бисер Хаздай, Тони Здравков и т.н.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 22 авг 2011 00:13

Живи, умрели трябва да бием. Нямаме избор.

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 22 авг 2011 00:17

чета ви и ви се чудя на акъла,честно....

Вчера бях на мача Ботев Пловдив - Спартак Варна ...аз и още близо 5 хиляди отидохме на стадиона убедени,че ще бием...
В крайна сметка не стана, получи се изненада ..подценяване, страшна жега, в резултат -1:1
Обаче..изпратихме и двата отбора на крака с аплодисменти..въпреки равенството...

това искам да ви кажа....
победи, загуби, равни .....редуват се ....няма отбор който да бие нон-стоп
а работата на феновете , е да ПОДКРЕПЯТ отбора си , независимо от всичко....

казвате играта била плачевана....
и нашата игра, в първите два кръга в Б група, е абсолютна трагедия, в пъти по-слабо от предния сезон, ама досега не съм чул или прочел "Хубчев-вън" , "некадърнико Хубчев, махай се" ..или нещо подобно....

бъдете по-толерантни бе, хора....ринете кал срещу ваша легенда !!! Човек , който ви е докарвал до луда радост на стадиона и еуфория с головете си...
дължите му ако не още малко толеранс, то поне не смятам,че заслужава хулите и обидите от всички страни...

в крайна сметка, в тази държава , най-лесно е да се унизи или съсипе някой ....в "ефекта на стадото" ..Един като гракне и след него като запее хора....

а че не цвете за мирисане и той, не е ...ама , айде, по-културно, а ? :)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 авг 2011 00:19

reh4o написа:Абе ей п******вци вие левкари ли сте българи ли сте кво сте? Много бързо забравихте кой е Гонзо когато вкарваше всеки мач срещу чорбата беше хубав а сега гонзо вън а ??? Осъзнавате ли че плюете по една легенда на левски една емблема която ще остане за винаги в нашата история.Вие не сте фенове вредни сте за футбола и очерняте името на истинския фен на левски. Подкрепете Гонзо и момчетата и когато има победа като днес се радвайте а не викайте оставка.Феновете били против Гонзо е не е така аз не съм против него ако ще и единствения да съм ако има и други които го подкрепят пишете тук покажете подкрепата си.

Ей пич, недей да обиждаш левскари, които обичат отбора и живеят с него...
Тука не става въпрос за футболиста Георги Иванов, а за човека, който се опитва да разруши всичко, което е постигнал като футболист.
ГОНЗО Е ТОТАЛЕН НЕКАДЪРНИК КАТО РЪКОВОДИТЕЛ, ТРЕНЬОР И Т.Н.
Всички фенове са му признателни завинаги заради успехите и легендарните голове, които е отбелязвал на ЦСКА, но в момента с наглото си поведение отблъсква всички или почти всички, просто дразни, той е тъпанар и не става за директор или треньор!!! Вече не знам за кой път чувам от него как Левски ще се оправи и ще изглежда по друг начин... вече две години го търпим, а резултат никакъв...
НЕКА СЕ МАХА ВЕДНАГА! Гонзо, стига толкова! Не струваш като ръководител, просто нямаш този потенциал, който се изисква.
П.С. Коце Лаптопа е като Сър Алекс Фъргюсън спрямо Гонзо.

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 22 авг 2011 01:39

Трагична игра ... просто не ми се гледаше честно си казвам! Сега гледах и пресконференцията ... чашата му почнала да прелива на г-н Иванов, не знам какво да си мисля че е близо до оставка ли!? От друга страна не виждам Батков как ще го освободи!
Много е зле работата пичове ... липасвали ни 3-ма основни футболисти, е те двама от тях са защитници,а третия играе ганкиното от началото на сезона! Днес играха точно двама човека като хората и те са Тони Калво и Даниел Младенов останалото гола вода и кал в ушите,а забравих и публиката ми хареса последните 15 мин... евала най-накрая някакво раздвижване! Аз лично на стадиона няма да стъпя докато г-н Иванов ни е треньор-мениджър-секретарка-чистачка! Дано дойде скоро този ден, в който пак ще гледам любимия си отбор на любимия стадион!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 22 авг 2011 02:01

За мача с Монтана прогнозирах много на малко и хет-трик на Арш, но не знаех, че човека имал стомашни проблеми преди мача и така играл едно полувреме, а второто вече беше сменен. Така че, имам си оправдание :mrgreen: За това прехвърлям прогнозата си от предния мач, за предстоящия.

Тоест, очаквам победа с много на нула за Левски и хет-трик на Арш!
ПОВТАРЯМ, ХЕТ-ТРИК НА АРШ :mrgreen:

Още повече, че е голяма вероятността, разбирачите от сектор А, да не присъстват на стадиона на мача с врачани, разочаровани от играта ни срещу Монтана. Така няма да има кой да нагнетява обстановката на Герена и Левски ще разчита на истинска подкрепа от истинските си верни фенове, ако ще и 200 да се окажат като бройка.

Лека нощ, разбирачи :arrow:
Левски София

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 22 авг 2011 02:49

Едно на мъка за Левски.

P.S В събота на 27.08.2011 от 20:00 всички на герена в сектор А, и мощно ОСТАВКА.Защо в сектор А ? Ами защото продажниците от сектор Б,никога няма да викнат оставка.

Върни се в “Архив”