Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)
edmon_dantes написа:santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей
До болка си прав, колега. Със своя инат Гонзо се показва като всичко, но само не и като мъжкар. Проявява се точно като обратното на мъжкар. И продължава да си вярва, че в Левски криза няма и отбора ще става по-силен. Вече не е и смешно.
Мача хич няма да го коментирам. Толкова слаб, безидеен, трагичен отбор последните години не съм гледал. Играчите нямат желание за игра, няма стръв. Бойкотират ли, какво ли, ама няма никакъв живец във футболистите.
Боли ме за отбора, боли ме и за всички фенове на Левски.
Гонзо, а теб боли ли те? Явно паричките са по-голям стимул от любовта на феновете.
Интересно, че Сираков, който е толкова голям мошеник, е в пъти по - голям левскар и мъжкар от Гонзо. Въпросът е кой ще е човекът, който да смени и единият, и другият. Защото методите на Насо ги знаем. И сега да не започнете пак да приказвате, че всеки крадял. То така, ама Наско доста окраде покрай Лигата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Запис на мача на Левски срещу Монтана ?
По- добре, че не си го гледал.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- santiliana
daniel875 написа:edmon_dantes написа:santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей
До болка си прав, колега. Със своя инат Гонзо се показва като всичко, но само не и като мъжкар. Проявява се точно като обратното на мъжкар. И продължава да си вярва, че в Левски криза няма и отбора ще става по-силен. Вече не е и смешно.
Мача хич няма да го коментирам. Толкова слаб, безидеен, трагичен отбор последните години не съм гледал. Играчите нямат желание за игра, няма стръв. Бойкотират ли, какво ли, ама няма никакъв живец във футболистите.
Боли ме за отбора, боли ме и за всички фенове на Левски.
Гонзо, а теб боли ли те? Явно паричките са по-голям стимул от любовта на феновете.
Интересно, че Сираков, който е толкова голям мошеник, е в пъти по - голям левскар и мъжкар от Гонзо. Въпросът е кой ще е човекът, който да смени и единият, и другият. Защото методите на Насо ги знаем. И сега да не започнете пак да приказвате, че всеки крадял. То така, ама Наско доста окраде покрай Лигата.
Донякъде си прав, но не съвсем.
Какво е откраднал Наско покрай лигата като почти всички пари отидоха в Израел?!
Как мислиш, че Баждека ще отклони средства към Наско? Просто няма как да стане това.
Но дори и да е правил далавери поне и отбора ни мязаше наистина на отбор.Спомняш ли си, че отбори от Франция,Румъния и Италия си ги биехме по-лесно отколкото днес- Монтана?
Сигурен съм, че си спомняш.И аз имам малко предразсъдък към Наско именно по отношение на заиграването му с пари, но си признавам- по-добър от него за Левски просто няма. Може би Жужо донякъде е в състояние да се конкурират, но Наско си е Наско.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Левски е най-бавно играещият отбор и най-некадърно подготвения от цялата "А" група.Пореден мач имат сили само за едно полувреме.Това само уникално прост треньор може да постигне.
lebed4eto написа:Това е най-бавно играещия отбор на Левски в историята. Който и да стане треньор на тези играчи не може да спечели нищо защото в съвременния футбол без скорост в играта не можеш да изненадаш и юношески отбор. И халфове, и нападатели се придвижват със скоростта на охлюв по игрището, а за защитниците ще кажа само "Иво Иванов е троянски кон"... Това е !
Повечето от тези играчи обаче са селектирани от Гонзо. Треньорът трябва да носи отговорност за селектираните от него играчи, нали. Какво стана с Телкийски и Топузаков след като Гонзо и Ясен поеха отбора? А можеха и до днес да играят в Левски. Вместо това сега си имаме Иво Иванов, Мюлдер, Цветков... все големи футболисти.
кво ли ще му гледаш,че и дизпата,измислена
edmon_dantes написа:santiliana написа:Гонзо, а теб боли ли те? Явно паричките са по-голям стимул от любовта на феновете.
Паричките, а ? Паричките... Може би заради паричките, а не заради Левски и феновете игра със скъсан мускул и маска на главата с/у свинете, направи невъзможното само и само да излезне в този мач на терена, да им вземе страха на турците, може би заради паричките игра с разбита глава 30 минути и им го наби в последната минута (2000та), може би заради паричките излезна на терена пак срещу скапаните прасета, само няколко дни след като пред цяла България бе оплют и обиден от някои хора в едно предаване, и пак и м го вкара, и дойде в Сектора... Може би заради паричките... Мамка му, защо? Заслужил ли е цялата тази помия, само заради скапани 2-3 мача, за които никой няма да си спомня след 2 години...
слаб мач,но все пак победа
Когато парите говорят и прокурора мълчи